Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırtına binmiş, kıymet bilmez, seni duygusal anlamda yaralayan birisini yanında tutma gerekçen nedirEsime içten çıkacağımız part time çalışacağımı söyledim. Hayır ben iş bulana kadar bu deveyi gülmelisin dedi kısaca. O zaman küçük eve ucuz eve geçelim dedim onuda istemiyor. O zaman çalış dedim. Çabalıyorum diyor ama pek çabasını göremiyorum. Kursa basliyacak üç aylık iş için. Ortada zor çalışırım diyor. Bilmiyorum sorumluluk sahibi bir erkek ne olursa olsun çalışır. Adama iş begendiremiyorum. Git dönerci de çalış şimdilik dedim. Yok yapamam diyor. Büyüklük kompleksi mi var nedir anlamadım.
Korkuyorum yalnızlıktan. Bir bayan olarak boşalırcasına herşey dahada zor olacağını düşünüyorum. Biliyorum geri kafalı bir düşünce. Ama şuanda o kadar yerlerde görüyorum ki kendimi. Kendime güvenim sıfır bu yüzden kangren olan yeri kesip atamıyorum. Bir yandan şans verip belki düzelir umurumda var içimde. Diyorum ya psikolojimin şuanda sağlıklıdır düşünemiyorum sanki.
Eşim beni bin pişman ettin başka şehre taşınmaya dedi. Pişman oldum seninle evlendiğimde dedi. ben seni görüntünün için değil yüreğin için sevmiştim. Ama artık bambaşkasin bu konuşmalar dinlenmeler nerden geliyor bu güven diyor. Sesimi çıkartıyorum konuşuyordum ona çünkü. Kıyamıyorum. Ama o bana o kadar çok kıydı ki.neymis yanlış anmiyormusum. Abartiyormusum, hayal dünyadaki şeyleri anlatıyorum sum. Paranoid misin. Vs vs.
Konulara bakarsan birçok boşanan bayan var. Ayakları üstünde duran bir kadınsın zaten. Eşin ve ailesi özgüvenini zedelemişKorkuyorum yalnızlıktan. Bir bayan olarak boşalırcasına herşey dahada zor olacağını düşünüyorum. Biliyorum geri kafalı bir düşünce. Ama şuanda o kadar yerlerde görüyorum ki kendimi. Kendime güvenim sıfır bu yüzden kangren olan yeri kesip atamıyorum. Bir yandan şans verip belki düzelir umurumda var içimde. Diyorum ya psikolojimin şuanda sağlıklıdır düşünemiyorum sanki.
Eşim beni bin pişman ettin başka şehre taşınmaya dedi. Pişman oldum seninle evlendiğimde dedi. ben seni görüntünün için değil yüreğin için sevmiştim. Ama artık bambaşkasin bu konuşmalar dinlenmeler nerden geliyor bu güven diyor. Sesimi çıkartıyorum konuşuyordum ona çünkü. Kıyamıyorum. Ama o bana o kadar çok kıydı ki.neymis yanlış anmiyormusum. Abartiyormusum, hayal dünyadaki şeyleri anlatıyorum sum. Paranoid misin. Vs vs.
kendisini hatalı görmeyen adam nasıl düzelecek peki bu konu hakkında fikrin var mı?Korkuyorum yalnızlıktan. Bir bayan olarak boşalırcasına herşey dahada zor olacağını düşünüyorum. Biliyorum geri kafalı bir düşünce. Ama şuanda o kadar yerlerde görüyorum ki kendimi. Kendime güvenim sıfır bu yüzden kangren olan yeri kesip atamıyorum. Bir yandan şans verip belki düzelir umurumda var içimde. Diyorum ya psikolojimin şuanda sağlıklıdır düşünemiyorum sanki.
Asil kafamı kurcalayan bu. Anlarmış bunu düşünüyorum işte.kendisini hatalı görmeyen adam nasıl düzelecek peki bu konu hakkında fikrin var mı?
adam senın kalbını sevgısıyle yaşatmamıs zehriyle doldurmusKorkuyorum yalnızlıktan. Bir bayan olarak boşalırcasına herşey dahada zor olacağını düşünüyorum. Biliyorum geri kafalı bir düşünce. Ama şuanda o kadar yerlerde görüyorum ki kendimi. Kendime güvenim sıfır bu yüzden kangren olan yeri kesip atamıyorum. Bir yandan şans verip belki düzelir umurumda var içimde. Diyorum ya psikolojimin şuanda sağlıklıdır düşünemiyorum sanki.
Seninle aynı odada oturmam bile benim için yeterli diyor ilişki için.
Cinsellik yok. Kendine bak diyor. Kadın gibi ol diyor. İşten çıkma ben iş bulana kadar diyor. Bana zaman ver diyor. Tamam zamanda yani ev işi iş derken ben kendime zaman ayıramıyorum. Düzenimi oturtamamisim. Seni özledim diyeceğine yeğenimi özledim oraya gidecem diyor. Kizdigimda da şaka yaptım diyor hep! Ben şaka anlamiyor muşum.
Herşeyi senden istiyor farkında mısın? Karşılığında sana ne veriyor peki? Kararlı mısın bu evliliği sürdürmeye?Seninle aynı odada oturmam bile benim için yeterli diyor ilişki için.
Cinsellik yok. Kendine bak diyor. Kadın gibi ol diyor. İşten çıkma ben iş bulana kadar diyor. Bana zaman ver diyor. Tamam zamanda yani ev işi iş derken ben kendime zaman ayıramıyorum. Düzenimi oturtamamisim. Seni özledim diyeceğine yeğenimi özledim oraya gidecem diyor. Kizdigimda da şaka yaptım diyor hep! Ben şaka anlamiyor muşum.
Herşeyi senden istiyor farkında mısın? Karşılığında sana ne veriyor peki? Kararlı mısın bu evliliği sürdürmeye?
Merhaba arkadaslar diğer konularımdan bilenler bilir. eşimle boşanma aşamasına kadar geldik. Ben haftalardır psikolojik tedavi görüyorum. Depresyondayım. Eşimle bir müddet görüşmedim. Sonrasında tekrar konuşmak için biraraya geldik.
Tekrar denemek istediğini söyledi. Öylede kararlaştırdik. Eşim ablamla ailemle istediğimi yaparım. Gerekirse kucaklarına otururum onlarla umurumda diyo. Bunda art niyet aramaması sin diyor. Herneyse.
Geçen konuşurken yuruyuste. yaprak alıp hepsini birden suratıma fırlattı ve o arada konuştuğum için ağzıma girdi. Birden neye uğradığımı sasirdim. Ağlamaya başladım. Hiç beklemiyordum böyle bir hareket. Sinir haliyle şaka yapmak istedim dedi. Tamam dedim birşey söylemedim. Çünkü hep konuşmamdan kavgalar çıktı. Gözyaşlarım süzüldü kendiliğinden. İncindim. Ne diyeceğimi bilemedim.
Bana dediği şu oldu konuşma arasında. Seninle ailem hakkında konuştuğumda sustun o gün eve gittiğimde sana acaba haksızlık mi yapıyorum diye düşünmüştüm. Ama bakiyorum yine aynı konuşmalar bence sen hep haklı değilsin. sen çok mu iyisin çok mu yakın davranıyorsun herkeslere bunu karşıdan bekliyorsun dedi.
Burda tedavi sürecinde anlasilan işine yaramamış dedi. Sen değişmeyeceksin dedi. Bende neden hep benim değişmemi bekliyorsun dedim. Sen rahatsızlık çünkü bu durumdan dedi. Aileme karşı dedi hataları olduğunda hosgördedi. Alttan al dedi. Eşim ablasına anlatmis eniştesinin anlatmış. Benim ailemin yalan söylediğini öne sürmüşler. Whatsapp ta eşimin ve ablasının giriş saatleri hep gözüküyordu. Artık ikisine ne hikmetse aynı anda görünürlügü kapatmışlar.
Daha ucuz bir eve taşınmak istiyorum, şuanda kendisi çalışmıyor, çabalamaya başlamış ama iş aramak için. Kiram şuanda çok yüksek ve bu yüzden uygun bir ev buldum. Daha eski ve bakimsiz ama en azından parasal yönden rahat ederiz diye düşündüm. Şimdi kendisi daha yeni taşıdığımız bu yüzden utanacagini söyledi. Bende dedim işin olmadığı için utan önce. Sinirlendi. Taşınmıyoruz dedi. ben artık kurulu düzenimiz olsun habire taşınmak istemiyorum dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Sanki rolleri değişmiş gibiyiz. Anlamıyorum.
Geçen iş ilanı gördüm canım ben gittim sordum bana bakıp bulduk dediler dedim. Ama ilan asılı sende git bak dedim. Gitti geldi. Onlar kesin eli yüzü tipi düzgün bakimli bir bayan arıyorlar kesin dedi. O yüzden sana yok demişlerdir dedi. ben şok. Neye uğradığımı sasirdim. Çirkinmi yim yani? Onu demek istedi diye içim içimi kemirdi birşey demedim.
Geçen seni seviyorum yazdım. O nerden çıktı dedi. Birdaha da yazmadi. Bana demedi bende seni diye. Ruhum sevgiye aç. Farkında değil.
Benden ne istediğini sordum. Sadece huzur dedi. Bunu bir buçuk sene önce kayinvalidem de bize sadece huzur ver dedi.
Düsünüyorum da ben bu aileye varlığımla mi huzursuzluk veriyorum? Lafları onlar sayiyor bana sesimi çıkaramıyorum. Ağlayınca huzurluk veriyorum. Esime konuşunca huzurluk veriyorum. Bana sen gelirsin gelindiğini bil dedi esim. Doğu kültüründen geliyorlar ama asiriliklari yok. Ama bazı düşüncelere bakınca anlayamıyorum. Benden sadece susmayı itaat etmemi bekliyorlar anlamıyorum. Huzur derken ne istiyorlar benden? Benim huzurum ne olacak?
Esime bunu sorduğumda dediği aynen şu....
Beni huzurlu edersen, sende huzurlu olursun..
Çok karışık anlattim kusura bakmayın. İlaçlarla ayakta duruyorum. Herşey güzel olacak diye umuyor dum. Yine karamsarlığa kapıldım.
Zaten insanı önce delirtirler sonra da deli derler.
Doktora da delirten değil deliren gider.
Kısacası adam diyorki bana kullanacak biri lazım, sen çalış para kazan evi çevir bana bulaşma.Seninle aynı odada oturmam bile benim için yeterli diyor ilişki için.
hiç öyle muhalefet bir tip değilimdir fakat erkekler çok ağlayan şikayet eden kadınları değersiz görüyorlar.biraz dik durmakta fayda var.yaprak olayına gelince kesinlikle çok çirkin fakat ileri derecede taraflar birbirine dolmuş vaziyette.erkek için de kolay değil.konu sahibinin bütün msjlarını da okuyamadım ama ilk izlenimim bu yönde olduadamın haklı olduğu tek birşey bile yok muhalefet olmak için yazıyorsunuz resmen.
Aynısını bende kendisine söyledim. Farkındayım. Ama sen kafandaki düşünceleri bana empoze etmeye çalışıyorsun diyor. Halbuki anlamıyor. Kendisi de farkında değil. Belkide bana inat yapıyor. Çünkü ben ailesiyle görüşmek istemiyorum diyince oda ailemle görüşmeyi kesti.