Eşim benden sogudu

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Evliliğimizin 2. Yılı yeni doldu.10 aylık bi bebeğim var.alınan kilolar hala duruyor vücudumda deformeler çatlaklar da var bazen ben de aynaya bakmak istemiyorum aslında
Fakat bu eşimin benden soğuyup ayri yatmasına sebep mi bilmiyorum.5 aydır tam anlamıyla birlikteliğimiz yok.işten gelince 2 laf konuşmuyoruz doğrudüzgün.yemek hazır mi,çayı koy iş kıyafetlerimi yıka dışında iletişimde pek kuramıyoruz sanki 2 yabancı gibiyiz.bu benim 2. Evliliğim severek evlenmedim ama çocuğumun babası.tekrar ayrılim desem etraf ne diyecek.konuşacak arkadaşımda yok yardım edin lutfen

Son düzenleme:
Eşin seni hizmetçi gibi görüyor. Verdigi komutlardan yola cikarak yazıyorum.

Eşin bir kenara:kac kilosun?boyun kac? Ve en önemlisi niye KENDIN icin saglikli ve dinc olmak istemiyorsun?

Evliliğimizin 2. Yılı yeni doldu.10 aylık bi bebeğim var.alınan kilolar hala duruyor vücudumda deformeler çatlak lar da var bazen ben de aynaya bakmak istemiyorum aslında
Fakat bu eşimin benden soğuyup ayri yatmasına sebep mi bilmiyorum.5 aydır tam anlamıyla birlikteliğimiz yok.işten gelince 2 laf konuşmuyoruz doğrudüzgün.yemek hazır mi,çayı koy iş kıyafetlerimi yıka dışında iletişimde pek kuramıyoruz sanki 2 yabancı gibiyiz.bu benim 2. Evliliğim severek evlenmedim ama çocuğumun babası.tekrar ayrılim desem etraf ne diyecek.konuşacak arkadaşımda yok yardım edin lutfen

Bu kadar değildi deyim

Ozguvenimi kaybettim resmen

o da severek evlenmemiştir belki. bebekten dolayı da yıkım olmuş olabilir.. oturup konuşmayı denediniz mi ? veya size şikayetlerini söyledi mi ?

bebek nerde yatıyor ?

o da severek evlenmemiştir belki. bebekten dolayı da yıkım olmuş olabilir.. oturup konuşmayı denediniz mi ? veya size şikayetlerini söyledi mi ?

Bebeğim besigin de odasında yatıyor onunla alakalı bi durum değil.eşim beni seviyor gibi gözüktü o sebeple evlendim ben onunla zaten.ama beni beğenmiyor şimdi farkediyorum.bazen duş esnasında gelip aşağılayıcı gözlerle bakıyor bana.konuştuğumuz da seviyorum diyor ama öyle olsa ben hissederdim..

Ben bunun dış görünüşle ilgili olduğunu sanmıyorum eşiniz de sizi severek evlenmemiş anladığım kadarıyla.

Dış görünüşün etkisi var belki tamamen yok sayamayiz. Şimdi sen kendini ne kadar kötü görüyorsan o kadar mutsuz oluyor ve bunu eşine yansitiyorsun. Sen şakrak işveli cilveli olamiyorsun. Eşine hak vermiyorum yanlış anlama lütfen. Ama ilk bebegimde yaşadım bunu 82 kiloya çıktım boyum 165. Zor gebelik zor lohusalık zor bir bebek... Eşime soğuk davrandım aramız soğudu gibi hjssederdim. Kendimi sevmezdim.birj kilo almışsın dese onu öldürmek isterdim.
Şu an 60 kiloyum. 3. Dogumumu 1 sene önce yaptım.
Suna eminim mutsuz oldukça yiyor yeşilce mutsuz oluyor insan.
Eşini boşver önce kendin için yap ne yaparsan.
9 ayda aldığın kilo 9 günde gitmeyecek bunu kabul et önce

Ayni durum bendede var yaş 38 4 CÜ coçuk 99 la dogum yaptım şimdi 80 20 verdim bebegim 7 ci aya girdi eşimin soğukluğu gitmedi kendime güveniyorum önce kendine güven kiloya gelirsek üzüntü stres zayıflatıyor beni bizde aynı yatakta iki yabancıyız bende ne yapacağını bilmeyenlerdenim allah evimize huzur mutluluk dolu bir yuva daim etsin inş

Ve en önemlisi , kendini sevv ,özgüvenini sakın ola kaybetme. En azından şimdilik biraz daha bakım yap , süslen püslen bakalım neler olacak

Back
X