Eşim benden soğudu:(

deniz266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
42
26
3
36
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Önceden ilk adımı hep ben atıyordum ama bu durum beni sıktı. Ben de bından sonra ilk adımı ben atmicam dedim ve sonuç bu. Sorduğumda beni düşündüğünü bebekten dolayı yorgun olduğumu söylüyor. Bence bu durum baya bir sorun çünkü evlilik bu mu. Bu arada dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını fark ediyorum deyince inkar ediyor. Bu arada etrafımdakiler güzel olduğumu söyler Doğum kilom da 2 kilo fazlam var . Bu durum hep böyle midir Doğum sonrası....

Normal değil..

Acaba genel olarak sürekli yorgunluktan, bitkinlikten söz ediyor olabilir misiniz?
Adama devamlı "ben yorgunum" diye mesaj veriyorsanız o da anlayışından yaklaşmıyor olabilir mi?

Normal değil..

Acaba genel olarak sürekli yorgunluktan, bitkinlikten söz ediyor olabilir misiniz?
Adama devamlı "ben yorgunum" diye mesaj veriyorsanız o da anlayışından yaklaşmıyor olabilir mi?
Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyor

Evet çoğu zaman

pEKİ size mantıklı bir açıklama yapıyor mu ?
Yani sizin gerçekten çok yorulduğunuzu düşünüyor olabilir,
Eğer sizde eşinizin yanında bugün çok yoruldum çocuk 1 dakika durmadı hiç halim yok gibi şeyler diyorsanız oda bunu göz önünde bulundurarak nasılsa yorgun ben hiç yaklaşmayım diyor olabilir.
Ama öncesinde de bu sıkıntı var diyorsunuz ,bence alın karşınıza tam olarak neden böyle yaptığını sorun.

Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Önceden ilk adımı hep ben atıyordum ama bu durum beni sıktı. Ben de bından sonra ilk adımı ben atmicam dedim ve sonuç bu. Sorduğumda beni düşündüğünü bebekten dolayı yorgun olduğumu söylüyor. Bence bu durum baya bir sorun çünkü evlilik bu mu. Bu arada dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını fark ediyorum deyince inkar ediyor. Bu arada etrafımdakiler güzel olduğumu söyler Doğum kilom da 2 kilo fazlam var . Bu durum hep böyle midir Doğum sonrası....

birliktelik sıklığına bir şey diyemem ama dışarda başka kadınlara bakıyorsa bence o gözler bir bir oyulmalı bakması engellenmeli

Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyor

Amaa bu da sıkıntı
Erken yatmak istemiyor olabilir adam gündüz çalışıyor ve akşam bir eğlencesi tv ise sinir olmanıza gerek yok
İlgisini dağıtın yanında zaman geçirin ve onun ile birlikte yatağa girin sohpet edin
Bence gelişme kaydedecek diye düşünüyorum

Bakın siz yorgun olduğunuz için erken yatıyorsunuz, ayrı zamanlarda yatıyorsunuz.
Ona karşı vermiş olduğunuz mesaj hep bu "ben yorgun bir kadınım"

Bebekli hayat yorucudur, bilirim.haklısınız.
Ama sadece yorgun bir anne değil, istekli bir eş gibi de davranırsanız adam anlayacaktır.

Bu arada başka kadınlara bakıyor mu, cidden sizden soğudu da istemiyor mu onşarı bilemem tabii.
Umarım yanılıyorsunuzdur.

Ben sadece bu açıdan yaklaştım.

Evlilikten sonra bazı erkekler için karısına duyduğu istek azalıyor. Bunu kabul etmek zor bir kadın için ama bu durumu yaşayan çooookkk kadın var ne yazık ki... Bizde de boyle ilişki aralıklarının uzadığı çok görülüyor bu aralar. Eskiden çok problem yapıyordum ama şimdi umursamıyorum bile. Problem yapmıyorum. Herkes kendini yargılasın boşver. Bir erkek ben karıma 1 aydır yanaşmıyorum diye düşündüğü zaman zaten normal bişey yapmadığının farkına varır. Seni cinsel anlamda böyle yalnız ve soru işaretleriyle bırakması onun eksikliği.. Hiç düşme üstüne. Zorla olacaksa hiç olmasın

şöyle tersinden düşünelim,eşin erkenden yatıyor ev ve çocuk sorumluluğu onda ve haliyle yorgun olup öyle davranıyor sen cinsellik için yanına yaklaşır mısın yoksa zaten yorgun bırakayım dinlensin mi dersin?

belki de tamamen bu yüzden yaklaşmıyordur.

Sizi artık eşten önce anne olarak gördüğü için. Çevremden ve buradan çok duydum erkeklerin doğumdan sonra eşlerine bakışları değişiyormus. Hatta eşinizin yanında kesinlikle bebeğinizi emzirmeyin diyorlar uzmanlar. Bi yakınımız da eşinden doğumdan hemen sonra boşanmaya kalkmıştı. Ayrı uyumaya başlamış, birlikte olmayı tamamen kesmiş ve eşine kötü davranmaya başlamış. Kadınlar nasıl hamileyken psikolojileri bozuluyor hormonlar değişiyor, bazı kadınlar için bu süreç çok kolay bazıları içinse çok zor geçiyorsa, erkeklerin de babaliga alışma süreci bu şekilde oluyor belki de. 1 ay çok uzun bir süre de değil zaten burda neler neler okuduk biz :işsiz:

Kadınlar anne olduktan sonra bütün ilgiyi ,sevgiyi,zamanı bebeğe ayırıyor çoğunlukla.Eşlerini ihmal ettiklerinin farkına bile varamıyorlar.Erkek kendini geri planda hissediyor,eşinin bütün görevi annelikmiş gibi hissedebiliyor.Eşinizle konuşarak,Ona zaman harcayarak bu durumu değiştirebilirsiniz.

işte bunlar hep iletişimsizlikten
nede böyle olduğunu karşılıklı açıkça konuştunuz mu?

işte bunlar hep iletişimsizlikten
nede böyle olduğunu karşılıklı açıkça konuştunuz mu?
Konuşuyorum ama çok fazla faydalı olmuyor ben şunu anlamıyorum bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum konuşuyoruz ama yine aynı şeyler oluyor bu durum beni sıkıyor

Konuşuyorum ama çok fazla faydalı olmuyor ben şunu anlamıyorum bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum konuşuyoruz ama yine aynı şeyler oluyor bu durum beni sıkıyor
ona söyleyin bir sıkıntın varsa paylaş benle utanma
beni arzulamıyorsan veya sevmiyorsan böyle ömür geçmez v.s.
ömür geçip gidiyor

bence eşinizin bir problemi var. açık açık konuşun.
yorgun olmayan kadın var mı??? ben kendimi bildim bileli yorgunum yani. bu bir sebep değil onun için. kaldı ki isterse doğum kilonuzun hepsi kalsın bu da sebep değil. evet önce iğneyi kendinize batırmışsınız güzel bir şey ama sorunu çok da kendiniz de aramayın.

Senin yorgun olduğunu söylemesi sadece bahane bence. Zaten oyle davransan ilk adimi atan olmazdin

Back
X