Eşim benden soğudu:(

Biz de benzer bir donemden gectik. Oglum 8 aylik.

Ben cozumu dikkatini cekmekte buldum. Seksi giyinmedim ama evde pijamalarimi sadece yatarken giydim onun disinda tayt ve tshirtle dolastim. Guzel ic camasirlarimi giydim ama ona soylemedim. Ustumu degistirirken filan farketti filan.. bir haftalik bir operasyondan sonra duzene girdik tekrar..

Sikintisi tam olarak neydi bilmiyorum ama biz boyle cozduk.

Selam,

5 yıllık evliyim, 14 aylık bir kızım var.

Kızım olmadan önce eşim en azından sadece seni seviyorum derdi :)
Cinsellik konusu hep sıkıntılıydı, senede 2 defa falan, çocuk nasıl tutmuş hayret.

Hamilelik ve hamilelik sonrasını hesaplarsak 2 senedir ilişkiye girmiyoruz, bırakın ilişkiyi bir tatlı söz duymadım eşimden, o seni seviyorumlar da bitti zaten.

Ben bir kadın olarak eşimin bu denli duvar olmasına hayret ediyorum. Erkektir en nihayetinde değil mi, onun yaklaşması, belli bir zaman sonra dayanamıyor olması gerekmiyor mu ben mi yanlış düşünüyorum?

O böyle davrandığı için benden soğuduğunu düşünüyorum ama zaten çocuktan önce de gariptik. Her zaman konuyu ben açarım ve ben haksız çıkarım.

En son yine konuyu ben açtım, neden normal bir karı koca olamıyoruz dedim sadece, çünkü artık daha açık şeyler söylemekten utanıyorum. Evet olacağız dedi sadece, aradan 1 aydan fazla geçti tabii, hiçbir şey olmadı. Şöyle düşünüyorum, bu durumdan hiç şikayetçi değil, ima bile etmiyor, konusu dahi açılmıyorken ben neden yaklaşayım ki.

Çok kırgınım, inanılmaz üzgünüm, hiç böyle hayal etmemiştim evliliğimi küçükken..

Hamileyken yaklasmayan erkekleri anliyorum zarar vermekten korkuyorlar.
Ama dogum sonrasi devam etmesi normal degil.

ne kadar isteksiz erkek varmış hayret ediyorum normalde karşılamıyorum valla
altında yatan başka nedenler olmalı eski aşkı aldatılma yada sağlık problemi aklımada başka bişey gelmiyo
kimsede normal karşılamasın didiklesin dursun

Selam,

5 yıllık evliyim, 14 aylık bir kızım var.

Kızım olmadan önce eşim en azından sadece seni seviyorum derdi :)
Cinsellik konusu hep sıkıntılıydı, senede 2 defa falan, çocuk nasıl tutmuş hayret.

Hamilelik ve hamilelik sonrasını hesaplarsak 2 senedir ilişkiye girmiyoruz, bırakın ilişkiyi bir tatlı söz duymadım eşimden, o seni seviyorumlar da bitti zaten.

Ben bir kadın olarak eşimin bu denli duvar olmasına hayret ediyorum. Erkektir en nihayetinde değil mi, onun yaklaşması, belli bir zaman sonra dayanamıyor olması gerekmiyor mu ben mi yanlış düşünüyorum?

O böyle davrandığı için benden soğuduğunu düşünüyorum ama zaten çocuktan önce de gariptik. Her zaman konuyu ben açarım ve ben haksız çıkarım.

En son yine konuyu ben açtım, neden normal bir karı koca olamıyoruz dedim sadece, çünkü artık daha açık şeyler söylemekten utanıyorum. Evet olacağız dedi sadece, aradan 1 aydan fazla geçti tabii, hiçbir şey olmadı. Şöyle düşünüyorum, bu durumdan hiç şikayetçi değil, ima bile etmiyor, konusu dahi açılmıyorken ben neden yaklaşayım ki.

Çok kırgınım, inanılmaz üzgünüm, hiç böyle hayal etmemiştim evliliğimi küçükken..

yılda 2 defa mı
2 senedir beraber olmuyorsunuz
ki daha yeni evlisinizdir
cidden böyle hayat geçer mi

Back
X