eşim benden soğudumu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardenms

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
1.831
218
323
32
slm kızlar geçenlerde kardeşimin düğünü vardı ve eşim beni hep bekletti gün boyu normalde böyle değildir çok sakin davrandı ve bende dayanamadım kızdım tartıştık o en mutlu günümüzde beni ağlattı tabi biz kadınlar hep aynı şeyi düşündüğümüzden aman kimse duymasın aileler duymasın ve ailemin en mutlu günlerini mahvetmemek için ben yaklaştım ve uzatmayalım dedim neyse düğüne gittik eğlendik felan kardeşim şehir dışına gidecek evide orda o yüzden ilk bi kaç günlerini ailemin evinde geçireceklerdi ailemide bize davet ettik bizde kaldılar pazar gününden bu yana bu sabah gittiler ama eşim o günden beri bana soğuk ve uzak kötü davranmıyo ne desem yapıyo ama işte uzak ben eşimi tanırım bana sarılmadan öpmeden duramaz akşam yatağa gidiyoruz çok üzgün olduğumu söylüyorum elimi tutuyo ama hiç konuşma yok yüzümede doğru düzgün bakmıyo hayatında biri var desem öyle bişey şimdiye kadar hiç yapmadı güveniyorum yani yinede hiç belli olmaz acaba artık benden bıktımı sadece canım sıkkın diyo soruyorum benim yüzündenmi yoksa ailem burda o yüzdenmi diye hayır ne senin yüzünden ne ailenin yüzünden diyo hatta aileme benden iyi davranıyo sizce ne olabilir

genelde erkekler çok fazla uzatmaz küslük durumlarını ,eşinizi en iyi siz biliyorsunuz ,acaba farkında olmadan o tartışma esnasında ağır bir kelime filan mı sarfettiniz ..anlam veremedim bende bu tutumuna ..

Neden soğusun veya neden hayatında birisi olsun ki:) Bizlerinde bazem sıkkın olduğu, eşimizden biraz uzaklaştığımız zamanlar oluyor. Birkaç günle böyle bir yargıya varamazsın. Rahat ol ve hiçbir şey yokmuş gibi devam et...Zaten sen onu rahat bırakınca kendi açılır; belki iş yeriyle ilgili sorunlar vardır; belki düğün döneminde çok sıkıldı vs. Erkeklere ne oldu diye sürekli sorunca söylemezler, kendi istediği zamanda gerçekten çözemiyorsa açılır diye düşünüyorum. Her zaman iyiyi düşün, iyi olsun:)

genelde erkekler çok fazla uzatmaz küslük durumlarını ,eşinizi en iyi siz biliyorsunuz ,acaba farkında olmadan o tartışma esnasında ağır bir kelime filan mı sarfettiniz ..anlam veremedim bende bu tutumuna ..

kesinlikle ağır bi kelime kullanmadım sadece neden bukadar sakin davranıyosun aynısını ben yapsam hoşuna gidermi dedim ondan sonra başladı zaten tartışma ben sustum o saydıda saydı sonra barıştık ama soğuk

inan canım bu mesajın içimi bi nebze olsun rahatlattı ama işte içimde değişik bi tedirginlik var hiç böyle yapmazdı haliyle düşünür oldum soğuduğunu sormak istiyorum ama yine sorun çıkar diye korkuyorum açıkcası

yani o günkü kavgadan sonra sizden soğuması normal değil..
bu kanıya nasıl vardınız..

soğuduysa daha önceden belli ederdi bunu..
bir anda insan birbirinden soğur mu hiç
bişeye kızmıştır o gün..sizde üstüne gidince patlamıştır..

öncedende bazı tartışmlarımız olurdu ama hiç böyle olmamıştı tekrar düzeliriz hemen hiç düşünmemiştim daha önce benden soğudumu diye ama tekrar özür dileyip yaklaşanda benim hadi çok sinirlendi diyelim daha bukadar uzatacak nevarki işte bu yüzden düşünmeden edemiyorum gece elini üstüme attı sarılacaktı heralde birden irkildi ve çekildi anlam veremiyorum bu yaptıklarına şimdi sorsam saçmalama ben hatırlamıyorum uyuyordum diye yinekızar eminim

Ailen varken sana yakın davranamamıştır.
Malum,büyüklerin yanında aşk böceği olunamıyor :)
Ailen daha yeni gitmiş.Belki o sınırlamayı aşamamıştır.
Üzerine düşme derim.Neden niçin dedikçe uzar gider.
Kendi haline bırakmakta fayda var.

canım zaten ailemin yanında bende istemem çok sırnaşmasını ama yinede hep belli ederdi sevdiğini hadi onların yanında gösteremiyo diyelim gece odamızda başbaşayız orda ne oluyo ters giden bişeyler var eminim içim çok acıyo keşke beni sevdiğine bukadar alıştırmasaydı ve keşke bende bukadar çok sevmeseydim onu

Olan olmuş, akşam en sevdiği yemeği hazırla giyin süslen- tatlı dilli ol.
Yoluna gelir herşey.

kırılmıştır belki
ya da canı sıkılıyordur olur bazen çok üstüne gitme az rahat ver doğal davran bırak biraz yalnız kalsın kendi kendini dinlesin ben isterim bazen böyle eşim de sonuşta evliyiz diye yalnız kalamayacak mıyız

bence canım eşinin başka bir derdi var yani dert değilde canını sıkan birşey...belki iş hayatında yada arkadaşlarıyla ilgili durum var sana anlatmıyor...ve insan canı sıkkın olduğu zamanlarda sıcak davranamıyor..aklı mutlaka meşgul oluyor....bence rahat bırak ve hiç birşey deme...üstüne gitme...o açılacaktır ya durum geçecek yada sana anlatacaktır ne olduğunu...o ana kadar bence hiç birşey deme..o sarılmıyorsa sende sarılma,o konuşmazsa sende konuşma...o zaman bu durumdan sıkılacak ve değişecektir bence...

Olan olmuş, akşam en sevdiği yemeği hazırla giyin süslen- tatlı dilli ol.
Yoluna gelir herşey.

dediklerini yapıcam umarım bi anlık hevesi için iyi olupta sonrası yine aynı olmaz umarım altında yatan başka bi neden yoktur herkesin imrenerek baktığı evliliğimizin düştüğü durumlara bak

Bana kalırsa eşiniz yeni damadı kıskandı ve bu tartışma sadece bahanesi oldu ,,,
Üstüne gitmeyin, zamanla düzelecektir...

Hmmm,,, tamam o zaman,
Eşiniz daha önceki tartışmalarınızda bu kadar uzatmadığına göre,
Ya düğün arefesinde birşeylere alındı,
Ya da daha önceden bir konuda size kırgın,,,
Çaktırmadan eşinizi yücelterek konuşun,
Fazlaca üzerine varmayın,,,

kadınları anlamak zor denir birde oysa kadınları anlamak kolaydır ilgi bekliyordur kadın.

ama ya erkekler...

çok ilgi versen havaya girerler çok üzerine düşersin şımarırlar bunaldım derler
soğuk davransan trip mi atıyon sen bana derler.

ama yapılacak en güzel şey hiçbirşey yokmuş gibi devam etmek- ki bu bizler için oldukça zor olan bişi-
adam belkide bi nefes almak istiyordur bu dönemlerde de yalnız kalmayı isteyen sessiz bir kişilik oluyorlar
üstüne düşme sende. hiç bişi yokmuş gibi davran tatlı dilli ol, arada şımar onu- ama çok da değil-

kendiliğinden düzelir ama en önemlisi sakın olmayı ve ne oldu diye üstüne düşmemeyi bil
-tecrübedir -

sen sarıl arkadaşım gece ona. iyice gir koynuna buzlar erir. ama bak burası çok onemli, arkadan sarılma koynuna gir

Bencede damadi kiskanmis olabilir aileniz o damada cok ilgi vermis olabilir hani yeni bebek dogar abisi kiskanir öyle birsey o daha fazla ailene ilgi vererek gözlerine fazlasiyla girmeye calisiyor olabilir
Demekki dügün günü fazla bir abarti kipirti yapmissiniz belkide o gün kötü birsey yasadigi icin sizden teselli beklerken telas vede sikinti görünce size anlatmak istememis anlatma istegi bulmamis, sanki bir nevi ben galiba ailesi kadar önemli degilmiyim durumu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…