genelde erkekler çok fazla uzatmaz küslük durumlarını ,eşinizi en iyi siz biliyorsunuz ,acaba farkında olmadan o tartışma esnasında ağır bir kelime filan mı sarfettiniz ..anlam veremedim bende bu tutumuna ..
Neden soğusun veya neden hayatında birisi olsun ki:) Bizlerinde bazem sıkkın olduğu, eşimizden biraz uzaklaştığımız zamanlar oluyor. Birkaç günle böyle bir yargıya varamazsın. Rahat ol ve hiçbir şey yokmuş gibi devam et...Zaten sen onu rahat bırakınca kendi açılır; belki iş yeriyle ilgili sorunlar vardır; belki düğün döneminde çok sıkıldı vs. Erkeklere ne oldu diye sürekli sorunca söylemezler, kendi istediği zamanda gerçekten çözemiyorsa açılır diye düşünüyorum. Her zaman iyiyi düşün, iyi olsun:)
yani o günkü kavgadan sonra sizden soğuması normal değil..
bu kanıya nasıl vardınız..
soğuduysa daha önceden belli ederdi bunu..
bir anda insan birbirinden soğur mu hiç
bişeye kızmıştır o gün..sizde üstüne gidince patlamıştır..
Ailen varken sana yakın davranamamıştır.
Malum,büyüklerin yanında aşk böceği olunamıyor :)
Ailen daha yeni gitmiş.Belki o sınırlamayı aşamamıştır.
Üzerine düşme derim.Neden niçin dedikçe uzar gider.
Kendi haline bırakmakta fayda var.
slm kızlar geçenlerde kardeşimin düğünü vardı ve eşim beni hep bekletti gün boyu normalde böyle değildir çok sakin davrandı ve bende dayanamadım kızdım tartıştık o en mutlu günümüzde beni ağlattı tabi biz kadınlar hep aynı şeyi düşündüğümüzden aman kimse duymasın aileler duymasın ve ailemin en mutlu günlerini mahvetmemek için ben yaklaştım ve uzatmayalım dedim neyse düğüne gittik eğlendik felan kardeşim şehir dışına gidecek evide orda o yüzden ilk bi kaç günlerini ailemin evinde geçireceklerdi ailemide bize davet ettik bizde kaldılar pazar gününden bu yana bu sabah gittiler ama eşim o günden beri bana soğuk ve uzak kötü davranmıyo ne desem yapıyo ama işte uzak ben eşimi tanırım bana sarılmadan öpmeden duramaz akşam yatağa gidiyoruz çok üzgün olduğumu söylüyorum elimi tutuyo ama hiç konuşma yok yüzümede doğru düzgün bakmıyo hayatında biri var desem öyle bişey şimdiye kadar hiç yapmadı güveniyorum yani yinede hiç belli olmaz acaba artık benden bıktımısadece canım sıkkın diyo soruyorum benim yüzündenmi yoksa ailem burda o yüzdenmi diye hayır ne senin yüzünden ne ailenin yüzünden diyo hatta aileme benden iyi davranıyo sizce ne olabilir
Olan olmuş, akşam en sevdiği yemeği hazırla giyin süslen- tatlı dilli ol.
Yoluna gelir herşey.
Bana kalırsa eşiniz yeni damadı kıskandı ve bu tartışma sadece bahanesi oldu ,,,
Üstüne gitmeyin, zamanla düzelecektir...
Bana kalırsa eşiniz yeni damadı kıskandı ve bu tartışma sadece bahanesi oldu ,,,
Üstüne gitmeyin, zamanla düzelecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?