eşim benden sogumus

Yok ya. Hem herife uc cocuk dogur hem de yeniden kalbini kazan. Baslarim oyle kocanin kalbine...

Siz kalbini kazanmaya çalıştıkça o daha da soğuyacak sizden, daha da uzaklaşacak.
Erkeğe fazla ilgi yaramaz.
Size şu an kul köpek olması lazım, etrafınızda pervane halde. Anlayışlı olması lazım 3 çocuk 5 aylık bebek ev işi yemek vs. kolay mı depresyona girer insan.En çok ilgiye ihtiyaç duyduğınuz dönem.
Eşinizin aldatma ihtimali yüksek bence.

Asıl o hödük senin kalbini kazansın. Kadınlar böyle kendilerini paralarlar,beyefendiler hemencecik soğurlar.

Bir anda değil bence. Süslen püslen makyaj yap ama kocana ilgi gösterme. O seni kazansın

Evet canim bende bu fikre katiliyorum. Kendin için yap onun için yapma. Hafta sonları çocukları bırak kocaya plan yap çık arkadaşlarına bi kahve iç, sinemaya git vs. Bazı hafta sonları yine çocukları kocaya bırakıp Şehir dışında planlar yap bilmiyorum arkadaşlarınla ufak tatiller planlayabilirsen öyle bişeyler yoksa akraba ziyaretleri ama mutlaka çocuklar kocaya kalsın. Sen dinlen bi kendini toparla, uzaklas evden, kesmekesten. kendinle biraz vakit geçir. 3 çocukla kendinden geçmişinde kolay değil. Unutma canım kendi değerini kendin belirlesin. Onun hissettikleri, söyledikleri ne seni değerli yapar ne de değerini eksiltir.

Bu erkeklerin hepsi mi boyle yahu.. hem iyi bir ev hanimi olsun isterler,hem de koluma taktım mı yanima yakissin bakimli ve guzel olsun, cinsellik olarak da doyursun beni isterler...
3 cocukla bu mumkunmu acaba? En kucugu de 5 aylikken bunlar nasil olsun acaba?
Yemek yap,evini topla,kuafore git ama cocuklarina da iyi bak o gun de.aksama da kocani mutlu et..
Pesss diyorumm :) bu adamlar ne istio acaba bizden? Keske onlarda dogursaymis da anlasaymis.

Bazilari , yemek_utu_bulasik_temizlik yapma da anlasin degerini demis. Ben de yapmam tepem atarsa. Lakin, yakin bir arkadasimin esiyle sorunlari vardi. Yemek_utusunu yapmadim inat ettim dedi. Sonra,adam kadinin yaptigi yemegi de yemeyip disardan siparis getirtmeye baslamis.sonuc olarak adam da inatci oldugu icin restlesmisler. Ikisi de konusmuyormus evde,gun icinde ayri odalarda oturuyorlarmis,sonra da yatak odalarini ayirmislar. Aramizda zaten cinsellik de yok dedi. Adam , aldatti mi hic bilmiyoruz da. 15 yaşında cocuklari var ve suan bosanma asamasindalar.
Yani akli basina gelsin derken ters tepti hersey.
Allah ,
halden anlayana dusursun herkesi,iyilerle karsilastirsin..

Konu sahibi isin zor, evde cok bogulursun 3 cocukla. Tum yollar esinle guzelce konusmaktan geciyor sanirim. Insallah anlar seni. Kucuk cocuga hamilelik,emzirmek_süt,e haliyle yorgunluk ve salaş haller.Bunlar uzun bir surec esin de galiba bu durumdan sıkıldı.
Insallah duzelirsiniz,allah minik yavrularinin hatrina acısın sizlere..

Allah eşinize akıl fikir versin... 3 çocukla sizin ilgiye ihtiyacınz varken beyefendi soğumuş muş... pes diyorum Allah yardımcınz olsun...

Rabbim Hidayet versin. .
Çocuklarıyla ve sizinle mutlu olmanın değerini öğrenmeyi nasip etsin eşinize. .

Yorumlarin hepsini okumadım ama böyle alttan alırsan bu adam daha çok ezmeye çalışır seni. Alttan alma. Madem sogumus madem yaklasmak istemiyormus işte kapı işte sapı.
Ne diye duruyormus yanında o zaman. İmarathane mi, han mi sizin ev. Soğuyan basar gider o zaman. Neymiş de gönlünü alacakmissin 3 çocukla lohusa halinle. Böyle alttan alma bacim. Kötü Günde yaninda olmayan adamı ne yapacaksın.

Ayyy ooofff pooofof

Buyrun topa tutun..

Çocuk yapmak herkesin harcı değil kusura bakmayın.

İnsan bir tane çocuk yapınca durup Bi bakmalı en azından ; bu çocuk oldu mu, ben oldum mu , bu adamdan baba oldu mu diye..

Bir sonuca bakmalı diğer kararlarını öyle vermeli..

Siz once kendinizi mutlu etme yollarini kesfedin , bebekle ugrasmaktan yorgun dustunuz mutlaka ancak cozum yollari bulmalisiniz.Kendinize bakima ve dinlenmeye vakit ayirirsaniz hem pozitif bir insan olursunuz ve otomatikman esinizi ekrar kendinize cekebilirsiniz.Cocuk nedeniyle kendini boslayan kadinlarin basina sklikla gelen bir durum bu.kendinize vakit yaratmaya odaklanin.Sonra esinize.

Kesinlikle katılıyorum.

Arkadaşlar yorumlariniz bana çok iyi geldi.bugün ilk defa rahat bir nefes aldım şuan eşim yine tatlı tatlı uyuyor ben bebeğimi sagliyorum yine ben yokmusum gibi davrandı ama ben sayenizde daha güçlü ve mutlu olmaya çalışırdım artik beklentilerine son verecek.aldatma konusunda öyle bir şey varsa zaten yakalama itimalim yok kendisi de yok öyle bir şey diyor.bilmiyorum .bildiğim bir şey var oda sizin yorumlariniza son derece ihtiyacım varmış.ALlah razi olsun

Sen bu saatten sonra 40 takla atsan da cinsellik olmaz asıl diyeydin.
Kendini ne sanıyor bu herif?

Ay çok sinir oldum!

sanki o çocukları sen kendin yarattın, onun da çocukları, sen onun çocuklarına bakmak için kendini paralıyorsun onun yaptığına bak

sende onun için çocuklar için uğraşıyorsun bu nasıl şey böyle uğraşma bile bunca işinin arasında onun tribinimi çekeceksin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…