eşim benden sogumus

3 çocuk yapmadan aklı neredeymiş! Pislik herif 3 çocukla yeni bir hayat kurmanın zorluğunu bilip yapamayacağını düşünüp ömür boyu kendisine muhtaç olduğunu düşünmüş! Erkekler zaten ne zaman kaybetme korkularını kaybetse içindeki hayvanlıklarını dışarı salıyorlar.
Ben olsam yerinde kesinlikle derhal evin kilidini değiştirir onu içeri sokmaz ve boşanma davasını açardım. Ne tekrar kalp kazanması.. Ama maddi olarak yeterli misin bunu yapmaya? İşin gücün var mı? 3 çocukla işsiz çok zor...

bu konuya yazılacak en mantıklı cevap kesinlikle katılıyorum

ayyy Türkçe yi katletmişsiniz resmen!

eşin kendini temize çıkarmak istiyor vicdanını rahatlatıyor bence
bu işin içinde bir şy var

ayyy Türkçe yi katletmişsiniz resmen!

hanfendi arkadaş Türkçeyi katletmiş olabilir ama sizde anlayışsızlık yapıyorsunuz
yazdığından anladığınıza göre yorum bekliyordur
konu hakkında yorum yapın....
anlayışsızlık saygısızlık küçümser olmayın

Böyle odunlara çocuk doğur her türlü sıkıntıyı çek bide üstüne Bebek bak karşılığında senden soğudum sende deki bende senden soğudum sen benim kalbimi kazan de bakalım ne diyecek

Böyle bir davara nasıl 3 çocuk verebildin ya, bu herif hep aynı pis karakterde biridir bence. Seni istemiyorum ne demek, onun b.klu donunu yıkayıp oa hizmet etmeye sen çok mu meraklısın sanki?
Bence sorun kendine güvenmemende, bunun farkında her lafı sayma hakkını görüyor. Haddini bildir, aüır bi ders ver. Boşan demiyorum, boşanmayacağını bildiğimden. en azından bi ders ver...

Öncelikle onun için değil kendin için kendine bak bakımlı ol. Hamileyken ben de benzer şeyler yaşadım.ilk çocuğumuz üstelik. Uzaklaşmaya başladı benden. Bende çok üzüldüm tecrübesizim eşe dosta danıştım. O yokmuş gibi davran dediler. Önce kendinle barışık ol.
O süreçte yürüyüşümü yaptım kendime baktım yesim içtim gezdim. Kocamı hayatımın merkezinden çıkardım. Evde ben yokmuşum gibi davranan adam sağda solda iletişim problemimz var hanımla, galiba sorun bende demiş. Sonra o çabaladı. O bana adım atana kadar ben ona yaklaşmadım. Ama giyimine özen göster, güzel kok, kalem ruj silik bir makyaj yap hergün duş al. Bebeğinle mutlu ol zevk alarak ilgilen. Al çocuklarını gezmeye çık arkadaşlarınla buluş. Bırak o seni farketsin. 3tane melek vermişsin daha ne istiyor hödük. Bu ne özgüven. Dünyanın merkezini kendi sanıyor heralde. Sinirlendim.

Kadin 3 cocuk bakiyor.
Adam sogdum senden kalbimi kazanana kadar cinsellik yok diyor.
Bencilligin narsistligin bu kadari.
Baba olsunda bir isin ucindan tutsun azicik.
O zaman kadin seve seve vakit ayirir tabiki kocasina. Hayat musterek yahu. Yok oyle kursunu attim hamile biraktim gerisi kadini ilgilendirir rahatligi..

hemde okuzun önde gideni kadın hem 3 cocukla boguşsun hemde beyin gönlünü yapsın ohh ne ala memleket , kendi nasıl gonlunu hos edeyim demiyorda kadında şucu buluyor, şeylerini kesip ağızlarına sokasım geliyor bu hödüklerin

bide kadına ceza keser gibi cinsellik yok demiyormu.. hödük ki ne hödükk

valla okurken bende çok sinirlendim
öküz hiç kendine bakmıyor

Adamın feysbukta yazmadığı kadın kalmamış
Bir de kendi ağzıyla da senden soğudum demiş EE bir açıkça seni aldatıyorum demediği kalmış
Önceki konuda demişsiniz ki tam anlamıyla aldatmadan boşanmayacağım
Tam Anlamıyla aldatılmak için yatakta basmayı mı bekliyorsunuz
Madem boşanmayacaksınız Siz de kendi keyfinize bakın onun işlerini yapmayın kendinize ayrı bir yaşam alanı yaratın önemsemeyin adam sizi çoktan bırakmış zaten aynı evde olmak dışında pek buluştuğunuz nokta da yok

3 çocukla evin ve eşin sorumluluğu yetmiyor birde sogumus paşam bak sen! Onun asıl anlamı şu sorumluluktan sana yardımdan kaçıyorum herşeyle sen ilgilen ben malak ötesi yatayim.Benden yardim bekleme simardim az daha uğraş soğudum ısıt beni. ..şımarıklık rahata alışma ve sorumluluktan kaçma için seçilen bahane bence soğuma tanımı

Hey Allah'ım heey. Allah akıl fikir versin,sana da yardım etsin

seninle birlikte olmasi lütufmuymus meymenetsizin
boyle birsey soyleyen adami nasil dinlersin ya....
kimmis ne ediyormusta bu kadar kuyrugunu havaya dikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…