eşim benden sogumus

3 cocuktan sonra yeni flort mu ediyorsunuz gonlunu alacakmissin bu saatten sonra?
Sogumussa senin yapabilecegin bir sey yok. Seni zaten yeterince kirmis balta sapi.
Bir de onu tekrar kazanabilmek icin sekilden sekile mi gireceksin?
Senin guzel yanlarini gormeye baslayarak kendisi tekrar sana karsi isinabilir o istedikten sonra.
Bazi erkekler islak sopayla dovmelik

kalbini kazanması gereken sen değil o..
hiç boşuna yıpratma kendini bu adam için... hatta kılını bile kıpırdatmaya değmez
senin halinden anlmayaıp gelip birde üzerine kalbimi kazan cinsellik o zaman olur diyor terbiyesiz.. lütfedecek sanki
inşallah sende kalbini nasıl kazanmırım diye sormayacaksındır bize
lütfen kimse gecelik giyin makyaj yapın yazmasın.. karşıdaki bir odun çünkü

siz ne yaptınız da soğudum diyor. çocuk olunca böyle oluyor herhalde. bir tuhaf bu erkekler ya. lafa bak kalbimi kazan demiş ya sizin kırılan kalbiniz ne olacak. ben olsam alırım çocuklarımı giderim baba evine. anlasın bakalım tek kalınca kimin kalbini kazanmak gerekiyormuş

tut o adamı yakasından iyice bi salla bunu yaparkende de ki bu çocukları babaevimden getirmedim birlikte yaptık de hatırlat unutmuş heralde, bana yardım edeceksin işten geldikten sonra de çocuklarla ilgileneceksin vakit bulursanda benimle ilgileneceksin de söyle bunları tut yakasından kendine gelsin.
ne dmek o ya senden soğudum filan? annesin sen o da baba ona baba olduğunu sizinde karı koca olduğunuzu hatırlat.

Arkadaşlar hepinize gonlunden tesekkur ediyorum yanar yureyime su serptiniz maalesef sexi gecelik bile aldimgiydim ve yine o gitti yattı ben ise o haldeyken bebeğimi uyutuyordum.makyaj susleme fayda yetmiyor daha da gözünde iniyorum gibi geliyor bana.ve ağlayarak ona hırçın davraniyorum neden diyorum boyle soguksun?yorgunum diyor bebeği uyur beni uyandır diyor demedim ama olmuyor bakmıyor bile sexi çamaşır aldım soyunmaya gerek kalmadan o saat 10 aksam yatağa gidip yatıyor bende çocuklarımı uyutana kadar oooo yine yalniz yine yalniz konusamiyorumk onla sakin sakin ona kinini fiskirtiyorum adeta oda muhatap olmamak için kaçıyor.

Adam belli aldatıyo, şunun kıçına bi tekme Çakıver görsün gönül kazanmayı.

Şu erkeklerin karşısında ezik olmayın ağlamayın ya, heleki böyle yüzsüzüne. Seninle sevişmiyosa kimle sevişiyo çocuk mu kandırıyo be. Yazıklar olsun

Bende senden soğudum önce sen benim kalbimi kazanki bende senin kalbini kazanmak için uğraşayım de. Ayrıca aldatma falanda olabilir dikkat et

Bende katiliyorum bazi arkadaslara.esiniz zaten haksiz.ama uzerine gittikce daha bir gormezden gelir sizi ve daha bi havalanir.once kendiniz icin iyi hissettircek seyler yapin.kendinize bakin suslenin evin icinde onun ustune dusmeyin.neden degistiginizi merak etsin bence.birde eslerin arasini duzeltmek icin ya vedud cekiliyo.dilinizden dusurmeyin.insallah degisir esiniz.

Kendisi size evde yardım etmeli sizi kazanmaya çalışmalı asıl.
Bu neyin kafası anlamadım.
Siz kendinize bakın yani bakımlı olun dikkatini çekin ama ona ilgi göstermeyin, yüz vermeyin.

bence adamın kafasını karıştıran birisi ya da birileri var, nasıl bir iş ortamında çalışıyor bilmiyorum ama etrafında ona boncuk dağıtan birileri olabilir. Bu aldatıyor anlamına gelmez ama evdeki hanımının kıymetini, nasılsa elde, görmezden gelmesine neden olabilir.

Bana kalırsa siz evinize ve çocuklarınıza ilginizi sevginizi azaltmayın, evdeki sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışın, elbette kendinize çeki düzen verin ve yaşantınızın, ev düzeninizin kendisi katılmasa da aynen sürebileceğini, kendisinin vazgeçilmez olmadığını, o olmazsa da sizin çocuklarınızla gayet mutlu olduğunuzu gösterin.

Sonuçta dünyanın onun etrafında dönmediğini anlasın.

Adamin tribe bak yaa
3 cocuga kendi baksin,
Daha lohusaligi yeni bitmis hormonlari tavan yapsin,
Evi toparlasin ,yemek yapsin,kirli donlarini yikasin,

Bunlari yapsinda bakimi olmasin goreyim erkek milletini...

Evlilik kolay is degil problemler konusularak asilmali. Kendini bulunmaz hint kumasimi saniyo haspam bide egoya bak yaa insan yumusak olur ,naifce soyler isteklerini

O seni asik etsin ayyyy cok sinirlendimmm yaas

Bu adamların hepsi aynı kozalak kafalar. .benim eşimde aynı seninki gibi canım ikinci çocuktan sonra bütün iletişimimiz kesildi. Sebeplerini sorduğumda sıkıntılarının oldugunu söylüyor.sanki dünyada tek sıkıntılı benim eşim.ki bunun birbirimize olan sevgimizle ne alakası var anlamış değilim.şunu asla unutma aldatacak adam sen ne yaparsan yap aldatır .karakter meselesi. Ayrıca ben kendimi hiçte üzemem.sonuçta dünya erkekleri n etrafında dönmüyor.bence senin tek sıkıntın kendine olan güvenin.biz kadınlar nelerle mücadele ediyoruz.en önemlisi hayırlı evlatlar yetiştirmek için çırpınıyoruz.bunun kıymetini bilmeyende kendisinde sorun arasın.

Bitirmenin yerini mi yapıyor bu adam? Bence sessizce bir araştırın eşinizi, başka biri olmadığından emin misiniz?

Canimm eski konularina baktimda yani pes diyorum mecburiyet icin boyle adamla vakitmi geciriyorsun yazik degilmi sana al cocuklarini git annenin yanina biraz burnu sürtsün birseyler yapacagini gorsun onun icin sen eldeki kadinsin karnini doyuruyosun camasirini yikiyosun kac senedir kim bilir seni kac kere aldatti bilmiyosun gozunun onunde baskalarina yaziyo umursanmiyosun ee o ev olsa ne o koca olsa neki dunyaya bir daha gelmeyecegiz seni aldattigini gordugun yazilari flash bellege at delil topla biraz sonra al cocuklarini annene git nasil olsa calisiyosun o cocuklari ne alabilir arti nafaka vermek zorunda kalir lutfen yani cocuklarindan once kendini dusun ruhen ve bedenen saglikli olmadikca cocuklara bu sekilde faydan ne kadar olcakki canim Allah kimseyi sevgisiz birakmasin ve kocana akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…