katılıyorum bence bi bayan eşine herzaman bakımlı güzel görünmeli :108:her erkege gorede degisiyor bukimi erkek takmıyor kimi erkek daha gosterisli giyinmesini istiyor esinin evde dahi..sizde oyle giyinin bakalım iltifat etmesini beklemeyin bir sure suslu puslu gezin evde bakalım ozaman ne yapacak
Neden?.......katılıyorum bence bi bayan eşine herzaman bakımlı güzel görünmeli :108:
biraz tuhaf bi soru olduNeden?.......
evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum iki taraf içinde geçerli tabiki...bence her 2 tarafta birbirine bakımlı gözükmeli. genelde erkekler hep bayanlardan bekliyor kendileri dişlerini bile fırçalamaya özen göstermiyorlar bazen...
Valla her erkek gösterişli bakımlı kadın istiyor kii sakın yanlıs anlama canım sana böyle değilsin demiyorummm... Dengesizlikte var bu erkeklerdee istediğini yaparsın o zamandaa fazla süslnme püslenme derlerr...Benimkidee tamm dengesizzz saclarımm sarıı dün diyor aksam siyaha boyat bugün kamerada konusuyoruzz ısıktan dolayı koyu gözküo sarıısı sacımın actır biraz bu ne böyle koyu sac diyor anlayacagın kararsızz ve dengesiz erkeklerr
evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum iki taraf içinde geçerli tabiki...
her zaman sizden güzeli,bakımlısı,alımlısı vardır.her zaman bir ''daha'' sı vardır kaldı ki hepimizin bir estetik,görsellik,güzellik algısı vardır.İnsanlar çoğu zaman haz dürtüsüyle yaşar.ben bile bir bayan olarak güzel bir bayan gördüğümde bakarım,''aaa ne kadar güzel bir bayan''derim ya da ''hem güzel hem de güzelliğinin farkında vayyy be '' derim.bu benim için sanatsal,estetiksel bir durumdur o nedenle yanımdakinin de görmesinden rahatsızlık duymam..Sadece o cümle bana fazla erkek odaklı bir düşünce geldi..gerçi başkaları böyle düşünmeyi daha uygun bulabilir tabi..bakış açısıbiraz tuhaf bi soru oldubence öyle o senın kocan sonuçta başka kadınlarda güzellik görmesin aramasın sende görsün bakımlı olmak ilgili olmak hoşgörülü olmak mutlu bi evliliğin ufakta olsa sırlarıdır diye düşünüyorum.. benım fikrim bu yanı başkaları bunun önemsiz oldugunu düşünebilir tabi
rahatsız edici koku varsa kötü tabikidüşünsene sen o kadar bakım yapmışsın süslenmişsin tertemiz olmuşsun yatağa giriyosun adam bi geliyor dişini fırçalamamış ıyyygitti bütün emekler
Valla her erkek gösterişli bakımlı kadın istiyor kii sakın yanlıs anlama canım sana böyle değilsin demiyorummm... Dengesizlikte var bu erkeklerdee istediğini yaparsın o zamandaa fazla süslnme püslenme derlerr...Benimkidee tamm dengesizzz saclarımm sarıı dün diyor aksam siyaha boyat bugün kamerada konusuyoruzz ısıktan dolayı koyu gözküo sarıısı sacımın actır biraz bu ne böyle koyu sac diyor anlayacagın kararsızz ve dengesiz erkeklerr
ya sadece kocana değil tabiki burda konu erkek odaklı oldugu ıcın öyle yorum yazdım.. bi kadın kendisi içinde temız bakımlı olmalıher zaman sizden güzeli,bakımlısı,alımlısı vardır.her zaman bir ''daha'' sı vardır kaldı ki hepimizin bir estetik,görsellik,güzellik algısı vardır.İnsanlar çoğu zaman haz dürtüsüyle yaşar.ben bile bir bayan olarak güzel bir bayan gördüğümde bakarım,''aaa ne kadar güzel bir bayan''derim ya da ''hem güzel hem de güzelliğinin farkında vayyy be '' derim.bu benim için sanatsal,estetiksel bir durumdur o nedenle yanımdakinin de görmesinden rahatsızlık duymam..Sadece o cümle bana fazla erkek odaklı bir düşünce geldi..gerçi başkaları böyle düşünmeyi daha uygun bulabilir tabi..bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?