eşim benden soğuyor mu?

hayrusumm

yönümüzü SANA döndür...
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
91
0
36
İstanbul
mrb kızlar eşim son günlerde bana kafayı taktı.....hava soğuk yatarken eşofmanlarımı giyiyorum kocakarı gibi yatağa giriyorsun diyor ee böbreklerimden rahatsızım hava soğuk diyorum trip atıyor hadi bu neyse son günlerdede pasaklı (kirlilk manasında değil çok titizimdir :) )diyor bana şu haline bak diyor çingene gibi giyinmişsin diyor ya üzerimdeki kıyafetler gayet düzgün şakayla karışık takılır gibi söylüyor ama ben onu iyi tanıdığımı düşünüyorum şaka değil aslında istiyorki baldır bacak açık dolaşayım alındım bende pasaklı sözüne gittim giyindim süslendim bi iltifat bi bakış bekledim ...yok tınn etmedi güzel olmuşsun bile demedi konuşuyorum duymuyo bile beni ya

Son düzenleyen: Moderatör:
her erkege gorede degisiyor bukimi erkek takmıyor kimi erkek daha gosterisli giyinmesini istiyor esinin evde dahi..sizde oyle giyinin bakalım iltifat etmesini beklemeyin bir sure suslu puslu gezin evde bakalım ozaman ne yapacak

Bazen o kadar yontulmamış oluyolar ki insanın kafa atası, gırtlaklayası ya da kurşuna dizesi geliyo. Yanlış anlama senin eşinle alakası yok. Ben de doluyum bu akşam. Öfke kusayım dedim.

her erkege gorede degisiyor bukimi erkek takmıyor kimi erkek daha gosterisli giyinmesini istiyor esinin evde dahi..sizde oyle giyinin bakalım iltifat etmesini beklemeyin bir sure suslu puslu gezin evde bakalım ozaman ne yapacak
katılıyorum bence bi bayan eşine herzaman bakımlı güzel görünmeli :108:

iyide her zamna olmuyor ıste o bizde ınsanız hasta oluyoruz yada ıcınden gelmıyor... sabah kalktıgımızda onu kahvatıya kaldırmadan makyaj mı yapıcaz yanı... benım nısanlımda makyaj yapma süslenme diye takmıs durumda.. 3 yıldır aynı seylerı soyluyor.. yani kısacası hiçbiri ne istediğini bilmiyor

bence her 2 tarafta birbirine bakımlı gözükmeli. genelde erkekler hep bayanlardan bekliyor kendileri dişlerini bile fırçalamaya özen göstermiyorlar bazen...

biraz tuhaf bi soru oldu bence öyle o senın kocan sonuçta başka kadınlarda güzellik görmesin aramasın sende görsün bakımlı olmak ilgili olmak hoşgörülü olmak mutlu bi evliliğin ufakta olsa sırlarıdır diye düşünüyorum.. benım fikrim bu yanı başkaları bunun önemsiz oldugunu düşünebilir tabi

bence her 2 tarafta birbirine bakımlı gözükmeli. genelde erkekler hep bayanlardan bekliyor kendileri dişlerini bile fırçalamaya özen göstermiyorlar bazen...
evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum iki taraf içinde geçerli tabiki...

aslında bakım sadece makyajlı gezmekte degil mesela bir erkegin karsısına surekli sac bas dagınık paspal bol hicbir seksiligi olmayan pijamalarla cıkılırsa istisnalar dısında cogu erkekde tepki verebilir neticede evdesiniz kışın bile olsa giydiginiz pijamanız bile hatları belli eden ustune oturan yani kadının estetikligini gosteren seyler olmalı erkeklerde evliligin ilk zamanları esinin evde şıkır şıkır gezmesini daha cok ister yıllar gectikce her iki tarafda bu tarz seylere daha az takmaya baslar ama ne olursa olsun kadının kendine guvenini kaybetmemesi icin bakımlı olması sart diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Valla her erkek gösterişli bakımlı kadın istiyor kii sakın yanlıs anlama canım sana böyle değilsin demiyorummm... Dengesizlikte var bu erkeklerdee istediğini yaparsın o zamandaa fazla süslnme püslenme derlerr...Benimkidee tamm dengesizzz saclarımm sarıı dün diyor aksam siyaha boyat bugün kamerada konusuyoruzz ısıktan dolayı koyu gözküo sarıısı sacımın actır biraz bu ne böyle koyu sac diyor anlayacagın kararsızz ve dengesiz erkeklerr

aynen bencede ne yaparsan memnun edemezsın.. ama dıkkate almalısında o yokken yapmalısın yanı o ısten gelmeden once hazırlanmalısın. yap bakalım belkı farkeder sanmıyorum ama esını tanımadıgım ıcın bılemıyorum

her zaman sizden güzeli,bakımlısı,alımlısı vardır.her zaman bir ''daha'' sı vardır kaldı ki hepimizin bir estetik,görsellik,güzellik algısı vardır.İnsanlar çoğu zaman haz dürtüsüyle yaşar.ben bile bir bayan olarak güzel bir bayan gördüğümde bakarım,''aaa ne kadar güzel bir bayan''derim ya da ''hem güzel hem de güzelliğinin farkında vayyy be '' derim.bu benim için sanatsal,estetiksel bir durumdur o nedenle yanımdakinin de görmesinden rahatsızlık duymam..Sadece o cümle bana fazla erkek odaklı bir düşünce geldi..gerçi başkaları böyle düşünmeyi daha uygun bulabilir tabi..bakış açısı

aynennnnnn arkadasım sana katılıyorum erkeklerın dengesizliği konusunda.Ne yapsak yaranılmaz en iyisi insan nasıl istiyorsa öyle giyinsin çünkü şıkır şıkır olsanda adamın işine gelmiyorsa gözü seni görmez

Bu arada canımmm yerinde olsammmm kendime yenilikler yapıp oldugumdan daha sık giyinir kendime özenirimmm onunla dısarı cıkar onu rahatsız ederimm bıraakk kıskansınnnnn ettiği lafa pişman olsunnn erkekleri cıldırtmak güzellll

ya sadece kocana değil tabiki burda konu erkek odaklı oldugu ıcın öyle yorum yazdım.. bi kadın kendisi içinde temız bakımlı olmalı

bu anlattığın çoğu kadının başına geliyor malesef. erkekler kadınları eleştirme hakkını buluyor kendinde buda zamanla kadını kendine güvenini yitirmesine neden oluyor. sana tavsiyem sende aynısını yap. beğenmediğin ne varsa yani. biz kadınlar erkekler gii incelemiyoruz saçı beyazmış göbek yapmış. kırışığı çıkmış. göbek yapsalar oyyy ne şirin diyoruz. bakarsan sende mutlaka eleştiricek bişey bulursun. birazda o aynaya tereddütlü baksın. sana farkettirmesede mutlaka içine kurt düşer :)) tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…