• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden soğuyor mu?

bir kadın yedi gün 24 saat bakımlı süslü makyajlı mini etekli evde dolaşamaz ki.bunun hastalığı var çocuklar olunca koşturmacası var insan yeri geliyor wc ye gidecek zaman bulamıyor:1:ne yapalım yani koca soğumasın diye her işi bırakalım mı:19:bunu benim mantığım almıyor bir kadın temiz olmalı ama her zaman evde süslü püslü olması çok zor.kimleri de evde rahatı sever ben gibi evde daracık kıyafetlerle hiç rahat edemem:9:erkeklerde dengesiz zaten çok bakımlı oluncada bu kadar süslenme derler:27:boşver canım erkeği hiçbir şekilde memnun edemezsin.sen kendin için bakımlı temiz ol gerisini düşünme.sanki onlar bizim her isteğimizi dikkate alıyorlar mı ki:31:

Soğumuyodur da seni daha değişik kıyafetlerle görmek istiyodur.
Ama isteklerini ifade etmekte pek başarılı değil sanırım.
Çok takılma söylediklerine.
Bu soğukta hakikaten zor yani :1:

kendileri mükemmel numune erkek ya, isterler yani.. benimki de öle, evde süslü püslü görmek istiyormuş.ama soğuk olunca da üşüme eşofmanlarını giy der yani. açıkçası çekici ev kıyafetlerini seviyorlar. hasta oluruz ya da çocuk vs. olur o durumlar haricinde herzaman da salmış gezmemek gerek.mesela benimki göbeğin çıkmasın şişmanlama ayrılırım senden diyor şaka yollu, ben de mesajı alıyorum :)) salmış,bakımsız kadın istemiyorlar sorumluluğumuz yükümüz çokk bi de bu patavatsızlarla uğraş dur :31:

ben hiçbir erkeğin cariyesi olamam, üşürsem içime külotlu çorabımı çekerim, altıma patiklerime giyerim, beğenmeyene kapının yolu bellidir, bide size sorsunlar bakalım siz nasıl erkek istiyosunuz onlarda her daim kıvanç tatlıtuğ gibi görünsünler o zaman, buna prim vermeyin üzülürsünüz

hayrusum, eğer zaten gerektiği zaman giyiniyorsanız, kendinize bakıyorsanız eşiniz bu dediklerini durup duruken söylemiyor.

Soğumak değildir bunun adıda kendini ve kalbini koruyordur..

Muhtemelen çevresinde gördükleriyle biraz kafası karışmış olabilir.

Sizinde kafanızı karıştırmak istemiyorum ama erkeklerin bu sözleri birden çıkıyorsa ortaya ve hanımı her zaman paspal değilse bir sinyaldir bu.

Acil alarm çalmadan her zamankinden farklı olmaya çalışın..

YALNIZ ÖNCE MUTLAKA eşinizle konuşun. '' Bunu söylemesine kızmadığınızı aksine içindekileri söylemesinin doğru olduğunu ama uslubunun sizi kendinize iyi hissettirmediğini söyleyin..

Bunun yanında günü birlik birlikte olmadığınızı, evlilikte herhal olabileceğini anlatın güzel bir şekilde.

Eşinizinde bazı bakımsız hallerini sıralayın..

Bunların sizinde hoşuna gitmediğini ama istisnai durumlar olduğu için normal görmeye çalıştığınızı söyleyin..

Arkasında da zaten yaptığınızı istisnai durumları kafasında büyütmemesini ve kendinizi iyi hissetmeniz bir bayan gibi hissetmeniz gereketiğini söyleyin.. ''

Bu da erkeğin elindedir..

İnşaallah çözülür.

.......

Ha bu arada mutlaka kendinize yatakta yatabilecek yeni bir kıyafet alın AMA mutlaka eşinizede bir tane hediye alın..

Siz onu giydiğiniz gün onunda onu giymesini isteyin..
Kısacası dikkati kendi üzerinizden eşinizin üzerine çekin.

O da kendini toparlasın..Topluysa daha fazla toparlasın..

Sizin istekleriniz ondan çok olmaya başlarsa daha fazla sınırlarını bilecektir eşiniz.

İç motivasyona sadece erkeklerin ihtiyacı yok...

ilk sene yeşil gecelıklerım vardı kıslık kalın giyiyordum bana eşim yeşil kurbaga dedi 2. senede öle böle giydim yıne yeşil kurbaga demişti bu kış baska aldım renklı bişiler bu seferde demezmi bunlarla üşürsün yeşilleri giysene sen diye hadi gelde vurma bunu :)bende düşünüyordumkı sevmedıgı ıcın dıyor ama öle düşünüyor insan sonra dedim sen onları sevmıyorsun dedim ne alaka dedi senın sıcak durmandan dahamı önemlı dedi ama bana giydiremedı :) ben her zaman bakımlı değilim mesela okdrda pasaklı değilim saçlarım düzgün toplanır eller yüz dişler fırcılanır yıkanır sabunlanır hatta bazen beraber yapılır bunlar ama süreklıde evın içinde sexi kıyafetler giyemem soguk mazallah bi tarafım donar :) ama yazın giyerim yanı sexi olmasa ipek askılı gecelıklerımı giyerim bosuna mı para verdık düşüncesi ile :)

Ayıcıklı picamalar, eşofmanlar.. Bende hep böyle giyiniyorum, yoksa çok üşüyorum, yaz kış farketmiyor hep üşüyorum...
Benimde eşim bazen hiç gecelik falan giymiyorsun diyor ama bende napayım üşüyorum diyorum.
Ama adamlarda haklı , biraz gözleri gönülleri açılsın istiyorlar :1:

böyle bir şey için soğumaz bence, o kadar da kötü düşünme.
kış günü ben de pamuklu,kışlık pijamalarım ile yatıyorum açıkçası,onların keyfi için üşütücez mi Allah aşkına :1:

soğuma olduğunu düşünmüyorum sadece uslubunu ayarlamadan konuşmuş ,kırılmışsın,
peki eşin her daim bakımlı ve özenli mi??
ilişkilerde her iki taraf için de geçerli olmalı bu eğer kendisi paspalsa karşısından hoşluk beklemek saçma kadın da aman o benim erkeğimdir elimden kaçmasın
deyip bunu kabullenmemeli.
kadın da erkek de vücut temizliğine ,kokusuna dikkat etmeli dış görünüş zaten bu sistemden etkilenir.

arada geliyolar böyle erkeklere...
benim eşimde bana sarmış durumda...

canım sende yak kombiyi en yüksek derecede hamam gibi olsun ev giy askılıları üstüne salına salına gezin
fatura gelincede sen böyle istiyodun ama hayatım de

esım demeden ben dıyorum zaten su kıs bıtse de bıraz acılıp sacılsam dıye bılıyor usuyorum bu havalarda.yaz aylarında ben degısık seyler gıyerım yatarken adam sasırır bunlarla uyunur mu dıye:1:

Son düzenleme:
Üslupta biraz kırıcılık var yoksa alınmamalısınız bence..

Benim eşim yatağı ısıttığı için :1: ve bende fazla sıcağı sevmediğim için açık saçık giyinip yatarım genelde,onunda hoşuna gider..Bizim kışın en fazla faturamız 53 TL geldi,ikimizde sıcağı sevmeyen insanlar olduğumuz için,bize gelenler donuyorlar :1:

ben hiçbir erkeğin cariyesi olamam, üşürsem içime külotlu çorabımı çekerim, altıma patiklerime giyerim, beğenmeyene kapının yolu bellidir, bide size sorsunlar bakalım siz nasıl erkek istiyosunuz onlarda her daim kıvanç tatlıtuğ gibi görünsünler o zaman, buna prim vermeyin üzülürsünüz

Hakikaten ya bu adamlar kendini sülüman sanıyo :113:

Böööle hürrem gibi her daim şişik dekoltelerle gezemeyiz ya :95:

öle hergun aynı baldır bacak acık sacık olunursa adam alışır özel gunlerde suslenmenin anlamı kalmaz. kapatıcaksın arada acacaksınki farklı olsun.

benimkide tam tersi bende pijama hastaligi var carsiya gittimmi illa cicili bicili ateslimi atesli ic camasirlari alirim bizimkide bana havalar sogudu ustunu siki giyin usursun der bence adamlarda ayaar bozuklugu var orta ayari yokmu bunllarin

ben onun çocuğunun annesi olacam beşik sallamaktan gece uykum olmucak gözlerimin altı mor olacak sabah işe gidip dönünce onu aç koymamak için palas pandıras yemeğe girişecem.akşam çaya misafir ağırlıcam .aman anası kırılmasın diye lafı sözü bin tartmaktan paranoyak olacam yeri geldi mi pijamalrı bile üstüme çekemeden orda burda bulduğum ilk kanepede sızıp kalacam da o kocaman göbeğine rağmen beni beğenmeyecek .öyle bencil adam benden uzak olsun .oldu da zaten çok şükür. kırk yılda bir saten gecelikleri filan giysem üşürsün böyle lütfen sıkı giyin der .

Back
X