eşim benden soğuyor mu?

gerektiği zaman elbette bakımlıyım ama her zaman olmuyor işte 1 yaşında bide kızım var
onunla uğraş ev, yemek ,çamaşır ,alışveriş derken bazen kendimi unutuyorum buda doğru dün gece konuştum canım aynen dediğin gibi hatta sende kendine bakmıyorsun dedim işten gelince duş al sigara kokuyorsun göbeğini erit spor ya dedim.. bilmiyorum benim iin hiç uraşmıyor ama kendi için ugraş bekliyo

ya insanda herzaman baldır bacak yatağa giremiyor yani
hava buzzzzzz gibi.

bende onu diyorum işte ya eve gelir akşam ayagım çıplaksa koş koş ayağına bişey giy hasta olucan der pijamalarla gezmemi istemez napcamı şaşırdım..ya dediğiniz gibi hava buz bende böbrek hastasıyım donuyorum yafff.......yaz gelsede kurtulsam diyorum kırıcı sözlerinden

Son düzenleme:
yak kombiyi sonuna kadar evde çıplak yani iç çamaşırıyla kısa dekolte geceliklerle gez en güzeli. hem giydiklerinin seksi olmasına da gerek yok açık olsun yeter sevimli ayıcıklı bir gecelik bile olsa mutlaka ya askılı olsun ya da kısa, daha iyisi ikisi birden.

yatağa da çıplak gir tabii.
100 lira fazla yak kocan cebinde kalsın

her iki tarafında birbirine özen göstermesi gerekir.eşim dışardaki güzel kadınlara bakmasın diyede sürekli süslü püslü acık sacık dolasamam.
öyle erkeklerde varki eşi dünya güzeli,bakımlı bütün güzellikler onda ama eşini aldatabiliyor...

benim sevgilim de giy üstünü ayağına çorap giy üstüne hırka giy diyor.
bazen hırka giyiyorum da dekolteme engel değil yani :)

giydiğimi beğenmediği bakımsızsın kadınsı değilsin dediği zaman daha çok üzülüyorum çünkü, birazcık üşüyeyim nolucak.

bu arada yakıt masrafı çok fazla oluyorsa en azından akşamları oturduğunuz odayı ve yatak odasını güzelce ısıtabilirsiniz.

çıplak mıııı ......kçm donucak desene kız..ya bakın ilk sayfadada yazdığım gibi süsslenmiyo değilim alt üst dekoltede yapıyorum firikik veriyorum dedim ya ilgisiz ya yaptığım bişeye değmiyo derdim oo benim canm bu yüzden boşverip pijamayla dolaşyorum bu kez sevimsiz sözler işitiyorum ya benim kocam ne istiyo bide derler kadınlar ne ister????asıl kocacıklar ne istiyorrr

boşverme hayrus, zaman zaman herkesin kafası dalgın olabilir, başka bir şey vardır kafasında vb olur bunlar, onemli olan iyice sogutmadan aranızı yapmak.

eger ev hanimiysan yemegi biraz erken hazirla, yemek yerken bile guzel giyin. sonra da ortaligi topla adamin yanina gitmeden dusa gir, parfumunu surun sacina boynuna sık, dekolteni giy git otur yanına. bir gun ilgilenmez iki gun ilgilenmez ucuncu gun ilgilenir elbet.

tabii baska sorunlariniz varsa bilemem. ama tek sorun burdaysa cozum elinde.

yaptigin bir seye degmiyor gibi hissetmenin sebebi su, diyelim sen ugrastin didindin guzel bir sofra hazirladin guzel yemekler yaptin suslendin yedirdin icirdin... adamdan tesekkur bekliyorsun o etmiyor ve saniyorsun ki seninle ilgilenmiyor.

adamin kafasindan gecenler su: her sey normal, eksik yok tamam...
yani yaptiklarini fazla gibi gormuyordur esin, o yuzden guzel sozu esirgiyordur ama eksik yaparsan soylenmeye baslar pijama olayinda oldugu gibi.

kadinsan bir kadindan beklenenler konusunda 4 4luk olmak zorunlu.

aynen katılıyorum.. tabiki bakımlı olmalıyız ama onlar için değil kendimiz için. onlarda kendilerine baksınlar çoğu göbekli çünkü biz onları kırmıyoruz onları. mubareklerde kendilerini kıvanç tatlıtuğ sanıyorlar sonra bize laf sokuşturuyolar

bence onun biraz kıskandırılmaya ihtiyacı var

yazdıkların mantıklı bu akşam dan sonra başlıyorum istediğ gibi olacak bakalım o zaman napacak saol cnm

bence onun biraz kıskandırılmaya ihtiyacı var

geçen bi program izliyorduk dedimki adama bak her dili bilyor ne güzel sesi var güzel şarkı söylüyor dedim.. bidaha bu adamı dinlemiceksin dinlersen hakkımı helal etmem dedi kapattı hangi kanalda olsa çeviriyor mannak kocam bide şu bisküvi reklamında yarı çıplak adamlar varya onlar çıkıncada koşyo gözümü kapatıyo :) kanal değiştiyo ya dedim ne güzel baklava lı adamlar bide göbeğine bak dedim sende kendine bak dedim bi baktım hoooop karnını içine çekti yooooo dedin hani göbek

Tabi canım kendileri her zaman traş olurlar, parfüm sıkar,gran tuvalet gezerler sanki.Önce bir kendilerine baksınlar ondan sonra konuşsunlar.

herzaman bir kadin bakimli olmalii erkek icin degil ilk basta kendi icin aman evlendim coluk cocuk diyip kendilerini birakiyorlar anlamiyorum hic asil bir kadin evlendikten sonra bakimli olur her daim ama bizlerde tam dersi yani erkek icin suslenenler sanirim evlendikten sonra kendilerini sali veriyorlar öyle diye yorumluyorum yoksa anlamiyorum, bazi kulturlerde kadinlarin evlilikten sonra bakimi iki kat artioyr cok mantilklida geliyor bana, bakim herzaman iyidir zarar gelmez

'ben de erkeğin yatağa pijamayla girmesinden hiç hoşlanmıyorum ama sana hiç lafını etmedim' diyebilirsin.

Vay be keske keske her bayan senin gibi dusunse cok hosuma gitti herkezin dusunemiyecigi tarzda dusunuyosun bravo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…