Eşim benden utaniyormu ???

1 haftada ozlesmisler oyle mi. Benim esim de yanak yanaga selamlasir tanidiklariyla ama ne bileyim sen killaniyosan vardir bi sey diyorum.

Sağlikli dsunemiyorum.
Ewet killaniyorum
Ama esimde hatasini kabul ediyor ve ağliyor diyor ki hic birsey yokkn bisey varmis hawalarina burundum sadece görunup gelicktim senin leykn kndimi baski altinda hissediyorum ondan tek gtmk istedim yemin ederim seni rahatsz etck bisi yok.
Birde şunu sayikliyip duruyor.
Derin dusunmeni gerektrick bişi yok bu kadar deein dsnmee kndimi afffettrcm sana

Olan olmuş istediğini yapmış ,affettirse ne olacak

@Kantaro ne oldu canım ya , birçok yorum yapılmış , düğün oldu mu, gitmedin mi

Düşündüğümüz seyler doğru mu çıktı ya , birkerede yanılalım ya , Allah bildiği gibi yapsın bu adamları

Dügun oldu esim kawga gurultu beni göturmemek icin binbir hileye başvurdu gitti.
Gidip glmesi 15 dk bulmadi çunku aradm we hmn ewe glmezse bni aldattgini ve sewglsi ile dgne gttigni söyliycm dedim bunun uzerine geldi.

Ve simdide sözde çok pisman ben onu cok skyomus bnm yanmda rahat hssetmiyormuş kndini kiskanclik yapicagimmi dsndugu icin göturmemis .
Ve agliyor yani gzleri dolarak ben kndimi bu hale nasil soktum ortada hiçbirsey yokken nasil birsey varms izlenimi verdim.
Yok bisey yemin ederim deyip duruyor

Eşinizin sakladığı biseyler var üzgünüm ama bu böyle.affetmeyin ve iş yerine gidip ne oluyor ne olmuyor öğrenin.

Ya olur mu çok saçma, niye götürmedi seni ozaman, birde gereksiz aşırı tepki vermiş

Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor, derlerki erkekler yatakta yakalansa inkar ederlermiş

İnşallah yanılıyoruzdur, Allah yardımcın olsun, olayın gerçek yüzü neyse sana bi şekilde göstersin inşallah

Eger ki bu soylediklerine inanmissaniz soyleyecek hicbir sey yok!

Resmen aldatiyor pislik hamile karisina nasl yapar bunu cok mu onemliydi dugun eşinden onemli miydi?
Bi haltlari var resmen mesele dugun degil sevgilisi(!) !!!!

Esinin gerçek sebebini bilmiyoruz ama sana soylim konu sahibi aşırı kiskancsan goturmek istememis olabilir.
Bak benim bir akrabam yeni evlendi esi o kadar kiskancki adam kendi annesiyle kizkardesleriyle bile konusamiyor esi yüzünden.o kadar sıkılmış ki adam kiz kardesi foto cekmek istemis adam da beni yengenle ugrastirma kizar simdi diyormus.

Yani eger sende o kadar kiskancsan goturmemis olabilir ama bu kadar degilsen bilemiyorum tabi.

Gözleri dolması falan hikaye. Senin ne kadar ciddi olduğunu uyandı. Eşin birşeyler karıştırıyor bu çok net.

Altinda bisi yok diyor.
Arti dugune gtmesi glmesi 15 dk oldu olmadi hmn geldi.
Birde kapiyi ckip gttikden sonra aradi bni gayet merhametli bir sklde bi grünup hmn glicm diye
İstediğini yapmış dediğim bişeyler karıştırıyor değil ,sonuçta sensiz gitmiş bitmiş düğün .Tabiki bundan sonra ki işi affettirmk olacak

Düğüne gidiyorum diye evden çıkacaktı biraz düğunde görünüp baska planlara dahil olacakti fakat ne oldu ise olmadi
Bu gözyaşları da buna sebep

Iyi de o kadar cabalattiktan sonra afettirse ne. Zaten rezil olacağız korkusuyla gelmis karim kırıldı diye değil ki..

Kız sen beni öldürcen. Gitmek isterse bırak gitsin, arkasından gidip, otur yanına demiştik ya sana, bir araba tutup arkasından takip edip, gözlem yapacaktın ya.
Bu arada dediğin tehditle döndüyse, o ortamda cidden sevgilisi varmış, olmasa "buyursun gelsin abim, senin nasıl biri olduğunu da görür." derdi ve gelmezdi. Derdi senleyken rahat edememek olsa ya da sırf sana inat bir şeyler yapmış olsa, hazır kendisini herkese karşı haklı ve senin ciddi kıskançlık problemin olduğunu gösterme imkanı doğmuş, bu durumu kullanılırdı ve bir daha asla onu kıskanamayacağınız bir duruma getirirdi durumunuzu ve istediği gibi rahatça gezerdi. Onunsa ödü kopup, geri gelmiş, ne abisinin ne de başkasının duymasını ve görmesini istemediği apaçık ortada. Olay çözülmüş aslında, hadi gözün aydın. Tabi bu saçma salak inkar numaralarını yemek istiyorsan da afiyet olsun, ne diyim.

Son düzenleme:
Niye utansin ki yani ev hanimi olmak kotumu utanilacak biseymi annem de ev hanimi ama oz guven tavan kadin da ustelik 90 kilo
Esiniz ayip etmis acaba erkek erkege gidelim diyemi dusunuyir

Bi de ağladı öyle mi bi şeyler saklıyo ya. Kime söylersen söyle bi şey yapmıyorum gelsin görsün der otururdu düğünde.

Düğün davetiyesi falan var mı? Niyeyse bi düğün olduğuna bile inanmıcam

Ya da düğüne beğendiği biri de gelecekti flört ederken yanında olmanı istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…