Eşim benden utaniyormu ???

Kadın arkadaşlarıyla fazla samimiyetinden dolayı daha önce kavga etmiştik demişsiniz.
Bence arkadaş ortamında rahat olmak istiyor.

Yine sizin kavga edeceğiniz iletişimleri mevcut anlaşılan.

Kesinlikle gidin rahat edemesin.

Elbise neden almadınız gidin gezin tozun elbisenizi alın süslenin ve gidin o düğüne.. Neden stres yaptınız. Eşinize de çok sinirlendim iyi bi burnunu sürtmek gerekiyor

Kesinlikle gitmelisiniz guzel bi kiyafet alin, kendinizi iyi hissedin ve esinizle gidin. Beni istemiyomusun utanimiyosun konusunuda hic acmayin. Hicbisey olamamis gibi davranin , birakin o rahatsiz olsun..

Bana kötü şeyler düşündürdü nedense.
Flört ettiği biri olabilir.
O kişi gelmem dediyse ilk size gel demiştir.
Baktı ki son dakika geliyor sizi götürmemek için bahaneler sunuyor.

Dugune git, çok da güzel ol, kocani da yanindan ayirma.

Eşim bazen is arkadaşları ile düğüne gidebiliyor. Ve ben hiç alinmiyorum. Çünkü hepsi ortamda sohbet muhabbet Vs benim dahil olamayacağim kendi aralarında muhabbet olabılıyor. Neden eşim onlara katılmasında bende ilgilenmek zorunda kalsın. ?
Bazen kendi arkadaşımın düğünü oluyo ve kizkiza oynuyoruz sohbet ediyoruz kaynqtiyoruz masada ve eşim gelmiyo.
Ne yani birbirimizden mi utanıyoruz.?
Genelde birlikte gideriz ama gitmediğim iz zamanlarda oluyor.
Birbirimize teklif eder yada etmessek durumu söyleriz biter.
Ki senin yerinde olsam bukadar istenmediğim yerede gitmem. Niyeti bozuk olan her yerde yapar yapıcağini .
Utanma konusuna gelirsek sanırım eksiklerin var bunu biliyorsun önce onları kapat kendine güven .
Birdaha da böyle düşünüp kendini üzme.

Adami cok baskiliyorsan arkadaslarinin oldugu ortamda rahat davranmak icin seni istemiyordur.. okuyunca aklima direkt bu geldi.. seni kiskanmiyor o bir gercek ama bence sen cok kiskaniyorsun o da bunu cevresine gostermek istemiyor.. gitsen de huzurun kacacak gitmesende..

Dugun dundu neler oldu
noldu son gelişme nedir?

Binbir hile ile beni goturmemek icin elinden geleni yaptı.
Ve cekti kapiyi gitti .
Tabi beni götürmedıgi için kendinede zehir oldu salona vardigi gibi aradm şuan ewe gelmessen abinibarayip bni aldattigini soyyliycem dedim. Dugune beni birakip sewgilinle gttigini söyliycem dedim.
Ve küfür ede ede bağira çağira geldi.
Ve ben ßuan çok kötuyum.
Napicm bilmiyorum.
Ve savunmasida hiç birsey yok ortada sen çok kiskanç oldugun için yaninda rahat hareket edemem diye idi.
Bi görunup gelicktim ve delirmk üzereyimmmm

Herşeye rağmen sizi bırakıp gitti mi yani düğüne ? ne amacı vardı da bu kadar diretti.Yinede eşinin istediği olmuş sensiz gidip görünmüş.

Ne varmis bu düğünde kapıları çarpıp gidecek kadar. Rahat edemem neyse. Rahatca flortlesemem mi demek istiyor. Is yerine gitmene de karışıyor mu?

Rahat etmemek ne demek ya ? Ne yapacak ki siz yokken ? !

Istediğiniz kadar kıskanç olun, beraber gitmeliydiniz. Sakladığı birşeyler var gibi .

Ve lütfen " benden utanıyor mu diye düşünmeyin ve bunu sakın ha eşinize söylemeyin "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…