Eşim benden utaniyormu ???

ama adamın çekindiği şey her ne ise "düğünde" değil mi?
eğer karısı ile görülmemek gibi bir niyeti varsa adamın istediği olmamalı
aksine o düğünde boy gösterilmeli sanki...

En güzel şekilde süslen hazırlan ve o düğüne git bence. İçin rahatlasın neden çekiniyormuş gözünle görürsün. Kıskançlıgını dahi anlarsın hareketlerinden ama gözlemle.
Az konuş güler yüzlü, samimi görün ama ordaki insanlara karşı mesafeni koru. Gizemli kadın ol bakalım biraz. O anda eminim anlarsın neler dönüyo kocanızın kafasında. Sizin egitim durumunuzu kendine çok dert ediyorsa da ciddi ciddi alır karşınıza konuşursunuz

ama adamın çekindiği şey her ne ise "düğünde" değil mi?
eğer karısı ile görülmemek gibi bir niyeti varsa adamın istediği olmamalı
aksine o düğünde boy gösterilmeli sanki...
Niyeti kötü gibi geldi kusura bakma ...insan neden karısıyla ortalıkta görünmek istemesin ki ? Bekar mi sanıyo millet bunu yada kiz mi düşürecek (iğrenç bir tabir biliyorum) bekar adamım ayağına ?

İlla gitmesine engel olmayacaksan, giyin ,süslen, tak koluna git o düğüne ..yalnız ben böyle yapmazdım sana söyleyeyim de ..o öneri senin içindi ..

Vee kesinlikle o dugunde seninle gorunmemek istiyor bunun da altinda yatan bir sebep mutlaka var suslen puslen git dugune iskillendigin bir durum olursada mudahele eder tavrini da koyarsin tavirdan kastim iki tane patlat o agzina :) ne senarya yazdim beee

Bence hic bişey olmamış gibi davran ve düğüne git.
Düğüne giderken de seni her zaman gördüğünden daha farklı daha güzel ol.
Kendi bile şaşırsın sonra düğünde gerisini k düşünsün:)

canım ben konu sahibi değilim
yorumuna yorum yaptım sadece

Daha önce böyle bir tavrı olmadıysa bu damgayı vuramayız. Ama şuanki olayda sizi istemiyor sorun çıkmasın diye tamam demiş gibi görünüyor

Bana arkadaş grubunda sıkıntı var gibi geldi. Çoğuda kadın diyorsun. Dikkat et bence. Seni o yüzden götürmek istemiyor olabilir. Git ve göz dağı ver herkese. Gitmiyorsanda kocAnı da gönderme sensiz işi yok orada

Arkadaşlar hepinize tek t
Bir şey dicem utanmaktan değil de başka çekindiği bir şey var gibi bence. Siz neden annesinden dönmeyecekmişsiniz ki? Neden orada kalacakmışsınız yani? Ne münasebet, niye böyle bir şey söylüyor?

Bilmiyorum ki işte.
Ne yapmalii o zamn gurur yapip gitmemeli mi.
Yoksa hic birsey olmamis gbi suslen püslen gtmeli mi

Zaten gecen sene ordaki bayanla arasndaki gereksz samimiyetten aylarca kavga ettik konu bitti.
Acaba diorum onla mi alkali gitmelimiyim.
Sizce

Daha önce böyle bir tavrı olmadıysa bu damgayı vuramayız. Ama şuanki olayda sizi istemiyor sorun çıkmasın diye tamam demiş gibi görünüyor

Off offf ewet ole gibi geldi banada sağlikli düşununce ama neden
Onu bilmiyorum

Bana bu işin altından başka bir şeyler var gibi geldi...

Orda da kararsiz kaldim alip karşima konuşsam biliyorum hir güŕ çikaricak ne o gidicek ne ben.
Diorum ki 3 maymunu oynasam gdip gözlemlesem mi

Ilk etapta sordum.
Sakadan da anlamiyorsun saka yaptm neden gelmeni istemiyeyim dedi.
Bende olay buyumesin diye kestrip attim.

Bunun altından bırsey cıkmasın da ısrarla götürmeme cabaları tekın değildir bu kocaların. Sen öyle guzel git ki hatta ınadına git ve kendını gelıstır her konu da senden korksun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…