- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
İstenmediğim bir yere gitmezdim ve asla kocamı da gondermezdim. Pardon da ısrarla sormasının ve "gelicem" cevabı aldıktan sonra "gelme ,ne işin var " demesinin mantığı ne ? Sen yokken ne yapmayı planlıyor ,nedir bu özel çabanın sebebi ? En baştan mantıklı bir sebep söyleyip , "gelmeni istemiyorum" deseydi sıkıntı yok ,gönder gitsin .yalnız bu adamın free takılmak istemesi beni işkillendirdi,seni de işkillendirsin..yollama dugune mugune ....
Niyeti kötü gibi geldi kusura bakma ...insan neden karısıyla ortalıkta görünmek istemesin ki ? Bekar mi sanıyo millet bunu yada kiz mi düşürecek (iğrenç bir tabir biliyorum) bekar adamım ayağına ?ama adamın çekindiği şey her ne ise "düğünde" değil mi?
eğer karısı ile görülmemek gibi bir niyeti varsa adamın istediği olmamalı
aksine o düğünde boy gösterilmeli sanki...
Niyeti kötü gibi geldi kusura bakma ...insan neden karısıyla ortalıkta görünmek istemesin ki ? Bekar mi sanıyo millet bunu yada kiz mi düşürecek (iğrenç bir tabir biliyorum) bekar adamım ayağına ?
İlla gitmesine engel olmayacaksan, giyin ,süslen, tak koluna git o düğüne ..yalnız ben böyle yapmazdım sana söyleyeyim de ..o öneri senin içindi ..
Bir şey dicem utanmaktan değil de başka çekindiği bir şey var gibi bence. Siz neden annesinden dönmeyecekmişsiniz ki? Neden orada kalacakmışsınız yani? Ne münasebet, niye böyle bir şey söylüyor?
Bana arkadaş grubunda sıkıntı var gibi geldi. Çoğuda kadın diyorsun. Dikkat et bence. Seni o yüzden götürmek istemiyor olabilir. Git ve göz dağı ver herkese. Gitmiyorsanda kocAnı da gönderme sensiz işi yok orada
Pardon :) çok uykum var ..konular da sahipleri de fena karıştıcanım ben konu sahibi değilim
yorumuna yorum yaptım sadece
Daha önce böyle bir tavrı olmadıysa bu damgayı vuramayız. Ama şuanki olayda sizi istemiyor sorun çıkmasın diye tamam demiş gibi görünüyor
Biraz gıcık davranmış. Bence alın karşınıza sanki gelmemi istemiyorsun diye açık açık konuşun olmaz mı öyle?
Ve ev hanımı olabilirsiniz ama bu sizin kimseden eksiğiniz olduğunu göstermez ne ev hanımları var üni mezunlarına bin basar bilgide kültürde
Bana bu işin altından başka bir şeyler var gibi geldi...
Üzgünüm eşiniz sizi kıskanmıyor.
Ama sizi istemediği konusun'da hemfikiriz.
Biraz gıcık davranmış. Bence alın karşınıza sanki gelmemi istemiyorsun diye açık açık konuşun olmaz mı öyle?
Ve ev hanımı olabilirsiniz ama bu sizin kimseden eksiğiniz olduğunu göstermez ne ev hanımları var üni mezunlarına bin basar bilgide kültürde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?