Eşim benden utaniyormu ???

Aaa enteresan olmus.
Sizden utanmak degil ama sanki bir halt karistiriyor gibi geldi bana.

Ama mesela benim esim sevmez beni arkadas ortamlarina goturmeyi, beni gorsunler istemez.

Sizde durum boyle miydi eskiden beri?

Yani tam olarak durum boylemiydi bilmiyorum
Çünku hic ole bir ortam yaratmadi

Zaten gecen sene ordaki bayanla arasndaki gereksz samimiyetten aylarca kavga ettik konu bitti.
Acaba diorum onla mi alkali gitmelimiyim.
Sizce
Ben olsam o ortamda madem tehlike arz eden biri var kocamı asla yalnız göndermem. En güzel halimle gider kocamın koluna girer aşk gösterisi yaparım. Hatta kadınada açık açıkayağını denk almasını belli edecek şeyler söylerim. Sakın yalnız gönderme

Sakin yalnız göndermiyeyim iyi hoşda.
Gururumu o kadar kırdi ki gitmek süslenmek gelmiyor gelmezde icmden şevkimi kirdi.
Onuda tek gondermek istemiyorum bir yandan da gönderiyim hiç takmiyormus gibi mi goruneyim diyorum.

QUOTE="Kantaro, post: 51236492, member: 791834"]Sakin yalnız göndermiyeyim iyi hoşda.
Gururumu o kadar kırdi ki gitmek süslenmek gelmiyor gelmezde icmden şevkimi kirdi.
Onuda tek gondermek istemiyorum bir yandan da gönderiyim hiç takmiyormus gibi mi goruneyim diyorum.[/QUOTE]
Adamı tek başına gönderip ekmeğine yağ sürersin. Kadınlar erkekler için değil kadınlar için giyinir süslenir bunu hiç unutma. Öyle olmasaydı evde fönlü makyajlı gezerdik dimi kocanın içinde yolsada kadınlardan kork çakal çok etrafta. Kocanı kuzu gibi düşün okadar çakalın ortasına atma. Sonra kadınla ilişkisi varmış bilmem ne diye yanma

Adamı tek başına gönderip ekmeğine yağ sürersin. Kadınlar erkekler için değil kadınlar için giyinir süslenir bunu hiç unutma. Öyle olmasaydı evde fönlü makyajlı gezerdik dimi kocanın içinde yolsada kadınlardan kork çakal çok etrafta. Kocanı kuzu gibi düşün okadar çakalın ortasına atma. Sonra kadınla ilişkisi varmış bilmem ne diye yanma[/QUOTE]

O korku sadece bir dügunle son bulsa keske omur boyu böyle.
Calişma arkadaşlari hep bayan ve hep öyle olucak.
Yani szce gdip gözlemlemelimiyimm

Konu Sahibesi sen eşinin bir kadınla seni aldattığından şüphelenmiyor muydun?
Sen en son o güne kadar konuşmayıp, o günü süslenip, kalkıp, gidecektin hani? Götürmezse de ısrar etmeyip, arkasından kalkıp gidecektin ya düğüne? Sen böyle mi çözeceksin bu olayı.

Son düzenleme:

O korku sadece bir dügunle son bulsa keske omur boyu böyle.
Calişma arkadaşlari hep bayan ve hep öyle olucak.
Yani szce gdip gözlemlemelimiyimm[/QUOTE]
Gerekirse iş yerinede git sık sık. Habersiz baskınlar yap. Nefesine ensesinde hissetsin ama takipte olduğunu çaktırma özledim ziyarete geldim de

Kıskanmayla alakalı bir durum yok gibi.Rahat hareket edemeyeceği onu kısıtlayacagınızı veya rahatsız edeceğinizi düşündüğü için sizi götürmek istemiyor bu çok belli.Fazla irdelemeyip geliyorum nokta diyip gidin siz de.Bir de sizi suçlu çıkartır bi gel bi gelme diyerek.Şu an Nasıl sıyrılsam da gelmese diye düşünüyor.

Utanmak degilde ,
Bir is karıştırıyor sanki ,baska bir kadin varmis gibi bu kiside Arkadas ortaminda olabilir ,
Sizi bezdirmek icin elinden geleni yapmis ama siz pes etmeyin ,
Dugune gidin,
Hakkinizda hayirlisi

Bu durumda olsam gelmiyorum der ogünde erkenden evden çıkar doğru kuaföre giderdim .
Saçımı başımı yaptırıp güzelce giyinip onun orada olduğundan emin olup süpriz yapardım.

Hem aklında şüpheler gider hemde yerini belli ederdin.

Konuyu açma bidaha dediğimi yap

Utanmak değil de eski sevgilisi veya nişanlısı vs var mı, o da mı gelecek düğüne..
Yada birileri ile fazla samimi ve bunu sizin görmenizi istemiyor olabilir, yani kötü bişey yoksa bile kıskançlık yapmayasınız diye. Huyunuzu bilmiyorum ama biraz kıskanç olup adamı sıkıyor olabilir misiniz

Bence kıskanıyor bana öyle geldi...esim bana bir kıyafet alacağım zaman ya sen gidiyor muydun oraya vs diye takılır bana. Ben normal buldum

Ewet ta kendisiyim.
Ben bir kere bile açmadim konuyu hep kendi açti

Bildigim kadariyla ikiside yok
Kiskanc olabilirim biraz bu bir gercek.
Aslnda nedense banada öle geldi diger seçeneği kondurmak istemedıgimden heralde

Utanmak degilde ,
Bir is karıştırıyor sanki ,baska bir kadin varmis gibi bu kiside Arkadas ortaminda olabilir ,
Sizi bezdirmek icin elinden geleni yapmis ama siz pes etmeyin ,
Dugune gidin,
Hakkinizda hayirlisi

Ben bu ihtimali düşunmek istemiyorum.
Gerci şuphelendigim bi kaç konu oldu ama hic konduramadim bakalm hayırlısı

Benim eşimde benim.gitmedigim dugunlere gitmiyor.dun kendi akrabasinin nisani vardi salonda ben pek iyi degildim sen git gel dedim gitmedi.sen yoksan ne isim var dedi hatta.kulup maclarinda dahi orda olup onu izlememi ister.sizin esinizde buyuk anormallik var.utanma degil bence baska bisey var.dikkatli olun

Sizi neden beğenmediğini düşünüyorsunuz? Kendinizde beğenmediğiniz birşeyler mi var?
Hani görsel olarak tatmin etmeyen bir şey varsa böyle düşünürsünüz. Aşırı dikkat çeken biriyseniz o zaman kıskanıyor olabilir. Yani siz daha iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…