Sizi neden beğenmediğini düşünüyorsunuz? Kendinizde beğenmediğiniz birşeyler mi var?
Hani görsel olarak tatmin etmeyen bir şey varsa böyle düşünürsünüz. Aşırı dikkat çeken biriyseniz o zaman kıskanıyor olabilir. Yani siz daha iyi bilirsiniz.
Kıskanıldığını gerçekten düşündün mü ??
Esiniz baskasına yan gözle bakabilecek biri mi? Önce bu soruyu düsünün. Eger öyleyse, sizi neden dügünde istemedigi bellidir. Ama "yok, yapmaz öyle seyler" diyorsanız, sizi orda istememe nedeni kıskanclık da degil. Baska bir is var gibime geldi. Sizin yerinizde olsam ya dügüne gitmem ve onu da göndermem ya da dügün icin cok ama cok güzel hazırlanırım, orda da ona pek yüz vermem.Eşim benden utaniyor mu ?
Kiskaniyor mu bilmiyorum...
Kizlar yine mi sen be kardeşim diyeceksiniz ama inanin sizden başka icimi dokecek kimsem yok.Yani çevremdekiler ile sorunlarimi konuşmayi sevmem bana iyi geliyorsunuz tesekur ediyorum ve sorune geciyorum......
Esimin arkadaşınin düğünü var bu ayın 10n da. Gelin de damatta ikiside arkadaşi neyse.
Belki son bir aydir gündemimiz bu düğün ilk once biz erkek erkege gidicez dedi.
Hiç bir sey demedim.
Sonra butun arkadaşlar gelickmis sen de gel dedi.
Bu arada eşimin işi geregi bir erkek arkadaşi varsa 100 bayan arkadaşi var.
Olur gelirim dedim.
Ve sanki surekli fikrimi değstrmek istercesine sureklu sorup duruyordu.
Gelicen mi dugune diye.
Bende ewet diyordum ve konu kapanıyordu.
Buğun dedim ki madem dugune gidicez hazir disardayken bir iki magaza gezelim kndime kıyafet alayim .
Birden düğunu ilk defa duyuyormus gibi.
Sen gelicen mi dedi.
Gelicem niye gelmim dedim.
Benim arkadaşimin dügunu sen gelip napican dedi.
Ama gayet ciddiiiii.
Tabi bnde estim gurledim.
Ben gtmessm sende gdemzsin.
Neden tek gidicem diye tutuşuyorsun diye.
Sonra hemen kıvirdi sakadan da anlamiyorsun diye.
Ama gayet ciddiydi hic saka yapar gibi bir tavri yoktu.
Sonra hangi mağazaya gdelim soyle gotureyim şimdi göturmessem 2 ay senin tribini çekemem dedi.
Bnde istemiyorum kıyafet falan dedim tartstik ewe geldik.
Neyse konustuk tatliya bağladik.
Sakadan anlamiyorsun filan dedi.
Neyse velhasil konu kapandı.
2 üç saar geçti aradan ben konuyu kapatmisim unutmuşum gitmiş.
Birden sey dedi.
Hafta sonu kv mdeydik.
Biz merkezde onlar ilcede yaşiyor.
Sey dedi sen niye annmlerden geldin ki kalsaydin orda dedi.
Bende sen de düğune tek gitseydin dimi dedim.
Kavga etmemek için konuyu daha da uzatmadim ama o simdi yanimda fosur fosur uyuyor benim kalbim ise ağzimda sinirden bilinmezlikten.....
Daha oncede yedikleri içtikleri ayri gitmeyen bi arkadaşinin nisani oldu.
Amman nisana gdip napcaz dedi.Gitmedik.
Ben ev hanimi o ışı gucu gayet yerinde ünv mezunu olayy bu dur bi akil verin ne dir ne değildr kafa yicem..
Kandırma kendini,sen bizden daha iyi biliyorsun aslında gerçeği. Kıskanmak böyle olmaz. Eşinin orda senden gizlediği biri var yada utanıyor senden.Belki de buna inanmak istedim bilmiyorum.
Benim eşimde benim.gitmedigim dugunlere gitmiyor.dun kendi akrabasinin nisani vardi salonda ben pek iyi degildim sen git gel dedim gitmedi.sen yoksan ne isim var dedi hatta.kulup maclarinda dahi orda olup onu izlememi ister.sizin esinizde buyuk anormallik var.utanma degil bence baska bisey var.dikkatli olun
Esiniz baskasına yan gözle bakabilecek biri mi? Önce bu soruyu düsünün. Eger öyleyse, sizi neden dügünde istemedigi bellidir. Ama "yok, yapmaz öyle seyler" diyorsanız, sizi orda istememe nedeni kıskanclık da degil. Baska bir is var gibime geldi. Sizin yerinizde olsam ya dügüne gitmem ve onu da göndermem ya da dügün icin cok ama cok güzel hazırlanırım, orda da ona pek yüz vermem.
Kandırma kendini,sen bizden daha iyi biliyorsun aslında gerçeği. Kıskanmak böyle olmaz. Eşinin orda senden gizlediği biri var yada utanıyor senden.
Sizi resmen yanında istemiyor.
Sebebi de kıskançlık falan değil tabii ki... orda başka bir kadın var bence. Ya geçmişte beğendiği ya şu an begenmekte olduğu...
Gurur yapcak bişey yok muCanım gir kocanın koluna git. Bunda gurur yapcak bir durum yok. Giyin süslen git. Varsa bi durum anlarsın eşinde belli eder.
Gurur yapcak bişey yok mu
Adam gelme diyor resmen
Ben hayatta gitmem o düğüne şahsen
Bır arkadas dogursanda kurtulsak demıs.Ewettt
Bır arkadas dogursanda kurtulsak demıs.
Kac haftalıksın kendı kendıne kuruntu yapıyor olabılırmısın bırde hıc haklı gormem ama cok kılo almıs olabılır mısın?
Birdahaki düğün mevzusunu bekle bakalım ne diyecek belki yaptığı densizliği anlayıp gidelim diyecek yine gelmeni istemez gibi konuşursa bensiz ne işin var ben seni bırakıp gitsem mutlu olurmusun de. Ayrı gayrı takılacaktınız niye evlendiniz. Hamilesin galiba çok da sinir yapma.Evlimisin kafanda bu sorular varkebn hala gitmezmiydin.
Ve sence ben ne yapmaliyim benimde şevkimi cok kirdi
Birdahaki düğün mevzusunu bekle bakalım ne diyecek belki yaptığı densizliği anlayıp gidelim diyecek yine gelmeni istemez gibi konuşursa bensiz ne işin var ben seni bırakıp gitsem mutlu olurmusun de. Ayrı gayrı takılacaktınız niye evlendiniz. Hamilesin galiba çok da sinir yapma.
İmkanın varsa ondan ayrı git gözlemle ne yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?