Eşim benden utaniyormu ???

Böyle konuşmayi sewmem ama görsel olarak bi skntı yok.
Megolaman biri gbi gözukmek istemem ama hep herkesten iltifat alirim eşimde hep söyler.Yani kıskanmak mi bilmiyorum sonucta kmden kiskanack ki hepsi bayan zaten arkadaş ortamınin ama bilmiyorum.
Yapı olarak da oldukça kısknçtir buda bir gercek ama bilmiyorum işte bilmiyorum

Esiniz baskasına yan gözle bakabilecek biri mi? Önce bu soruyu düsünün. Eger öyleyse, sizi neden dügünde istemedigi bellidir. Ama "yok, yapmaz öyle seyler" diyorsanız, sizi orda istememe nedeni kıskanclık da degil. Baska bir is var gibime geldi. Sizin yerinizde olsam ya dügüne gitmem ve onu da göndermem ya da dügün icin cok ama cok güzel hazırlanırım, orda da ona pek yüz vermem.

Benim eşimde oledir aslnda kuzeninin dğunu oldu bn hastayim diye oda gtmedi.
Yada ne bileyim bensiz dısari çikmaz kahve ve balik tutma gbi aktiviteler dışinda.
Hep şey der hatta sensz tadi yok sensz bir sey yapamiyorum.
Mesela gcen ay çok sklyorum dedim diye sevdigm sanatçinin konserine bilet almisti beraber gttik.
Ama bilmiyorum bu dugune takti yani aslnda genel olarak dügunlere takik.
Ayni sekilde iş arkadaşi olmayan birinin nisani vardi oda çok samimiydi ona gitmedik.

Tabikide hayirrr ama bu durumun üzerinde o kadar durmasi işkillendirdi beni.

Kandırma kendini,sen bizden daha iyi biliyorsun aslında gerçeği. Kıskanmak böyle olmaz. Eşinin orda senden gizlediği biri var yada utanıyor senden.

Utanilacak bi tarafim fiziksel olarak fazlam vardir ama eksiğim yoktur ego dan söylemiyorum gerçekten oyle.
Ama utanilacak ne olabilir ben biraz rahat oldugu gibi biriyim onun ortami ünv mezunu ayak uyduramicagimi mi dusunuyor acaba diye de dusunmuyor deglm

Canım gir kocanın koluna git. Bunda gurur yapcak bir durum yok. Giyin süslen git. Varsa bi durum anlarsın eşinde belli eder.

Sizi resmen yanında istemiyor.
Sebebi de kıskançlık falan değil tabii ki... orda başka bir kadın var bence. Ya geçmişte beğendiği ya şu an begenmekte olduğu...

Cok somut delillerim yok ama ordaki bayanin birinden hep bi ıskillendim hic tanimiyor olmama rağmen esimde hep kıskanclik yaptigimi soyler durur acaba diyorum işkillenmkte hakliymiymisim

Kızlarla samimi diye kavga ettik demişsin
Demekki eşin gayet laçka birisi ve kızlarla muhabbeti ve samimiyeti seviyor
Okadar kızı bir arada sadece bu düğünde görecek ve rahat olmak istiyor yerinde olsam düğüne ondan ayrı gider takip ederdim tavrını.
Çünkü bi erkek nereye giderse gitsin yanınsa eşi olsun ister
Kendi eğlenirken eşinin evde tek başına sıkılmasına gönlü razı gelmez.

Bır arkadas dogursanda kurtulsak demıs.
Kac haftalıksın kendı kendıne kuruntu yapıyor olabılırmısın bırde hıc haklı gormem ama cok kılo almıs olabılır mısın?

30 haftaligim ama asiri kilom yok.
Hatta tam istedigim kilodayim ve bende esimde boyle çok daha iyi gorundugumu kabul ediyoryz

Evlimisin kafanda bu sorular varkebn hala gitmezmiydin.
Ve sence ben ne yapmaliyim benimde şevkimi cok kirdi
Birdahaki düğün mevzusunu bekle bakalım ne diyecek belki yaptığı densizliği anlayıp gidelim diyecek yine gelmeni istemez gibi konuşursa bensiz ne işin var ben seni bırakıp gitsem mutlu olurmusun de. Ayrı gayrı takılacaktınız niye evlendiniz. Hamilesin galiba çok da sinir yapma.
İmkanın varsa ondan ayrı git gözlemle ne yaptığını.

Ben açmiyayim yani oylemi konuyu bende bugun konuşsam mi acaba diye duşunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…