Merhaba hanımlar eşimle bir buçuk yıldır evliyim bir kızım var iki ay önce doğum yaptım cinsel hayatımızda sorun yok ama eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiyor problem ne anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Dogum sonrası nedir bu kadınların kocalarından çektiği. Sanki çocuğu kadın tek başına yapmış tavırları falan!
Tahmin ettiğim kadarıyla duygusal ilgide boşlamış sizi?
Merhaba hanımlar eşimle bir buçuk yıldır evliyim bir kızım var iki ay önce doğum yaptım cinsel hayatımızda sorun yok ama eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiyor problem ne anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Ben şuan 12+4 haftalık hamileyim eşim bi kaç kere karnını benden uzak tut dedi ben çok alınmıştım sonra konuştum meğer o henüz çok küçük en ufak bi şey ona zarar verebilir diye öyle söyledim dedi zaten ben dokununca bile karnıma tamam bastırma falan diyordu halbuki bastkrmiyodum ayrıca gerçekten kesinlikle karnım bile yok :))) muhtemelen sizin eşiniz de doğumdan sonra sizi düşündüğü için uzak duruyodur yani çocukla yeteri kadar ilgileniyor yorgun falan işte eğer dikiş falanda varsa sizi düşünmüştür. Bence eşinizle konuşun bu uzaklasmasinin size neler hissettirdiğini bilirse tavırlarını değiştirebilir .