Evet fayda etmiyor başka odaya geçiyorum uyumak için kendin bilirsin diyoKArşına alıp konuştun mu hiç
Ayrıl o zaman canım daha neyi bekliyosun ki soğumuş sendenEvet fayda etmiyor başka odaya geçiyorum uyumak için kendin bilirsin diyo
Ne kadar kolay ayrıl diyosunuz burda insanlara.Ayrıl o zaman canım daha neyi bekliyosun ki soğumuş senden
Lütfen söyler misin ? Ne yapmalıyımım ayrılmaktan başkaNe kadar kolay ayrıl diyosunuz burda insanlara.
Merak ediyorum siz yapıyomusunuz bunu?
Yuva bu oyuncakmı.
Ne zorluklarla kuruluyo ne emeklerle
Mücadele etmeden yaşanıyomu
Bu mantıkla hergün koca değişcez sanırım
Durumdan rahatsız olduğunu anlayana kadar anlatmalısınLütfen söyler misin ? Ne yapmalıyımım ayrılmaktan başka
Denedim çok konuştum hiç sonuç alamadımDurumdan rahatsız olduğunu anlayana kadar anlatmalısın
Mutsuzluğunu onunla vakit geçirmeye ihtiyacın olduğunu anlatmalısın ama suçlamaki savunmaya geçmesin
SEN Bana laf çarpıtana kadar napmalı ona söyle arkadaşım karısıyşla vakit geçirmiyo ki konu sahibi konuşmuş cinsel hayatları yokmuş ilgi yokmuş napsın kahrını mı çeksin halaNe kadar kolay ayrıl diyosunuz burda insanlara.
Merak ediyorum siz yapıyomusunuz bunu?
Yuva bu oyuncakmı.
Ne zorluklarla kuruluyo ne emeklerle
Mücadele etmeden yaşanıyomu
Bu mantıkla hergün koca değişcez sanırım
31 yaşında eşim ilgileniyorun kendimle fakat yoluna girmiyor artık napsam şaşırdımDaha 3 senelik evlilikte bu konuma gelmiş olmanız ciddi sorunların habercisi canım maalesef zor bir durum.Fakat duzelmez diye birsey yok.Hiç belli olmaz belki geçici psikolojik bir durumda olabilir.
Bebeğin daha bir yaşindaymiş ona çok fazla vakit ayırıp kendi bakımını fln ihmal ettin mi?peki evladinla ilgileniyormu eşın? Kaç yaşindasiniz?
Eşim ilgileniyor çocukla31 yaşında eşim ilgileniyorun kendimle fakat yoluna girmiyor artık napsam şaşırdım
Aynen bende ayni durumdayim ayrilmaktan baska care birakmiyorlar maalesef cocugum icin aylardir duzelir diye bekliyorum caba sarfediyorum ama boşAyrıl o zaman canım daha neyi bekliyosun ki soğumuş senden
Niye ayrilicaksiniz yaa..sizlik bisi olmayabilir sizden soguma gbi..erkeklerinde isteksizlik problemleri olabilir . Kafasinda bi problem olabilr hemen en kotusunu dusunmeyinLütfen söyler misin ? Ne yapmalıyımım ayrılmaktan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?