• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden uzaklaşıyor

Sun_az

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
8
4
1
35
Merhabalar arkadaşlar 3 yıllık evliyim 1 çocuğum var 1yaşında eşim iş hayatında çok aktif evde bile iş telefonları hiç susmuyor arkadaş çevresi çok aktif her hafta sonları arkadaşlarıyla cafeye gidiyor yetmiyor gibi hep müsait Ve izinli gününü onlarla geçiriyor,sohbet edemiyoruz sürekli bıktığımı dile getiriyorum umursamıyor cinsel hayatımız zaten bitti 2,3 haftada belki birlikte oluyoruz yardımcı olur musunuz lütfen..!

Ayrıl o zaman canım daha neyi bekliyosun ki soğumuş senden
Ne kadar kolay ayrıl diyosunuz burda insanlara.
Merak ediyorum siz yapıyomusunuz bunu?
Yuva bu oyuncakmı.
Ne zorluklarla kuruluyo ne emeklerle
Mücadele etmeden yaşanıyomu
Bu mantıkla hergün koca değişcez sanırım

Yuva bu oyuncakmı.
Lütfen söyler misin ? Ne yapmalıyımım ayrılmaktan başka

Lütfen söyler misin ? Ne yapmalıyımım ayrılmaktan başka
Durumdan rahatsız olduğunu anlayana kadar anlatmalısın
Mutsuzluğunu onunla vakit geçirmeye ihtiyacın olduğunu anlatmalısın ama suçlamaki savunmaya geçmesin

Yuva bu oyuncakmı.
SEN Bana laf çarpıtana kadar napmalı ona söyle arkadaşım karısıyşla vakit geçirmiyo ki konu sahibi konuşmuş cinsel hayatları yokmuş ilgi yokmuş napsın kahrını mı çeksin hala

Daha 3 senelik evlilikte bu konuma gelmiş olmanız ciddi sorunların habercisi canım maalesef zor bir durum.Fakat duzelmez diye birsey yok.Hiç belli olmaz belki geçici psikolojik bir durumda olabilir.
Bebeğin daha bir yaşindaymiş ona çok fazla vakit ayırıp kendi bakımını fln ihmal ettin mi?peki evladinla ilgileniyormu eşın? Kaç yaşindasiniz?

Daha 3 senelik evlilikte bu konuma gelmiş olmanız ciddi sorunların habercisi canım maalesef zor bir durum.Fakat duzelmez diye birsey yok.Hiç belli olmaz belki geçici psikolojik bir durumda olabilir.
Bebeğin daha bir yaşindaymiş ona çok fazla vakit ayırıp kendi bakımını fln ihmal ettin mi?peki evladinla ilgileniyormu eşın? Kaç yaşindasiniz?
31 yaşında eşim ilgileniyorun kendimle fakat yoluna girmiyor artık napsam şaşırdım

Psikolojik destek alabilirsiniz once onu ikna edin tabii cift terapisi ile kurtulabilirsiniz mutsuzluktan tabii esinizin tepkisi ve cabasi,onemli

o düzelincede biz düzelmiyoruz yani en azından ben öyleyim bu açıdan çok fazla kırgınlıklarım var cinsl yönden çok kırdı

Ben de aynı dertten muzdaribim.İkimizde çalışıyoruz.Eşim iş dışında hobilerine zaman ayırıyor.Evdeyken de Ya oyun oynuyor ya da dizi izliyor.Ben eve gelince yemek hazırla çamaşır derken yoruluyorum.İstiyorum ki beraber yatağa gidelim.Son birkaç aydır o salonda yatıyor.Artık iyice koptuk.Ona göre sorun benim cinsel isteksizliğim.Psikoloğa gittim.Bu şartlarda hiçbir Kasım’ın cinsel hayatı olamaz dedi.Birlikte vakit geçirin dedi.Anlattım.Bir süre güya çaba harcadık.Şimdi yine aynı.Geçen yanına gittim oyun oynarken bırakıp yüzüme bakmadı.Sonrada bana diyor ki cinselliğimiz YÖK.Üstüne mi çıkayım.Bana karşı ilgisiz adamı içim almıyor.Artık yalnızlık çekiyorum.Boğazımda bir yumru ile gezmekten yoruldum.Bir kızım var.İkimize de çok bağlı ve çok duygusal.Ne yapacağım bilmiyorum.

Back
X