Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Whatsap silin geri yükleyin yedekleme yapmışsa çıkar sohbetler yada teline bip ya da telegram indirin başka telden aramaya ulaşmaya çalışın mesaj atın ama sakın kendinizden denemeyin silmeyi unutmuş olabilir demekki gormussunuz arayın başka telden peşini bırakmayın sezdirmeyin eşinize asla yoksa yabancı numaraları açma diye ikaz edebilir o her kimse kişiye
Yok whatsapp işe yaramadı yaptım geçen gün onu

Son durum ne şuan
Dün konuyu ailemle paylaşacağımı söyledim böyle olmuyor çözemiyoruz böyle de gitmiyor artık dedim bugün sevdiğim samimi bir arkadaşı üstlendi ben konuşmuştum yenge bi işle ilgili vs dedi ben de eşim seni iyi kafalamış ama o gün evde olduğunu unutmuş seni konuştururken dedim birden biri geldi ve kapatmak zorunda kaldı yerseniz 😁
son durum ne yaptınız ,

Dün konuyu ailemle paylaşacağımı söyledim böyle olmuyor çözemiyoruz böyle de gitmiyor artık dedim bugün sevdiğim samimi bir arkadaşı üstlendi ben konuşmuştum yenge bi işle ilgili vs dedi ben de eşim seni iyi kafalamış ama o gün evde olduğunu unutmuş seni konuştururken dedim birden biri geldi ve kapatmak zorunda kaldı yerseniz 😁
Şıracının şahidi bozacı. Kuş kadar akıllarıyla seni kandıracaklark aklı sıra. Eğer bir iş bu kadar yılan hikayesine döndüyse ve bu kadar saklamaya çalışıyorsa kesin bir haltlar vardır altında. Konunuzu okuyorum ara ara başından beri bi acaba sorusu vardı aklımda. Şu an emin oldum. Aldattı bence sizi bu.

Ben anneme geldim şimdilik malesef hala çözemedik iki defa daha aradı açmadılar mesaj attık cevap vermediler yarın benim tarafımdan başka biri arayacak
Karşı taraf işkillendi bir kere artık daha açmaz o telefonu. Keşke eşiniz uyurken falan onun telefonundan arasaydınız,görüntülü hemde.

Demek dün aileme söyleyeceğim dediniz diye bugun bir arkadaşı ben konuştum dedi, üstelik adamın evde olduğu bir günde... Aileniz duyacak diye nasil endişe etti, korktuysa evde olduğunu bile unutmuş eşiniz. Bu da aldattığının göstergesi bence. Kuş beyinli demek istemiyorum zira kuşa yazık, ayıp. Bunların aklını kuşa versek, heralde ters uçmaya falan çalışır hayvan.

Bu arada belli ücret karşılığı, show adı altında kendini sergileyenler oluyor, öyle birşey de olabilir konu sahibi eşinizdeki durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X