Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
45 dakika görüntülü konuştuğu insani tanımadı, hatırlamadı öyle mi? Dahası rehberine bir şehir ismiyle kaydettiği insanı??? Ne diyeceğini de bilemedi siz sorunca uzun uzun bakıp ne uydursam diye düşündüğüne göre. Neden görüntülü değil de normal arattınız ki? Belki aralarında anlaştılar normal ararsam açma diye...
Ben de bunu düşünüyorum neler neler gelmiyor ki insanın aklına ama ikimiz de kanıtlayamıyoruz ne olduğunu şu an

Benim 15 yıllık şerefsiz ex koca aldattığını inkar edip evladimizin üzerine yeminler etti günlerce.Zorla boşadım beni suçladı keyfine boşadım diye.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi bi de bana davetiye attilar.
Hiçbir erkek karısının karşısına geçip de ALDATTIM demez.Hep inkar hep sizi suçlama vs olacaktır.45 dakikalik bir konuşmayı hatirlamamasi zaten mümkün degil.Kadin hissediyorsa her zaman doğrudur aldatma.En iyi siz tanırsınız ve hissedersiniz.Iyi tarafi çocuğunuz yok.Allah yardımciniz olsun.

En sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi

İşte sıvama anı... Bu konuşmadan sonra zerre şüphem kalmaz bilmiyorum benmi çok artniyetliyim

Benim 15 yıllık şerefsiz ex koca aldattığını inkar edip evladimizin üzerine yeminler etti günlerce.Zorla boşadım beni suçladı keyfine boşadım diye.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi bi de bana davetiye attilar.
Hiçbir erkek karısının karşısına geçip de ALDATTIM demez.Hep inkar hep sizi suçlama vs olacaktır.45 dakikalik bir konuşmayı hatirlamamasi zaten mümkün degil.Kadin hissediyorsa her zaman doğrudur aldatma.En iyi siz tanırsınız ve hissedersiniz.Iyi tarafi çocuğunuz yok.Allah yardımciniz olsun.
Çok büyük geçmiş olsun eminim olan 15 yılınıza olmuş buna çok üzülmüşsünüzdür ama inşallah hiç ummadığınız yerden çiçekler yeşerir bahçelerinizde evladınızla 💕 Bana olan iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama merak ediyorum siz nasıl yakaladınız/anladınız? Süreç de bir o kadar yıpratıcı olmuş olmalı

Çok büyük geçmiş olsun eminim olan 15 yılınıza olmuş buna çok üzülmüşsünüzdür ama inşallah hiç ummadığınız yerden çiçekler yeşerir bahçelerinizde evladınızla 💕 Bana olan iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama merak ediyorum siz nasıl yakaladınız/anladınız? Süreç de bir o kadar yıpratıcı olmuş olmalı
Ben direkt yakalamadim.Telefonuna sürekli şifre, yüz taramasi koyduğunu farkettim.Tuvalete bile telefonla giriyordu."Telefonun kilidini aç ver dedim açmadı, evden kovdum ve boşanacagim senden' dedim.Hemen kabul etti.Sonra da sinirle kabul ettim, aldatmadim vs yalanlar, yalvarmalar...
Ben çekişmeli boşanma davasi açtım.Ve hergün yeni birşey öğrendim.Allah karşıma çıkardı yaptıklarıni bir sekilde.O yüzden hislerinize güvenin, kadin hissediyor bir sekilde.Konularima bakarsaniz ayrintilar var.Malesef süreç çok yıpratıcı ve hayal kırıklığı dolu..
Kızimla yeniden başladık.Kolay olmadi, başka sorunlar var şimdi hayatimda.Ama bu da geçecek biliyorum.Gecmek zorunda kızim için

googıldan pamukkalede bir otelin adını öğren merhaba xxx otelmi acaba de

Ya bişi söyleyecemde ne kadar olasılık dahilinde bilmiyorum aklına bişi sokmakta istemiyorum

Burada bir üye açtığı konuya geceliği 4500 tl diye yazmıştı ben bunu arkadaş ortamında söyledim olurdu olmazdı diye diye en son Twitterdan escırt tagında bir numarayı aradık ve bir adam açtı
Pezo olabilir

Normal arattırdım biraz çaldırdı açmıyorlar diye kapattı bi daha dönen de olmadı
Muhteşem bir uygulama var kesinlikle telefonunuzda olmalı. Numarayı yazıyorsunuz ve o kişiyi kim hangi isimle kaydetmiş ise tek tek karşınıza çıkıyor. Mesela ismi Ayşe diyelim. Ayşe abla, Ayşe teyze, Ayşe Hanım gibi gibi.

Hattı ne ise, uygulamaya girip ay devredince ayrıntılı fatura alın. Instagram hesaplarınız eğer ayrı ayrı ise, Instagramın bugu bu arada bu. Hesap ayarlarından dili ingilizce yapın,tekrar Türkçe yapın. Instagram'da şimdiye kadar yapılıp silinen tüm konuşmalar geri geliyor.
Telefonunda drive, bulut, yada Google fotoğraflara bakın. Özellikle bunların çöp kutusuna. Silinse bile buralar yedekler görüntüleri. Kendinizi açık etmeden sessizce izleyin
Ben denedim instayı, fakat mesajlar geri gelmedi? Tam detaylı yazarmısınız.

Ben direkt yakalamadim.Telefonuna sürekli şifre, yüz taramasi koyduğunu farkettim.Tuvalete bile telefonla giriyordu."Telefonun kilidini aç ver dedim açmadı, evden kovdum ve boşanacagim senden' dedim.Hemen kabul etti.Sonra da sinirle kabul ettim, aldatmadim vs yalanlar, yalvarmalar...
Ben çekişmeli boşanma davasi açtım.Ve hergün yeni birşey öğrendim.Allah karşıma çıkardı yaptıklarıni bir sekilde.O yüzden hislerinize güvenin, kadin hissediyor bir sekilde.Konularima bakarsaniz ayrintilar var.Malesef süreç çok yıpratıcı ve hayal kırıklığı dolu..
Kızimla yeniden başladık.Kolay olmadi, başka sorunlar var şimdi hayatimda.Ama bu da geçecek biliyorum.Gecmek zorunda kızim için
İşte eş diyorsun güveniyorsun ama karşımızdakini koyduğumuz gibi bizi o konuma koymuyorlar ne yazık ki elbet geçecektir rabbim gözyaşlarınızı mutluluk Irmaklarına çevirsin tek artısı kızınız o da en iyi arkadaşınız yoldaşınız olur onun bahtı güzel olsun inşallah 🫶🏻

Bence kesinlikle aldatıldınız lütfen sakin kalın ve delil toplayın ona hiç bi şey hissetirmeyin. Erkekler kanının son damlasına kadar inkar ederler.

Whatsap silin geri yükleyin yedekleme yapmışsa çıkar sohbetler yada teline bip ya da telegram indirin başka telden aramaya ulaşmaya çalışın mesaj atın ama sakın kendinizden denemeyin silmeyi unutmuş olabilir demekki gormussunuz arayın başka telden peşini bırakmayın sezdirmeyin eşinize asla yoksa yabancı numaraları açma diye ikaz edebilir o her kimse kişiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X