kızlar merhaba ben 18 aylık evlıyım eşimle birbirmizi cok sevıyoruz severekte evlendık bugun kart ekstiresine bakarken cicekseptinden 87 tl lik bişi alındıgını gordum evın gıderlerı gelırlerı bende doner maaslar bende toplanı ve kocam ve ben gunluk harcık seklınde alırız yanı parayı esıme ben verıyorum kredı kartı borcunu ödeyeyım derken bunu gordum eşime uyuyodu uykusundan kaldırıp sordum cunku bırbırımıze haber vermeden hıcbısı almayız nese sordugumda ilk bas şirkete yeni yönetici geldiği için aldım dedı sonra hemen ben almadım takım lıderı aldı parasını verdı dedı ee parayı naptın dedım yatırdım dedı ama ınternetten hesap özetıne baktıgımda yatan bişi yok bende hayır yatırmamıssın dedım ufff ladı sonrasında bagırark naptıgını sordum yedim tamammı dedı dondu arkasını uyumaya devam ettı ama mumkun degıl cunku benden hergun para alıyodu 87 mılyonada napabılır bılmıyorum cunku bısı aldıgı ettıgı yok yanı ben gormedım bısı aldıgını kızlar aklıma bınbır turlu sey gelıyor aklımı kacırcam ne olur bana yardım edermısınız sımdı ben ne dusınıyım napıyım yarın işe gidicek ve cok önemli bir sınava giricek üstünede gıtmek istemedım şimdi yarınkı tavrım ne olur bılemıyorum kızlar yardım edın
İnsanın aklına ilkin kaçınılmaz olarak "başka bir kadın" geliyor ama öyle olmuş olsa kayıtlara geçeceğini bile bile o harcamayı kredi kartından yapmazdı, gizli saklı olmasına özen gösterirdi gibime geliyor. Belki de gerçekten anlattığı gibi olmuştur, siz üstüne gittiğiniz için bir an öfkelenmiştir.
87 lira cok buyuk bi para degil yani elle tutulur bisey almadan yenilebilir bir para. yemistir. hersey bende donuyor harclik aliyor diyorsunuz. sizden aldigi harcliklarla liseliler gibi ask yasayacak hali yoktur. rahat olun.
evet ama benimde huyum degıl hesap özetlerine bakmak cunku maas kartından otamık ödemede yani normalde bakmam hesap özetlerine ve daha öncedende takım lideri bundan yıne borc istemıstı aylar önce ozamn bana haber vermıstı hatta sormustu verıyımmı dıye bunu niye söylemedi 7 eylulde alınmıs 1 ay gecmıs ustunden
o an bir arkadasi istemistir borc vermistir, kaybetmistir,bisey olmustur yani. bu 87 lira disinda var mi bir degisiklik esinde. telefonla gizli konusuyor mu? eve gec geliyor mu? adamin sinavi var diyorsun bosver ne onun canini sik ne kendininkini, ben esimin kaybettigi paralarin hesabini sormaya kalksam evde konusacak baska konu kalmaz. erkeklerde genelde borc konulari rahat oluyor biz kadinlar gibi degil al-ver bukadar basit. gercekten uzme tatli canini
sen karttaki parayi soyleyince ona gore yorum yapiyordum bende. yorum yapan arkadasa katiliyorum sadece gozlemle bir sure.cunku sinavi var diyorsun onun stresi de olabilir. oyle bisey yoksa-ki ben hala olmayacagini dusunuyorum- bosuna kavga cikarmis iliskiyi yipratmis olursun.
Siz daha iyi bilirsiniz, ama öyle bir şey olsa dikkatli olurdu diye düşünüyorum, hele de evde para konuları ile ilgilenen kişi sizken.
İnşallah yanılıyorsunuzdur, ama yine de içiniz rahat edene kadar hiçbir şey olmamış gibi davranıp sessizce gözlemlemenizde fayda olabilir.
bebek tedavisi goruyorum diyorsun esinle ortak kararini mi bu? burada cok okudum cunku adamlar bebege hazir degilse boyle olabiliyorlar. belki hazir ama olacak mi olmayacak mi onun stresinide yasiyor olabilir. sizde ihtimal cok. sorma bence. konu acilirsa bisekilde sorarsin. yoksa bunun icin yeniden tartismaniz hos olmaz. bizdede maas benim elime geliyor cuzdan ortada esim ne kadar almis ne yapmis tutmam hesabini. gercekten bahsettigin miktar cok buyuk bir para degil. belkide sikintisni arkadaslariyla paylasti ortamda hesabi odedi. sen sogukkanli olmaya calis
aklima soyle birsey geldi. kredi kartini 87 lira eksik yatir. sonra konu acildiginda sen yatirdim dedin bende ondan boyle yatirdim de. ben sana inaniyorum bana yalan soylemezsin sen gibi birseyler soyle. boyle seyler insanlari genelde mahcup eder, tavirlarini o zamanda izle. sadece bir oneri dusun.
izleyen taraf olmak herzaman daha iyidir yok yere sorun cikaran kisi olmaktansa. umarim en kisa zamanda duzelir, bana hersey duzgun geliyor ya zaten senin icin rahatlar diyelim
dikkate alıcam söylediklerinizi gözlemliycem
Siz ona inanmış, olanların üstünde durmamış gibi yapın, her zamanki gibi davranmaya devam edin. Eğer aldatma gibi bir durum söz konusuysa eşiniz yine açık verecektir nasılsa. Ama tetikte olduğunuzu bilmesin ki rahat davransın.
Aslında kadınların bu tip hisleri genelde doğru çıkar maalesef. Ama sınav stresi, şudur budur gibi mantıklı açıklamaları da olabilir eşinizin davranışlarının. Umarım ki yanılıyorsunuzdur.
kızlar merhaba ben 18 aylık evlıyım eşimle birbirmizi cok sevıyoruz severekte evlendık bugun kart ekstiresine bakarken cicekseptinden 87 tl lik bişi alındıgını gordum evın gıderlerı gelırlerı bende doner maaslar bende toplanı ve kocam ve ben gunluk harcık seklınde alırız yanı parayı esıme ben verıyorum kredı kartı borcunu ödeyeyım derken bunu gordum eşime uyuyodu uykusundan kaldırıp sordum cunku bırbırımıze haber vermeden hıcbısı almayız nese sordugumda ilk bas şirkete yeni yönetici geldiği için aldım dedı sonra hemen ben almadım takım lıderı aldı parasını verdı dedı ee parayı naptın dedım yatırdım dedı ama ınternetten hesap özetıne baktıgımda yatan bişi yok bende hayır yatırmamıssın dedım ufff ladı sonrasında bagırark naptıgını sordum yedim tamammı dedı dondu arkasını uyumaya devam ettı ama mumkun degıl cunku benden hergun para alıyodu 87 mılyonada napabılır bılmıyorum cunku bısı aldıgı ettıgı yok yanı ben gormedım bısı aldıgını kızlar aklıma bınbır turlu sey gelıyor aklımı kacırcam ne olur bana yardım edermısınız sımdı ben ne dusınıyım napıyım yarın işe gidicek ve cok önemli bir sınava giricek üstünede gıtmek istemedım şimdi yarınkı tavrım ne olur bılemıyorum kızlar yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?