Eşim beni aldatıyor olabilir mi?

Yakın zamanda sizin doğum gününüz ya da yıl dönümüz var mı ? Varsa sürpriz yapmak için söylemek istememiştir..

Ama yoksa bence de normal değil açıklamalarında kem küm etmesi..

Ama bana garip geldi bu kadar ıncık cıncık bi hesap tutulması.. Boğar beni şahsen..

arkadaşın söylediği gibi çiçek sepetınden çiçek siparışı edildiği zaman mail adresine bilgi gelır. ne zaman teslım edildiği bile yazar. eşinizin mailini kontrol edin

87 lira çok büyük ir para değil ki birkaç saate kalmadan harcanabilecek bir para bunun için eşinizin üstüne gitmeyin.
harçlık alırız diyorsunuz harçlık alarak sizi nasıl aldatabilir ki bunları da bir düşünün.
sınavı var diyorsunuz sınav stresi ve bebek olucak mı stresi bunaltmış olabilir.
insan bunalınca bağırabiliyor.
bu kadar ıncık gıncık para hesabı beni boğar şahsen öyle her aldığım şeyi eşime söylesem eşim bana söylese konuşacak başka konumuz kalmaz herhal =)

iyide olay 87 tl değil kiiii....çiçek sepetınden alışveriş yapılmış olması.:44:... başlıkta yanlışlık var

borç vermiştir diyosunuz birine yorumlarda
hem kımseye 87 tl borç verilmez
80 olur 100 olur
hemde çiçek sepetinden yapılmış o harcama
belli ki birine çiçek yollanmış
ya biri yollattı eşinizin kartından çektirdi parayı
ya kendisi birine yolladı ki,bu noktada pek çok fikir yürütülebilir
kime yollar,belli olacağı gelmez mi aklına
biraz bekleyın bakalım daha sakin kafayla açıklaması ne olacak??

Güneyde yaşayan bir arkadaşım var bende ona ayda birkaç defa uçak bileti alıyorum. Oda kartıma değil hesabıma ödemesini yapar. Eşime söylemek aklıma bile gelmez hem ona ne ki ?

Boğmaca hastalığı vardı bir zaman şimdi varmı bilmiyorum da, evliliklerini boğmaca yaşayanları hiç anlamıyorum.

İşyerinde birinin doğumgünüdür çicek yollamışlardır, eşinde kartla ödemeyi yapmıştır ne var bunda , offfff ya iyiki erkek değilim

Son düzenleme:
hmm üstüne gitmek istemediniz, gece yarısı kaldırdınız sadece sonra sınavı var diye üstelemedinz...

kuzum hiç gitmemişin üstüne

Nerede çiçek sepeti demiş konu sahibi anlamadım?:44:

Düzeltme: Pardon, benim körlüğüm.

Son düzenleme:
çiçek sepetinden alışveriş demek,çiçek göndermek demek değil mi?bu pek hayra alamet değil gibiyine internetten hangi adrese yollandığını öğrenebilirsiniz bence mail.lerden falan bişekilde çıkar yahuuubu işin peşini bırakmayın bence.

eşinin mantıklı bir açıklama yapmaması kafa kurcalıyor.şüphelenmekte haklısın kim olsa kafası bulanır eşinle tekrar sakince konuş ne yaptığını sor öğren canım
ayrıca bayanlar konu sahibi için demiyorum ama bir erkeğin aldatması için paraya pek de ihtiyacı yokmuş başıma gelince bunu da anladım ortalıkta o kadar düşük hemcinslerimiz var ki

çiçek sepeti mevzusunu bi kenara koyarak söylüyorum biraz dominant bi havan yok mu canım?
eşin sıkılabilir bu durumdan

Çiçeksepetinden yapılmış bir harcama başlı başına düşündürücü...Bence Bir insan yaptığı şeyden çekinmiyorsa açık açık ayrıntısıyla söyler...Yokçekiniyorsa karşıdakini suçlu göstermeye çalışır.Hani uff filan diyip yatmış ya eşin ondan diyorum....

Sen hiç bakmıyorum eskterele artık bakıyorum diyorsun demek ki evde seni huzursuz eden,o ekstreye bakmana neden olan şeyler var...Biraz geri planda kalıp hiç bir şey yokmuş gibi saf numarası yapmak lazım...Ama tetikte olmalısın...

çiçek sepeti mevzusunu bi kenara koyarak söylüyorum biraz dominant bi havan yok mu canım?
eşin sıkılabilir bu durumdan

bu yoruma bende katılıyorum. evin muhasebesini siz tutuyor olabilirsiniz ama cok bogucu oluyormus gibi bir havanız var.

benim eşim 87 liralık birine alışveriş yapsa
biri ona geri ödese
ya gider geri yatırı yada cebinde kalır ama zaten harclığı evden aldığı için anlarsın bi şekilde..
yani yedim tamamı diye neden sert cevap versinki..
ee bide ben olsam ekstremi tabiki takip etme gereği hissederim
bazen yanlış cekmeler olabiliyor..
neyse en önemlisi sakince bunu konusmak belkide ortamı geren adamı uykusundan böyle bişey için uyandırmka olmuş.
keşke kendisi uyansa ödeme işlemini birlikte yapmayı bekleseydin..

Her ne kadar para harcama kadınların üstüne yapıştırılmış bir etiket olsa da, erkekler kadınlardan daha fazla sever para harcamayı. Eşiniz yeni gelen yöneticiye çiçek alındığını söylemiş, bu doğrudur bence alınmıştır, alınan çiçeğin parası eşinize yüklenmiş olabilir yani 87 liralık siparişin geri ödemesi yapılmamış olabilir eşinize, niye sen ödedin, takım lideriniz alsaydı vs. diyerek sorun haline getirmeyin diye de söylememiştir ya da 87 lira çok büyük bir meblağ değil, harcaması saniyelik bir rakam, 87 lirayı takım liderinden alıp iş arkadaşlarıyla öğlen yemeğine çıkıp afiyetle yemişte olabilir, eh bu da evde sorun çıkaracak bir tavır.

İçinizi rahat tutun, bana kalırsa eşiniz başkasına yan gözle bakmıyor, sadece arada hesapsızca para harcama krizi gelmiş

başlıktan başlayarak sanki kuruşu kuruşuna eşinizden hesap soruyomuşsunuz gibi hissettim, harçlık alıyo benden vs gibi ifadeler böyle düşündürdü bana ama çiçeksepeti meselesinde doğru söylüyo olabilir, bizde işyerinde çok çiçek aldık ona buna, birinin kredi kartından ödenir diğerleri nakit verir kişiye

adamı uykudan uyandırman kötü olmuş....
uykudan uyandırılan insan çemkirmeyi pek sever....
bi çiçek gönderilmiş bu kesin...
eşine sakin sakin sor bunu ve bi süre çaktırmadan takip et....

siz o paranın nerye gittiğine takılırken eşiniizi komik bir rakam için nekadar boğdugunuzun farkındamısınız para cıkısları bukadar kontorllü olması bana göre normal degıl evet bızde esımle bırbrımıze danısarak yonetırız hesapları ama kalkıpta o bana ben ona bu para nereye gıttı dıye sormam oda sormaz bu hos bır durum degıl acıkcası karsınzda kucuk cocuk degıl bukadar sorgulama yersız geldı acıkcası evet supelendıysenızde zamanla takıp edın ve ona gore karar verın sürekli bunu nerye harcadın sunu naptın bu yalnıs gercekten ııcınızdekı supeyı ona boyle davranarak dahada sorun halıne getırırsınız size tavsiyem bukadr kontrolcu olmayınız paraları bırıktırmek gerekır tutumlu olmakta gerekır evet haklısınız ama sureklı o nereye bu nereye gıttı dıyede bırbınıze ezıyet etmenın manası yok.

eşiniizi komik bir rakam için nekadar boğdugunuzun farkındamısınız para cıkısları bukadar kontorllü olması bana göre normal degıl .

benim de tam olarak demek istediğim buydu aynı seyi eşim bana yapacak dayanamazdım inanın.

Acaba bir kadına mı çiçek aldı,beni aldatıyor mu yoksa tarzına daha alışık bizim yorumlarımız.

O kadar şüpheci olmak ne kadar saçma geliyorsa bana bu kadar baskıcı olmakta neyin nesi???

Adam sizden izinsiz nefeste alamasın mı?

Ayrıca açıklamada yapmış.

Kadın/erkek farketmez ; evliliklerde parayı tekeline alıp diğerine sürekli hesap soran tavır yanlıştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…