Eşim beni aldatıyor olabilir mi?

Bence olay şöyle olmuş.
eşinin kartından yeni gelen yöneticiye çiçek yollamışlar.
ama eşine parayı geri vermemişler daha.
eşinde "neden sen alıyormuşsun" diye kızarsın diye parasını verdiler demiş.
ama verdilerse "para nerede hani" diye soracağını tahmin etmemiş.
o soruda gelince bu soruya da hazırlıksız yakalanınca sinirlenmiş yedim parayı demiş.
yada gerçekten yemiş parayı. çünkü üzerinden 1 ay geçmiş.
1 ayda o paradan zaten eser kalmazdı.
eşinin seni aldattığını sanmıyorum.

Son düzenleme:
bizde işyerine birşey aldığımızda birisi kredi kartından alıyor parayı ona ödüyoruz
normal birşey
ama parayı bu kadar gıdım gıdım vermek hoş değil
hele erkek bu kadar kısıtlanmayı sevmez

Ayrıca sadece konuya yazdığınız başlığı bir kez daha okuyun lütfen.

''Eşim benden habersiz para harcamış''

Nasıl bir haber bekliyordunuz ki;

-Aloo hayatım.

-Şimdi bizim yeni yöneticiye çiçek alınacak ama benim karttan,sonra bana ödeyecekler.

-İzin verir misin?

Yapmayın lütfen ya,bu tarz yaklaşımlar insanın özgüvenini yok eder.

Ha diyeceksiniz ki yok öyle değil;harcadıktan sonra haber bekliyordum.
Ben kuruşu kuruşuna hesap vereceğim bir müesseseye evlilik değil maliye derim.

bir erkeğe harçlık vermek bana göre doğru değil. haa hediyeyi ben de merak ederim ama o kadarcık paranın hesabını yapmam

eşinizin bu harçlık olayında isyan etmesi yakındır. erkekler sevmez böyle şeyleri

O değil de ,ilk önce ben aldım diye söyleyip,çok geçemeden takım liderini aldı demesi , mide bulandırıcı .

Konu sahibi iki ihtimalide düşünmek zorunda ya başka bir bayana alındı ya da işyerindeki çalışana.

Eninde sonunda çıkar kokusu .

Edit : Şimdi o mağlum siteye girdim .Fiyatı 87 tl olup ,yeni iş hayırlama için alınacak bir çiçek göremedim .

Son düzenleme:

hmmm,çok dedektif gördüm seni arkadaşım

Başka bir kadın ihtimali ''0'' seviyelerinde bence çünkü 87 liralık çiçek almakla kalmazdı bu iş, devamında k. kartında başka ekstrem harcamalarda olurdu, ne yani kadının teki sırf 87 liralık çiçek hediye edildi diye 1 ay boyunca cebinde kısıtlı bir miktar parası olan adamın daha sonrasında alması gereken hediyeleri, yapması gereken jestleri kendi cebinden mi ödedi, bırakın Allah aşkına erkekler 3 günlük gönül eğlencesi için uğruna para harcanacak varlıklar değildir, benim adama para harcamam için canım ciğerim diğer yarım olması gerekir.

Birincisi ben de tasvip etmiyorum ilkokul çocuğu gibi gıdım gıdım alınan ve milimetrik hesap istenen paraları. Tamam yatırımlarınız olabilir ama bu kadar baskı bir erkeği boğar gerçekten. Tarz olarak yanlış buldum. Ama bunun dışında 87 tl lik bir harcama var; orası kesin. Kadın sormuş söylesin madem yalansız nere harcadığını. Hatta verilen parayı yatırdım demiş. Bu kadar da somut yalan konuşmuş yani.

ya neden bu kadar sıkıyorsun adamı kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun 87 tl yi 5 dakkada yersin gider 3 kişi öğle yemepi yersin biter 87 lira para mı yaa sıkma adamı gıcık alıcak senden.

şaka gibi bırak adam harcasın bunu sorgulamanız dahi hiç hoş değil bir erkek için hiç değil konu paraysa bide yani

yeni nesil evlilklerde nekadar küçük heasplar dönüyo
herşey bukadar kılıklına sorulmazki şüphelendiğin birşey varsa takip et bakalım
ilk açıkta pat diye yapıştıryonuz adamın yüzüne

Sorun,başka kadından şüphelenmekse...
İnsan eşini tanır.Hovardalık sınırını bilir.Yani para harcama konusundaki hovardalık :)
Çiçeklere,hediyelere ne derece para harcayabildiğini, en iyi eşi bilir diye düşünüyorum.
Ucu ucuna hesap yapılan bir haneden,elalem için 87 tl lik çiçek jesti çıkmaz bence.

O çiçeği,dediği gibi iş arkadaşları ortak aldılarsa (ki bence öyle) sen sanıyorum,eşine geri ödediklerinin nereye gittiğini merak ediyorsun.
Çok basit aslında.6 arkadaş almış olsalar,kişi başına 15 tl gibi bir geri ödemesi olur.
Herkes birden aynı gün ödemediyse,15 ona 15 buna harcamış gitmiştir.

87 lira için mi koskoca adamı uykusundan uyandırıp nereye harcadın parayı diye soruyorsunuz??

'harçlığını benden alır' ne demek ayrıca,ben hiç hoş bulmadım bunu.

dediği gibi yeni müdürüne almıştır,sonra parasını vermişlerdir falan filan...parayı hemen yatırması mı gerekiyor bankaya?harcamış gitmiştir bir yerlere.

hey Allahım,bu kadarını eşim bana yapacak olsa kudururdum sinirden.

eşimin bankamatik kartı kırıldı,yenisi çıkana kadar hesabından nakit çekemiyor doğal olarak.

bu sebeple dün kendi hesabımdan biraz fazla para çektim,eşim cüzdanını arabada bırakmış,onu beklerken de patra koydum içine,söylemeyi unutmuşum.

daha sonra telefon edip 'harçlık bıraktım cüzdanına haberin olsun' diye takıldım.

sonra ciddi ciddi utandım bu dediğim laftan.harçlık vermek ne kadar saçma bir tabir.

ayrıca başlığı görünce ben de sandım ki eşi 10000-20000 bir şey harcadı.iki basamaklı bir sayı içinmiş meğer bunca tantana

bence abartmışsınız üstüne gidip bide açıklama isteyince kızmış haliyle harçlık gibi para alıyormuş adam daha ne yapsın:)

hani sormuşsunuz ya 87 tl yi nereye harcar e extrede mevcut zaten çiçek sepeti.comdan birine hediye yollamış adam.içeriğini masumiyetini bilemem elbette..ama diğer konuda size şaşırıyorum eşime harçlığını ben veririm ve uykudan kaldırıp sordum cümleniz bana yakında eşinizin isyan bayrağı çekeceğini hissettirdi..bu ne yaa benim kocam böyle olmayı kabul etse benim ona karsı bakışım değişir valla..

kart sahibi eşinse, bu harcamadan haberim yok kim almış kimin adına hangi adrese gönderilmiş bunu yanınızda hoparlör açık bi şekilde sordurun adı geçen siteye... belki ozaman rahatlar içiniz...

Ne kadar sıkıyorsunuz eşinizi öyle ..
Ben olsam bende harcagım uc bes kurusun hesabını vermezdım..
Söyledıgınız mebla cok kucuk cunku oyle aman aman hesap sorulacak uykudan uyandırlacak bısey deıl abartmıssınız.

bence burda problem harcanan para veya onun meblağı değil;
nerde ve kimin için harcandığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…