Bütün mesajları tek tek okuyorum bacılarım. Hepsini kulağıma küpe yapıyorum. ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun. Herkesin kimbilir ne derdi varken gelip bana yazıyorsunuz çok sağolun.
Yukarıda sorulan bir kaç soruya sizi sıkmadan bunaltmadan cevap vermek istiyorum.
Kapanma kararını tamamen kendim aldım. Kapandığım gün eşime süpriz yapmak için karşısına kapalı çıktım. Desteklediğini, saygı duyduğunu nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamamı söyledi. Ama hayalkırıklığı vardı. Belki elinde olmadan hayal kırıklığını belli etti. Sorsam asla kabul etmez bunu.
Ben içkiyi örnek olarak verdim. Eşim öyle sabah akşam içen birisi değil. Ama göçmen olduğu için onlarda kadın erkek ayrı eğlence anlayışı yoktur. En büyük keyfi bana arada içki sofra kurdurup derdini tasasını anlatmasıydı. Ha diyorsunuz ki sen de meyve suyu iç, olmuyor işte eşimin karşımda rakı yuvarlaması artık hoşuma gitmiyor... Ayrıca haşemayla da olsa inancım gereği havuza denize girmeyi doğru bulmuyorum. Şu anda yazarken farkettim, söylediklerinizde çok haklısınız. Bizim yaşamımız birbirinden kopmuş. :'(
İkinizde de bir suç yok.
Adam da haklı kendince sen de haklısın..
Eşini hala seviyorsun anladığım kadarıyla.
Ama en büyük keyfi dediğin şeyi artık yapmıyorsun yapamıyorsun.
Adamın uzaklaşması çok doğal.
Yerinde olsam çok seviyorsam hala ve çocuk da var.
Boşanmaya varmadan hayatımıza renk katacak şeyler bulurdum.
Haşema da giymem demezdim açıkçası.
Sabah akşam da içmiyormuş, kim bilir belki yardımınla onun da bakışı değişecek.
En büyük keyfi rakı sofrası olmaktan çıkacak..
Maalesef orta yolu bulup eşine bir iki adım gitmeden onun sana adım adım gelmesini bekleyemezsin.
Sen böyle oldukça onun da bakışı değişecek belki bir denemenin zararı ne?
Ona tesettürün birlikteliğinize engel olmayacağını göstermen gerek..
Yapamam diyorsan hiç yorma kendini de onu da.. Aldatılmadan boşanma yoluna git.
Çünkü bunun bir ötesi aldatma olur üzgünüm