- 17 Haziran 2024
- 1.813
- 6.709
- 78
- Konu Sahibi kaderminackk
Offf zortHızımı alamadım sizi stalkladım. Ve ne gördüm biliyo musunuz? Başkasının bir konusunda görümcenize saydırmışsınız. 1 aylık evliyken görümceniz sizi eve yemeğe çağırmış ve hamileymiş. Görümcenizin eşi karım hamile çok hizmet edemez yardım edin tarzı konuşmuş. Siz de hamileyse banane, o zaman yemeğe çağırmasaydı, o hizmet edemiyorse kalk sen et demişsinizkonu mesajlara kapanmış o yüzden alıntı yapamadım. Ekran görüntüsü koyuyorum bazı kesitleri. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Şurda insan duyar kasarken önceden burda anlattıklarını falan düşünür biraz
Konunun linkini de vereyim de iftira atıyor gibi olmayayım. Başkasının konusunda anlatmış: Görümce ve Kv problemleri / Artik biktim.
Neyse konuya cevap yazayim.
K kaderminackk sen 7 aylık hamilesin okula giden çocuğun var ne demeye eve yatılı misafir çağırıyorsun ki? Bizim millet canının kıymetini neden bilmez anlamam. Fellik fellik arabada 3 şehir dolasmana gerek var mı o halde? Çocuk neden okulundan geri kalıyor? Canin sıkıldı gezmek istedin herhalde. Milletin peşine takilmasaydiniz da gezselerdi rahat rahat.
Eve gelen gelinden iş bekleme işi artık bitsin, iş yapamayacaksaniz karı Koca olarak kimseyi evinize cagirmayin kardeşim. Depo doldurmussunuz araba kimin beraber tek arabada mi gittiniz onu anlamadım. Adama cimri demissiniz de show yapmak için ailecek yemeye goturmussunuz hesap çok gelince bozulmussunuz, adam herkes yediğini ödesin demiş ne var bunda?
Abin de gelmekle hata yapmış sen hamilesin gerek yoktu gidip otelde kalmalilardi. Tek hatası bu bence.