- 17 Temmuz 2021
- 8.925
- 27.558
- 498
- Konu Sahibi kaderminackk
Ortak araba gezmissiniz yakit doldurmak normalAnlatamadım evet , bir yorumda maddi durumları iyi değil belki ondan alman üsülü olsun denildiği için ben dedim durumları iyi , biz kimseden bir şey beklemedik para harcasınlar bize vs çünkü biz ısrarla davet ettik ağırlamak bize düşer sorun biz kardeşiz bir kahve bile içerken insanın kardeşine “ alman üsülü olsun “ demesi gel kardeşim yıllardır ayrıyız bir kahve içelim demek varken para hesabı çok yanlış bana ben gurbetteyim onları ağırlamak vakit geçirmek istedim , aileyiz biz bir sen ödersin bir ben ya da hep ben ben davet ettiğim için geldiğin gibi bismillah ben alman üsülü ödeyeceğim demek yanlış , arabaya eşim yakıt doldurdu birlikte gezdiğimiz için geri kalmadık bir şeyden eve geldik oturdu hesap yapıyorlar “şu kadar harcadık şunu yaptık” çok yanlış bu sen kardeşine geldin evinde yap hesabını bana sen plan yap gezelim dediler onlar anlamıyor gezdiğimiz yeri beğenmiyor laf ediyor , senin var mı aklında oraya gidelim ya da biraz beraber karı koca vakit geçirin diyorum o da yok diyor , kızıma laf edip durdu bir kere sarılmadı bile eşim de en çok buna sinirlendi zaten bilmiyorum biz kardeşiz sonuçta bana ayıp geldi
Hesap kabarik geldi demissiniz suratiniz degistiyse veya oo falan dediyseniz adam da herkes kendi yedigini odesin demis olabilir
Cimri biri diyorsunuz abiniz icin
Adam hesap kitapla adim atiyor belli ki
Ilk gun gezdiniz begenmediler diyelim, aksam gelince kenara cekip abi gezmek istemiyorsaniz evde takilalim ya da bu sehirde gezelim ya da cikin kendiniz gezin
Ayrica disarda birsey yedigimizde falan bize birakin agirlamak istiyorum sizde bizim ailemizsiniz ha evde yemisiz ha disarda yemisiz rahat olun falan deseydiniz en azindan
Sinir olup durmussunuz anca
Kiziniz 7 yasindaymis oyle agucuk gugucuk sevilecek yasi gecmis
Abiniz belki de sevgisini belli edemeyen biri
Yani bilemedim abiniz ve esi belki para hesabi yapmayi seven tiplerdir ama sizin de tepkiniz biraz abarti geldi