- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi gulay_sare
-
kalıbımı basarım BEN HARİÇ şu siteyi en az 20 kişi tıklamıştır,aman deyim kızlar reklam değil de ya virüsse
Hahahahahaaaaa güzel reklam valla tebrik ederim..Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
Fantazi mode one
Anaaa galiba biz konuyu anlayamadik. Konu sahibesinin tanittigi programin amaci aldatan kocayi tespit degil, swinger'a partner bulma.belkimde oldu ne biliyon kadın özel hayatını mı ifşa etsin şincik
çüş valla mı girdin baktın mı yeminle olabilir aklıma geldiydi haAnaaa galiba biz konuyu anlayamadik. Konu sahibesinin tanittigi programin amaci aldatan kocayi tespit degil, swinger'a partner bulma.
Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
Kime yazdın bunu şimdi kız?sen bulursun kocanın yenisi istediğin yerde canım. belli oluyor.
Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
kalıbımı basarım BEN HARİÇ şu siteyi en az 20 kişi tıklamıştır,aman deyim kızlar reklam değil de ya virüsse
Ayy yok girmedim, ama anlatışından öyle bir anlam çıkardım konu sahibesinin. Kadın ve kocasının ilişkisinden öyle bir sevgi dolu bahsedişi var ki...çüş valla mı girdin baktın mı yeminle olabilir aklıma geldiydi ha
al tıklamış kızlar swinger çıkmış işte hıhYok kiz bende tiklamadim. Tıklancak şey var, tiklanmayacak şey var dimi ama
Bebegim sorsaydin biz soylerdik sana aldatip aldatmadigini. Bi daha para harcama oyle seylere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?