- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi gulay_sare
-
Süper bayıldım yorumunuzaMutluluğun formülü bu olsa gerek aldatılğını öğrendi ama şimdi o çok mutlu
Anaaa galiba biz konuyu anlayamadik. Konu sahibesinin tanittigi programin amaci aldatan kocayi tespit degil, swinger'a partner bulma.
Süper bayıldım yorumunuza
Ayy yok tıklamadım canım. O işin esprisi, üye kişisi öyle bir bahsediyor ki kadınla kocasının ilişkisinden... Böyle bir şefkat, aşk, ihtiras olamaz.Aklimdan geçmedi değil heee..Yoksa başka kim zevk alır ki
Sen yine de parkbyull e kulak ver..
Bencede kesin çözülürdü.Ama başlık süper bize öğretecekmiş.Gelip buraya konu acsaydin beles cozerdik be
Ayy yok tıklamadım canım. O işin esprisi, üye kişisi öyle bir bahsediyor ki kadınla kocasının ilişkisinden... Böyle bir şefkat, aşk, ihtiras olamaz.
Once kendi kk kadinlarinin kul yutmayacagini ogrensinBencede kesin çözülürdü.Ama başlık süper bize öğretecekmiş.
oo hem reklam yapıyoruz hem de terbiyesizlik diz boyusen bulursun kocanın yenisi istediğin yerde canım. belli oluyor.
bana demiş, sitede kocanın yenisinden de veriyorlar mı diye sormuştum :)Kime yazdın bunu şimdi kız?
Ayyy ne alıngan, ne nazlı edalı çıktın sen öyle. Ayy ay ay atarını da yaparmış banı yiyip ebediyete uğurlanmadan. Şakacı şey seni.
Ayyy çok ustune gittik yavrucagin kacti gitti siteden, cevrimdisi oldu. Gordunuz mu kizlar ne yaptiginizi?
Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?