Eşim beni aldatıyordu hemen yakalım. Bütün arkadaşlara öğreteceğim.

Aklimdan geçmedi değil heee..Yoksa başka kim zevk alır ki

Sen yine de parkbyull e kulak ver..
Ayy yok tıklamadım canım. O işin esprisi, üye kişisi öyle bir bahsediyor ki kadınla kocasının ilişkisinden... Böyle bir şefkat, aşk, ihtiras olamaz.

Ayy yok tıklamadım canım. O işin esprisi, üye kişisi öyle bir bahsediyor ki kadınla kocasının ilişkisinden... Böyle bir şefkat, aşk, ihtiras olamaz.

Haklisin bence..Ben de olaydan çok milenaJesenska nasıl tiklamis kısmına yogunlastiydim

Parkbyull bak tiklamamis iste, banane banane

mune bizi cımbızlarken hangi programı kullanıyor acebağğğğ

her gördüğünüz linki tıklamayın, ayıp ayıp şeyler çıkacak karşınıza

Bunu yapmayacaktın bağıra bağıra da reklam yapılmaz ki. Bak böyle bir program varmış da bir tek sizin haberiniz var görüyor musunuz ünlüler bile aylarca aldatılıyor hiçbirinin de aklına böyle bir program kurmak gelmiyor hiç duymamışlar bilmiyorlar bir tek siz duydunuz biliyorsunuz ayrıcalığınız ne acaba meğer herkes boşa aldatılmış kur programı sevgilinin telefonun izle hatta arayan kişinin numarasını gör vay beee..

Ayyy çok ustune gittik yavrucagin kacti gitti siteden, cevrimdisi oldu. Gordunuz mu kizlar ne yaptiginizi?

Kime yazdın bunu şimdi kız?
Ayyy ne alıngan, ne nazlı edalı çıktın sen öyle. Ayy ay ay atarını da yaparmış banı yiyip ebediyete uğurlanmadan. Şakacı şey seni.
bana demiş, sitede kocanın yenisinden de veriyorlar mı diye sormuştum :)

G gulay_sare tatlım ben onu senin için sormuştum aldatmayanından versinler sana bi tane diye

yani bunun için 1,200 tl para mı verdiniz
hayır yani madem barışacaktınız..ne gerek vardı..1 ay takip etsen zaten deşifre ederdiniz
yerinizde olsam o parayı misliyle alırım eşinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…