Numarami degistirdim ve selami sabahi kestim. Insaallah baska seylerle karsilasmam ama øldum dirildim kac gundur. Esimde gitmeme musade etmedi. Bu yuva dagitilmaz diyerek gønlumu alip øzur diledi gecte olsa. Bende kaldim ama aklim karmakarisik.
Sakinleşmeye çalışın arkadaşım..
Allaha sığının.
Zaten bir yanlışı varsa eline ayağına dolanır,içiniz rahat olsun.
kadının belli ki bir ilgisi var
ama eşinize mi size mi bilmedim
olmaz demeyin bu devirse herşey oluyor bir de bu açıdan bakın:26:
eşinin gecenın 12 sınde gelen msjlara rahatsız olmaması tuhaf.ama bu kadının sen sanane dedıgın halde msjlar atmasıda tuhaf belkı kadının hiç arkadası yok senınle arkadaslık kurmaya calısıyor belkı esınden cekınıyo ondan esın geldımı diye soruyo hanı gelmedıyse sıze geleyımmı gibisinden.anlamadım.ama kadınla bir kere daha konus derim ben eşim bana dün gece ck gzel davrandı beni seviyo eminim filan gibi konus bakalım tavrı nasıl olucak.kadının günahınıda almak istemem ama herkesde güvenmemek lazım dizilerde bile neler görüyoruz yinede dikkatli ol.
Bende onu cøzemedim ya. Ilgisi banami esimemi anlayamadim bir turlu. Hatta bana acik ve net bir sekilde ben senin yerinde olsam bøyle bir insana katlanmazdim dedi. Agzim acik kaldi. Bende sinirlendim ama sakali bir uslupla evliligi zaten begenmiyon sen niye bosanmayi denemiyorsun diyerek kapattim konuyu ve cevap vermedi. Belliki esini sevmiyorsun dedim en son.
bence bu bayanla açık açık konuşun.ben olsam sözle rencide ederdim, bir daha aramasın diye. hareketlerini beğenmiyorum, neden eşimi sorup duruyorsun, 2 çocuğun var ayıp böyle şeyler diye. hatta lezbiyen misin sen yoksa ? diye bile sorardım :44: iyi niyetle çözülmüyor problemler ne yazık ki. bazılarına yapmak gerekir bunu bence...
bence çocuk için katalanılıyor derken kendisini kast etmişbelki tercihleri farklı, ne kadar uç gibi görünse de aslında böyle şeyler çok var siz yine de dikkatli olun ve niyetini anlamaya çalışın. Gecenin bilmem kaçında size mesaj yazıp yalnız olup olmadığınızı soran birisi var ortada kadın erkek fark etmez, bu zamanda insanlardan herşey beklenir
Bilemedim. Lezbiyenmi, huzurumuzumu bozmaya calisiyor veya esime mi merakli anlamis degilim. Sormayi dusundum ama terslenmekten ve beni kendi esiyle karsi karsiya getirmesinden korktum. Buyusun istemedim olaylar. en son gece 12 de mesaj yazdiginda derdin ne gece gece dedim ve kapattim. Anlamiyor.
Biraz daha delil lazim, arastirma lazim. aldatma olmasa da o bayandan esinize, yada iki taraftan da etkilesme olabilir. Ama biraz daha gozlemleyin emin olmak icin derim ben.
eşin evdeyken kadın size hiç geldimi?
farklı bişey sezdinmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?