Esim beni aldatiyormu???

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Arkadaslar uzun sure gectikten sonra gunlerdir kafami kurcalayan ve beni yiyip bitiren bir sorunu sizlerle paylasmak istiyorum. Umarim okur ve yorumlarsiniz. Simdiden tesekkur ediyorum.

Ben yurtdisinda kaliyorum ve 6 senedir oturdugum bu mahallede iki cocuklu bir bayan var. Alti senelik sure zarfinda gorustuk merhabalastik fakat hic bir zaman bir samimiyetlik kurmadik. Son bes aydir bu bayan beni surekli ariyor ve bir iki defa evime geldi ve tabii bunun sonrasinda bende sevindim bir arkadasim ve bir komsum olacak diye. Ama artik pis kokular geldi burnuma. Benmi paranoyakim yoksa cidden uzak durup gozlerimimi acmam lazim bilemiyorum artik.

Komsum artik siklikla mesajlar atip ve hatta gece 23.30 larda bile mesajlar gønderiri oldu. Ve tuhafima giden gece gec vakitde yazdigi mesajlarda kac defa kocamin gelip gelmedigini ve nerde oldugunu sordu. Bende en son kizarak Sana ne deyip bir daha kendisine yazmadim.

Araya bir kac gun girdi ve bu komsum ust uste ben cevap vermedigim halde bana mesah gønderiyordu. Kusmuyuz yok bilmem sesin solugun kesildi gibisinden. Beni davet etti evine ve ben esimle sorunlu oldugumu azda olsa paylasmistim kendisiyle. Ne bileyim bazen esimin sevmedigini dusunuyorum beni dedim. Gerci sevmese katlanmaz heralde dedim. Bana verdigi cevap ya bazi insanlar sirf cocuk var diye katlaniyorlar dedi ve ben ne diyecegimi sasirdim. Cunku kendisi evlendigine pismandi. Evlenmeseydim olurdu. Keske kayinpederim beni dugunde gormeseydi beni begenip istemeselerdi gibi laflar. Ki esi o kadar deger veriyorki kendisine ben bunu kendim gordum ve duydum.

Tabii bu laflar uzerine ben artik iyice mesafe aldim ve aradan bir kac mesajsiz gun gcerken bir gece saat 24.00 bir baktim telefonum caldi ve mesaj. Evet bayan komsumdan. Sok oldum. Isin enteresan tarafi esim hic rahatsiz olmuyordu ve bana bir kac defa aylar ønce bu bayanin arabanin icine dikkatlice baktigini ve suzdugunu soylemisti. Ve esiminde onunla karsilastigimiz yerde surekli onun oldugu tarafa ikidebir dønup baktigini fark ettim ve en sonunda buyuk bir tartisma. Esim bana kizdi ve cok agir kufurler etti ki esyalarimi toplayip artik yoruldugumu soylemisken gelip gonlumu aldi. Sen niye mesafe koymuyorsun bosver oyle insanlari felan diye. Ama kendisi suclu biri gibi dolaniyor ortalikta. Acaba birseyler oldumu veya varmi. Neden bu denli tuhaf davraniyorlar. Hem esim ve hemde komsum.

Umarim yanlis dusunmuyordumdur. Ki bu kadin evli. Yardim edin arkadaslar.

Aldatıyor olsaydı eşiniz o gece gitmenize izin verirdi bence.
O kadından hoşlanmadıysanız gerekirse telefon numaranızı değiştirin,yenisini de vermeyin,selamı sabahı kesin.

canım biz nerden bilelim?
sen ne anlatırsan onu biliyoruz.. sen şüpheli bir durum varmış gibi anlatırsan var deriz tabiki
ikisine de güvenmiyorsanız gidip dedektif tutun.
varsa bir şey fotoğraflarla görürsünüz.
boşanırken de delil olarak kullanırsınız
ikisinin de yanına kalmaz.

Numarami degistirdim ve selami sabahi kestim. Insaallah baska seylerle karsilasmam ama øldum dirildim kac gundur. Esimde gitmeme musade etmedi. Bu yuva dagitilmaz diyerek gønlumu alip øzur diledi gecte olsa. Bende kaldim ama aklim karmakarisik.

Sakinleşmeye çalışın arkadaşım..
Allaha sığının.
Zaten bir yanlışı varsa eline ayağına dolanır,içiniz rahat olsun.

Ben kadının ahlaksız olduğunu düşünüyorum .Eğer aldatılıyor olsaydınız sizinle diyalog kurmaya çalışmazdı .

BElli ki birşeyler öğrenmeye sizi huzursuz etmeye çalışıyor .Sakın eşinize tavır almayın.Aksine koluna girip gezin tozun . O bayanında

mesajlarını engeleyin bence .

kadının belli ki bir ilgisi var
ama eşinize mi size mi bilmedim
olmaz demeyin bu devirse herşey oluyor bir de bu açıdan bakın:26:

eşinin gecenın 12 sınde gelen msjlara rahatsız olmaması tuhaf.ama bu kadının sen sanane dedıgın halde msjlar atmasıda tuhaf belkı kadının hiç arkadası yok senınle arkadaslık kurmaya calısıyor belkı esınden cekınıyo ondan esın geldımı diye soruyo hanı gelmedıyse sıze geleyımmı gibisinden.anlamadım.ama kadınla bir kere daha konus derim ben eşim bana dün gece ck gzel davrandı beni seviyo eminim filan gibi konus bakalım tavrı nasıl olucak.kadının günahınıda almak istemem ama herkesde güvenmemek lazım dizilerde bile neler görüyoruz yinede dikkatli ol.

Sakinleşmeye çalışın arkadaşım..
Allaha sığının.
Zaten bir yanlışı varsa eline ayağına dolanır,içiniz rahat olsun.

Allaha siginmaktan baska carem yok. Dediginiz gibi sakinlesmeliyim ama cok zor. O kadar sey yasamisken birde bøylesi kaldiramam heralde. Yoruldum artik.

kadının belli ki bir ilgisi var
ama eşinize mi size mi bilmedim
olmaz demeyin bu devirse herşey oluyor bir de bu açıdan bakın:26:

Bende onu cøzemedim ya. Ilgisi banami esimemi anlayamadim bir turlu. Hatta bana acik ve net bir sekilde ben senin yerinde olsam bøyle bir insana katlanmazdim dedi. Agzim acik kaldi. Bende sinirlendim ama sakali bir uslupla evliligi zaten begenmiyon sen niye bosanmayi denemiyorsun diyerek kapattim konuyu ve cevap vermedi. Belliki esini sevmiyorsun dedim en son.

Anlamadigimda bu ya. Hem esimin hemde bayanin bu denli vurdum duymaz ve beni delirten tavirlari. Canim bayana daha ønce esimin o evdeyken arkadaslarimla mesajlasmamdan hoslanmadigini soylemistim. Ve Sana ne dedigim halde gunduz tek bir mesaj daha atmayip gunlerce aramayip bir gece ansizin mesaj gøndermesi artik bardagi tasiran damla oldu. Ki bendde oda gunduzleri evdeyiz. Yazsa gunduz yazip yanima gelebilir. Ve esimin saat kacte eve geldiginide biliyor. Sorun suki bunlari bildigi halde devam etmesi.

bence çocuk için katalanılıyor derken kendisini kast etmiş belki tercihleri farklı, ne kadar uç gibi görünse de aslında böyle şeyler çok var siz yine de dikkatli olun ve niyetini anlamaya çalışın. Gecenin bilmem kaçında size mesaj yazıp yalnız olup olmadığınızı soran birisi var ortada kadın erkek fark etmez, bu zamanda insanlardan herşey beklenir

bence bu bayanla açık açık konuşun.ben olsam sözle rencide ederdim, bir daha aramasın diye. hareketlerini beğenmiyorum, neden eşimi sorup duruyorsun, 2 çocuğun var ayıp böyle şeyler diye. hatta lezbiyen misin sen yoksa ? diye bile sorardım :44: iyi niyetle çözülmüyor problemler ne yazık ki. bazılarına yapmak gerekir bunu bence...

Bilemedim. Lezbiyenmi, huzurumuzumu bozmaya calisiyor veya esime mi merakli anlamis degilim. Sormayi dusundum ama terslenmekten ve beni kendi esiyle karsi karsiya getirmesinden korktum. Buyusun istemedim olaylar. en son gece 12 de mesaj yazdiginda derdin ne gece gece dedim ve kapattim. Anlamiyor.

Numarami degistirdim. Insaallah esimde ve o da bu supheli ve bunalimli tavirlarindan vazgecerler.

ne olacak ki eşiyle karşı karşıya gelseniz. karınız istemediğim halde gecenin 11inde beni arıyor. bence siz eşinize sahip çıkın da kapansın bu iş dersiniz. her şekilde haklı olan sizsiniz. hatta eşinle konuşucam aramaya devam edersen diye siz söyleyin. eşine söylerse, bende sizinle görüşmek istiyordum dersiniz karşılaşınca...

Biraz daha delil lazim, arastirma lazim. aldatma olmasa da o bayandan esinize, yada iki taraftan da etkilesme olabilir. Ama biraz daha gozlemleyin emin olmak icin derim ben.

Biraz daha delil lazim, arastirma lazim. aldatma olmasa da o bayandan esinize, yada iki taraftan da etkilesme olabilir. Ama biraz daha gozlemleyin emin olmak icin derim ben.

Benim suphem ikiside birbirine bir yakinlik duyuyor sanki ve bu bayan evliliginden memnun degil gibi ki bunu dile defalarca getirdi. Hatta bekarlik sultanlik gibi søzler ediyor surekli. Keske sabredip sesimi cikartmayip gozlemleseydim. Numarami degistirdim ve esimlede birbirimize girdik. O kadina kufur ettim diye esim bana piskopat, ve kufurler etti. Defol git deyince bende toparlandimki artik gidiyordum gelip gønlumu aldi. Ama esim bu tartisma esnasinda ve sonrasinda cok tedirgin bir tavir sergiledi. Bilemiyorum. Anlamis degilim. Bagirdim be hey adam cektirmedigin kalmadi ben katlandim hepsine ama sevmiyorsan cek git dedim. Onun dedigi sevmesem bu kadar durmazdim deyip sustu.

eşin evdeyken kadın size hiç geldimi?
farklı bişey sezdinmi??

esim evdeyken hic gelmedi fakat arabayla esimle alisverise bir yere giderken hemen bakardim mesaj gønderirdi kiiiizzz esinle nereye gidiyorsun sabah sabah diye. Ve esimin eve geldigi vakti bildigi halde øzellikle o vakitte mesaj gønderdi kac defa. Ve bunun yani sira bir kac kez surekli esimin gelip gelmedigini ne zaman gelecegini sordu.

Ha birde yolda arabayla giderken onun disardan hic cekinmeden esime uzun uzun baktigini sezdim ve sonradan esiminde ayni sekilde tabbii. Kiyamet bundan sonra koptu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…