Esim beni aldatiyormu???

bilmem kadın bana öyle fesat fitne fücur bişey gibi değil de biraz patavatsız ve teklifsiz bir kadın gibi geldi. eşin de tanıdık diye bakmıştır ya da gözü takılmıştır diye bakmış da olabilir.

Evet dediginiz gibide olabilir.

kadının öyle bir niyeti olsa eşinin tel numarasını ele geçirebilirmi? yada biliyormu??

kadınlar hisseder derler kocanı en iyi sen tanırsın belki hoşlanmıştır bilemedimki..

sen kadından uzak dur yüz verme ama genede tetikte ol

Ses cikarmamak gerekiyor, evet, ama nasil cikarmayalim? Cok zor. Ikisinin bakistigini gormussunuz, yani insan kendini tutamiyor. Esinizi yanliz bir yere gondermeyin, ekmek almaya bile. Telefonunu caktirmadan kontrol edin. Isten gelme zamanlarinda pencereden o bayanin evini gorebiliyirsaniz bakin, herhangi bir karsilasma, konusma falan oluyor mu diye. Abarttim mi bilmiyorum fazla mi ajan gibi ama, ben boyle seyler yapardim.

akadaşım diğer sitede dediğimi yap bak ben vdfne kullanyrm ona göre bilgi vereceğim. şimdi online self servis vdfn yazıyorsun giriyorsun siteye yanda yada ortada biyerde giriş yap yazar eşinin numarasını yaz öncelikle eşinin hattını alman lazım şifreyi nasıl alacağın yanda yazar. onu uygula şifreyi oraya yaz gir. orda ben girdiğimde yan tarafta lira detayı yazıyor sevgiliminki faturalı olduğundan güncel görüşme detayı gibi bişey yazıyr mesela, neyse oraya tıkla şimdiye kadar hangi noya mesaj atmış kimi aramış saniyesine kadar gör. herkez yapsın bunu arkadaş ben sevgilimi takip etmek için geç kalmış bir insanım bildiğim halde yapmadım keşke yapsaydım. geçen senelerde çok yalanları oldu bana. herkez dikkat etsin. dediğim gibi hangi operatrü kullanıyorsa ordan giriş yapın aveaysa avea türkcellse türkcell vodafnyse vodafon sitesinden tamam mı canlarım?
giriş yaptıktan sonra yanda göreceğiniz şeyler şunlardır
Anasayfa
Fatura İşlemlerim
Fatura Görüntüleme
Fatura Ödeme
Güncel Görüşme Detayı
Kullanım Analizi
Fatura Gönderim Tercihleri
Yasal E-Fatura
Ayrıntılı Fatura
Tarife İşlemlerim
Paketlerim
Mesaj Servislerim
Hat ve Telefon İşlemlerim
Kampanya İşlemlerim
Şifre İşlemlerim
Son İşlemlerim
(((((((((((((((((fatura işlemlerine tıkla sonrada güncel görüşme detayına yada lira detayı yazar. ordan mutlaka bakın hangi no daha fazla ne kadar süre konuşulmuş kaç mesaj atılmış. o hattı ne kadar süredir kullanıyorsa o kadar geçmişe bakarsınız )))))

Son düzenleme:
Bence o bayanin hisleri var esinize karsi belli ki arkadaslarin dedigi gibi inadina mutluluk tablosu cizin ki anlasin yuvanizi yikamayacagini

Bence esin seni aldatmiyordur..

Ben yerinde olsam o kadindan uzak dururdum gorsen gormemezlikten gel baktinki anlamiyor acik konus ben seninle görüsmek istemiyorum de ve aile sorunlarinizda kimseye anlatmayin allah esirgesin bosuna dememisler " Sırrını söyleme dostuna; dostunun dostu vardır, o da söyler dostuna"

bu ne ya her dakika onumu takip edeceksiniz

bu kadar şüpheyle yaşayacağıma onsuz yaşarım daha iyi

Kadın eger karsınıza cıkıp bisiyler gevelerse tek diyeceginiz "hey lanet olası pislik benden ve kocamdan uzak dur yoksa cok pisman olursun" deyin

Herkese cevap verdigi icin ayri ayri tesekkur ederim. Cok zor, artik beklemek olacak tek carem. Insaallah birseyler cikmaz bu isin icerisinden. Dua etmekten baska carem, yok. 9 senelik bir mucadele. Guzel ve køtu gunlerin karisimi ile koskoca 9 sene ve 3 tane cocuk. Basindan beri esimin bana pek sicakligi olmadi. Bende istendir veya yorgundur deyip gecistirdim. Belki yapmamaliydim ama istemeyen veya sevmeyen insan kendi ceker gider dedim. Bunun ustune birde vicdansizca beni ezmesi. Hicbirseyimiz ortak olmadi. Ne zaman bir noktada anlasalim beraber kararlar verelim istediysem hep tartisma cikti. Ben simdi kendi yolumda o ise kendi yolunda cocuklari buyutmenin mucadelesindeyim. Saglikli bir sekilde insaallah.

Bunu søylemek zor ama esimin o bayana karsi ilgisi oldugunu bunda iki ay ønce bir sohbetimiz esnasinda fark ettim. Tuhaf gelecek sizlere ama gercek. Esime bu komsumdan bahsettim terbiyesizin gece gece bana mesaj yazdigini ve utanmadan seni felan sordugunu søyledim. Esimin tahrik oldu ve hemen banyoya kostu. Sonrasinda canim seni cekiyor deyip yanima geldi ki esim kolay kolay hatta hic bana beni istedigini veya bana karsi bu kadar arzulandigini gørmedim. Esim adeta kudurmustu. Bunu sezdikten sonra iki ay takip ettim ve anladimki ben daha yokken bunlar birbirilerine bakismalar felan baslammislar.

Diyeceksini belki niye bu kadar cektin, niye katlaniyorsun cunku arkamda kimsem yok. Babam cok rahatsiz ve annemde øyle. Onlarin uzulmesine hastalanmasina gonlum el vermiyor. Kardeslerimin ve benim onlara ihtiyacim var. Mutsuzum ama ne yapayim. Belki sonumuz guzel olur diyorum ama nedense bir o kadarda imkansiz geliyor. Dua edin arkadaslar.

Anlamadigim esim bu kadar isteksizken, baskalarindan bu kadar kolay etkilenirken neden hala benim yanimda. Onuda anlamis degilim. Aksam vaktinde eve gelir ve ise gidecegi vakite kadarda surekli beni kendisiyle goturur beraber alisveris yapar biryerlerde kahve iceriz. Ama bir okadarda birbirimizden kopuguz sanki. :2:

Nasıl yani? Çok saçma. Yani tanımlayacak kelimeyi bulamıyorum.

Eşin aldatıyor mu bilmem de kadında bi haller var o kesin. Konuşmayı kes, aile hayatım seni ilgilendirmez de.

Eşin aldatıyor mu bilmem de kadında bi haller var o kesin. Konuşmayı kes, aile hayatım seni ilgilendirmez de.

Konusmayi kestim. Bir dahada gorusmicem kesinlikle. Artik esimin tavirlarini takibe almak kaldi. Yolun sonu gørunuyor gibi cunku artik cok daraldim. Hersey ustume ustume geliyor.

anlattığın konu eğer anlattığın gibiyse ortada çarpık ilişkiler olduğu kesin, yakında hepberaber yapalım derlerse şaşırmam

Karı azmış kendini yamayacak yer arıyor..Bunlar aramızda yaşıyorlar maalesef..

Yahu elin adamını ne diye süzerki insan..Kötü niyetli selamı sabahı kes asla muhatap olma evine bile alma derim.

kocana o kadının msjlarda onu sorduğunu söylemen hata bence.
adamın aklında yoksa bile bu şekilde adamın aklına soktun bunu.

ben aralarında birşey olduğunu sanmıyorum ama kadının niyeti kötü gibi geldi bana.
pek sağlam bir hatun değil.

kesinlikle uzak dur.

kocana bu kadınla ilgili baskı yapıp adamı o kadına doğruda itme.
hissetdirmeden takip et yeter.

kocanın o kadına bir ilgisi var mı bilmem ama erkek milletine güven olmaz gözün üstünde olsun.fakat kadının davranışlarının hiç normal olmadığı ortada.tel numaramı değiştirdim demişsin iyi yapmışsın bu kadınla ilişkini tamamen kes selam bile verme evine alma canım.sen önlemini al gerisini Allaha bırak umarım kötü bir durum yaşanmaz

bu biraz psikopatlık gibi bir şey.. ama şunun için alıntı yaptım her operatörde var mı bilmiyorum ama ben aveayım faturalarımı takip ediyorum siteye her girişimde online işlemlere girildi diye mesaj geliyor. yakalanırsanız ve sizi aldatmıyorsa, kocanızın gözünde ne hale düşeceğinizi bir düşünün derim.

Ben son açıklamadan sonra olumlu düşünemedim malesef,ayrıca evli bir kadına ilgi duyan ya da ilişkisi olan adam kolay kolay eşinin evi terketmesine izin vermez. Siz bu mesele yüzünden evi terkederseniz duyulacağını, işin farklı boyutlara taşınacağınu düşünür. Her şeyden önce o kadının bir kocası var, sinirli biriyse kocanızı öldürmeye bile kalkabilir. Namus cinayetleri, 3. sayfa haberleri böyle çıkıyor işte.

Bence onlara ortam yaratın ve gözlemleyin. Tabi aklınızda boşanmak gibi bşr fikir varsa, ya da karşılaştıklarınız karşısında boşanmayı düşünebilecekseniz.

Ha yok ben bu şekilde yaşarım derseniz kurcalamayın, görmeyin. Bilip görmemeniz farkında olup da katlanmaya çalışmanızdan iyidir.

Bu arada haddim olmayarak eşinizden tiksindim, kadının lafı geçince tahrik olup size yaklaşan bunu da belli etmekten çekinmeyen adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…