- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
ben aslinda adamin bosanmayi düsündügüne bile inanmiyorum,
erkekler böyle, baska kadinlarla konusurlar cünkü egolari tatmin olur
"aa bak iste yasim geciyor ama dahada genclesiyorum, iste yasli degilimki ben, bak kadinlar beni hala begeniyor,
herkes bana asik, kac kisi pesimde kosuyor" seklinde kendi egolarini tatmin etme geregi duyuyorlar
igrenc varliklar yaa
belki karisinada bu yüzden itiraf etmistir, iste bak bana herkes asik, sende bana daha cok asik ol istedigimi yap gibi..
KOnu sahibi arkadasda demis zaten,
eskiden ev isine yardim ederdi simdi etmiyor diye,
eskiden onun zevkine göre giyinirmis, simdi kendi kendine ben cok güzel giyiniyorum diyormus
deidgim gibi adam artik "begenmiyorsan git, beni seven cok" havasinda sanirim
off sinirleniyorum ben bu erkek milletine yaaaaaaaaa, ne saniyo bunlar kendilerini ???![]()
canım ben inanmıyorum adamın sadece kendini tatmin etmek için böyle birşey yaşadığına.(tabi havalara girmiştir aşk yaşıyorum diye o ayrı)
öyle olsa seni sevmiyorum demezdi karısına çocuğunun annesine. başka biri olduğunu itiraf edebilir ama ayrı olduğumuz için yaşadığım bi hevesti filan bile dememiş ki bi anlık aşktı demiş. her fırsatta aşk kelimesi kullanıyo adam. sadece gönül eğlendirdiği birine böyle şeyler söyleyeceğini sanmıyorum hem de eşiyle boşanma ihtimalleri varken. demek ki kaybetme ihtimalini baya baya göze almış.