• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni aldatti. Itiraf etti. Mal gibiyim.

Allah yardimciniz olsun ama kendinizi cok uzmeyin zevk icin yaptigi bir seydir buyuk ihtimal duyguyla degil kendinize yuklenmeyin bakin siz uzuluyorsunuz uyumuyorsunuz o devam ediyor hayatina bu kotulugu kendinize yapmayin.
Ayrilicaginizi soylediniz mi kaybetme korkusu yok mu?
Var inanamıyorum diyor galiba bırakacağımı kabullenemedi

Esim beni aldatti. Ogrendim. Itiraf etti. Cok agladim. Sinirden yedim bitirdim kendimi. Ama uc gun surdu. Simdi icim bombos. Hicbirsey hissetmiyorum. Uzulemiyorum.
Sadece intikam almak istiyorum. Basina cok kotu seyler gelsin istiyorum. Pismanliktan kivrandigini gormek istiyorum. Askimiza bize uzulemiyorum. Su an baska sehirlerdeyiz. Gecen gun konu acmistim aslinda ama uyeligim güya kendi talebimle kapatilmis. Nasil oldu bilmiyorum. O yuzden sil bastan yazdim. Bunun da bi onemi yok ya neyse.
dava aç nafaka al hayatını yaşa boy boy fotolarını paylaş

Ben bu itiraf meselelerinde saf pişmanlık ve doğruluk olduğuna inanmıyorum. Bir göt korkusuna itiraf ediliyor genelde. Anlatırken de asla her seyi anlatmiyorlar. Ama zaten bosanmayi düşünüyorsanız hepsi bir. Ha yemek yemis, ha öpmüş, ha yatmış. Sonucta sevdigin insan o yolun yolcusu. Gozleri ve elleri baska insanlari ariyor. Bu durum, neyi ne kadar yaptığından cok daha onemli.
Bence yakalanan beyaz yalanlar bile unutulmuyorken, aldatılmak hic unutulmaz. Iliskiye devam etmek de aldatilan icin büyük bir ceza olur. O yuzden ben bu meselelerde sartlar uygunsa ayrilmak gerektigini düşünüyorum. Sartlar uygun degilse de uygun hale getirilmeli. Bazi seyler unutulmaz. Unutulmamali.

canım yatarken yakalansa bile tek gecelikti sen ömürlüksün deyip üste çıkmaya çalışan insanlar bunlar. sadece yemek deyip geçiştirmesine izin verme.

Nerden biliyorsunuz merak ettim belki kadin adamla flort tarzi takildi ama baska turlu aldatmadi.Kotu niyetli algilamayin cidden merak ettim birine boyle seyler yapistirmak kolay olmamali.

Kendisi bize gelip telafuz ettiğinden biliyor olabilir miyim? Gayet güzel bir genişlikle anlatıyordu. Ben sadece hanımefendiye örnek olması açısından üzeri kapalı olarak yazdım. Ben kimseye birşey yapıştırmıyorum anlayacağınız. O genişlikte olduklarını anladığımızdan beri muhabbetimiz birdaha asla olmadı.

Kendisi bize gelip telafuz ettiğinden biliyor olabilir miyim? Gayet güzel bir genişlikle anlatıyordu. Ben sadece hanımefendiye örnek olması açısından üzeri kapalı olarak yazdım. Ben kimseye birşey yapıştırmıyorum anlayacağınız. O genişlikte olduklarını anladığımızdan beri muhabbetimiz birdaha asla olmadı.

O zaman bir sey diyemem haklisiniz zaten kotu niyetli soylemedim nedenini sormak istedim ama o insanlar icin:oha: demek istiyorum.

Back
X