Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nede güzel yazmışsın doğruların ta kendisi çocuk yoksa hiç bi bağlantında olmaz bi zaman sonra unutursun ama çocuk olunca çok zor devamlı görmek zorundasınDevam ederseniz affetti olacaksiniz hukuk onunde. Ve ilerde bosanmak isterseniz aldattigi halde evliliginize devam ettiginiz icin bu aldatmayi bosanma gerekcesi olarak sunamazsiniz ileride.
Ben iki olasiligi da degerlendirmek isterim. Diyelim ki pisman ve siz de devam etme karari verdiniz. Eskisi kadar ona saygi duymayacaksiniz. Iliski hicbir zaman eskisi gibi olmayacak. Surekli suphe icinde yasayacaksiniz. Gittigi her yeri, yaptigi herseyi, soyledigi her cumleyi sorgulayacaksiniz. O da giderek bogulacak bu durumdan. Guven tek kullanimlik oldugu icin asla geri gelmeyecek eski guven. Esiniz ne kadsr cabalasa da icinizde hep bir kusku kalacak. Iliski de giderek cikmaza girecek.
(Bu arada bir kez aldatan bunu tekrar yapiyor, gercekten. Aldatma bir kisilik bozuklugu cunku. Ki bu ilk yazisnasi bile degilmis. Yazisip ilk bulustugu imis.)
Gelelim ikinci duruma. Affedemeyip bosandiginizi dusunelim. 12 yilin vermis oldugu aliskanlikla ilk zamanlar boslukta ruh gibi hissedersiniz kendinizi. Evliligin bu hale gelmesinden dolayi da her biten iliskide yasanilan yas donemini siz de yasarsiniz. Cocuk olmadigi icin bag tamamen koptugundan bir sure sonra taziye donemi bitince normal yasantiniza daha kolay donersiniz. Cocuk olunca biraz daha agir geciyor bu durum. Bosanma sonrasi bir donem yeni hayata alisana ve taziye donemi bitene kadar kotu hissersiniz. Ancak supheli yasamayi tercih etmediginiz icin kafaniz da rahat olacaktir. Kangren olan yarayi bir anda koparmak gibi.
Secim sizin.
Intikam veya aci cektirmekten bahsetmissiniz. Devam edip intikam almayi dusunmek, intikam degil odullendirmektir onu. Cunku devam etmek affetmektir, affetmediginizi soyleseniz de devam etmek bu anlama gelir.
En buyuk intikam yoluna tek basina devam etmektir. Onu umursamadan. Umursamamak cunku bir insana verilecek en buyuk cezadir. Bosanma sonrasi, ilk zaman narkoz alip ameliyata girmis gibi olur erkekler. Birsey anlamazlar. Zamanla aciyi hissederler. Evren sizin sececeginiz intikamdan en guzelini alir merak etmeyin.Sizin birsey yapmaniza gerek kalmadan. Cunku herkes ektigini bicer. Ilahi adalet diye birsey var.
ay çok tatlısınŞampuanına tüy dökücü krem karıştır kel kalsın
Sabaha kadar konustuk. Kendisi konusmak istedi. Mevzu dahasi var mi yok mu degil. Bildigim bana yetiyor. Dahasi yok diyorum inanmiyor kimse. Tesekkur ederim guzel bir uslupla yazmissiniz siz ama dusene bir de biz vuralim yaklasiminda bulunanlari anlayamiyorum. Ben zaten affetmiyorum adami. Hem bu kadar kirgin olup hem de onu savunuyor gibi gorunmek istemiyorum. Dahasi yok. Iki arkadas gibi karsilikli oturup iki saat yemek sohbet bu kadar. Ama bu kadari kafi benim icin.Otelde kalıyordu eşiniz sanırım. O gece telefonda otele gittikten sonra da konuştunuz mu? Uzun süre mi konuştunuz ve eşiniz mi konuşmayı sona erdirdi uykum geldi vs. gibi bunlar önemli detaylar. Sizi üzmek niyetinde değilim sadece tek başına otelde kalıyor olması müsait bir zemin oluşturmuş gibi geldi.Bu noktalardan yüzde yüz emin olmak lazım
Bosanmaktan yanayim. Merak ettiginiz buysa.okuduklarimdan onu affetmeyi dusundugunuzu seziyorum... intikamlar burnunu surtmeler falan bosanmaktan yana degilsiniz heralde ?
Eminim bu kadar olduguna. Ama bitirmem icin yeterli bu kadari.Bu adamlar "sevgililerinin" yanında cok rahat esleriyle konusuyorlar
Ve bu "sevgililer" de bundan hiç rahatsiz olmuyorlar
Otelde beni aradı konustuk yazmissiniz emin olabilir misiniz bulusan erkegin bi kahve icip ayrildigina![]()
Evet uzaltayiz. Haftasonlari gorusuyoruz sadece. Tabiki hissettim. Normalde aradigimda acar. Ah gormemisim cebimdeymis gibi iki uc dk sonra donmez. Var bunun icinde birsey dedim hatta ogrenmeden once o gun burda konu actim ama insanlar beni takintili olmakla suclamisti.Pinkmrwl eşinden hep uzaktamisin ne kadar zamanda bir görüşüyorsun? Birde o kızla görüştüğü zaman 3_4 kez konuşmak nedir acaba hissettin mi sürekli aradın?
Hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldümEminim bu kadar olduguna. Ama bitirmem icin yeterli bu kadari.
ben birde şöyle düşünürüm..hiçbi erkek masadaki kadına hesağ ödetmez.o adam ayn zamanda şunu yaptı o gün orda ;maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama mesela sizin elinizin gidip neyse bu ay almayıvereyim dediğiniz aileme katkım olsun diye geri bıraktıgınız bi ayakkabıyı veya dolapta eksik olduğunu gördüğünüz ama maaşa az kaldı ogüne kadar almayıvereyim dediğiiniz ev harcamalarını veya epeydir sinemaya bile gitmedik ama neyse önümüzdeki ay gideriz şunu da şurdan şimdilik kısıvereyim dediğiniz tasarrufların kaç mislisini o kadınla birlikte yiyip içti siz hayatında hiç olmamışcasına hiç yokmuşcasına...belki size göstermediği nezaketi okadına gösterdi otururken sandalyesini düzeltti elini kolunu nereye kayacağını bilemedi heyecandan belki...ve ksr.bakmayın ben bu işin sadece orada kaldığına hiçmi hiç inanmıyorum. tlfdaki o uygulamaların amacı zaten yatak arkadaşı bulup günübirlik bişeyler yaşamak...ayrıntılara indikçe butür karaktersizlikler dahada canınızı acıtacak eğer duygusal biriyseniz...tavsiye veremiyorum nekadar çökmüş bi ruhhalinde oldugunzu emin olun biliyorum.gitmekte zor kalmak ta..Sabaha kadar konustuk. Kendisi konusmak istedi. Mevzu dahasi var mi yok mu degil. Bildigim bana yetiyor. Dahasi yok diyorum inanmiyor kimse. Tesekkur ederim guzel bir uslupla yazmissiniz siz ama dusene bir de biz vuralim yaklasiminda bulunanlari anlayamiyorum. Ben zaten affetmiyorum adami. Hem bu kadar kirgin olup hem de onu savunuyor gibi gorunmek istemiyorum. Dahasi yok. Iki arkadas gibi karsilikli oturup iki saat yemek sohbet bu kadar. Ama bu kadari kafi benim icin.
Esim beni aldatti. Ogrendim. Itiraf etti. Cok agladim. Sinirden yedim bitirdim kendimi. Ama uc gun surdu. Simdi icim bombos. Hicbirsey hissetmiyorum. Uzulemiyorum.
Sadece intikam almak istiyorum. Basina cok kotu seyler gelsin istiyorum. Pismanliktan kivrandigini gormek istiyorum. Askimiza bize uzulemiyorum. Su an baska sehirlerdeyiz. Gecen gun konu acmistim aslinda ama uyeligim güya kendi talebimle kapatilmis. Nasil oldu bilmiyorum. O yuzden sil bastan yazdim. Bunun da bi onemi yok ya neyse.
Intikamdan kastim kesinlikle aldatmak degildi. Aklimdan bile gecmedi. Pismanliktan gebermesini istiyorum.bu kumar gibi bişey... böyle bişeyin intikamı alınmaz, bunun intikamı sizi yanlışa sürükler... intikam alıcam diye küçülürsünüz, ya rezil olursunuz... intikamı alırsınız ama o size yetmez, daha güçlü bişey yapmalıydım dersiniz, bi daha planlar yaparsınız ve daha büyük risklerle daha büyük sıkıntılar görürsünüz... gene de yetmez, daha büyük intikam alayım dersiniz ve dilim varmıyo ama siz aldatmadıkça ruhunuz o intikam alınmış kabul etmeyecek...
not: lütfen yanlış anlamayın gidin aldatın ya da siz aldatırsınız falan demiyorum ama böyle nefretle yola çıkmayın. çünkü eşiniz çoook büyük bir günah işlemiş, çok büyük bir hata yapmış, siz ne yaparsanız yapın o kadar kötü bir intikam almış sayılmazsınız ve bunu da hep hissedersiniz. ya affedin bi süre sonra yolunuza bakın ya da ayrılın... kesinlikle öfkeyle kalkmayın
Intikamdan kastim kesinlikle aldatmak degildi. Aklimdan bile gecmedi. Pismanliktan gebermesini istiyorum.