• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni aldatti. Itiraf etti. Mal gibiyim.

Allah düsmanimin basina vermesin...

Sabaha kadar konustuk. Kendisi konusmak istedi. Mevzu dahasi var mi yok mu degil. Bildigim bana yetiyor. Dahasi yok diyorum inanmiyor kimse. Tesekkur ederim guzel bir uslupla yazmissiniz siz ama dusene bir de biz vuralim yaklasiminda bulunanlari anlayamiyorum. Ben zaten affetmiyorum adami. Hem bu kadar kirgin olup hem de onu savunuyor gibi gorunmek istemiyorum. Dahasi yok. Iki arkadas gibi karsilikli oturup iki saat yemek sohbet bu kadar. Ama bu kadari kafi benim icin.
Yerden göğe kadar haklı tabiri tam sizin konunuz için geçerli.Siz yanlış hiçbir şey yapmamışsınız. Bu olayın sadece yemek ve sohbet le kalması bile aldatmadır onda hemfikiriz. Çok büyük bir ikilem çok zor bir karar. Bunun bir daha olmayacağınınoda bir garantisi yok üstelik. Sevgi de bir anda bitmiyor tabiki. Allah yardımcınız olsunoen doğru kararı tabiki siz vereceksiniz.

Beni yanlış anlamayın lütfen ama boşanmanız taraftarı değilim, tabi bir müddet burnundan getirin ama yuvanızı dağıtmayın. En iyisini siz bilirsiniz tabi hakkınızda hayırlısı olsun

İntikam almak için uğraşma. En iyi intikam onu umursamamak olacaktır. Sakın sende onun yaptığını yapıp, benim canım yandı onunda yansın gibi düşünme. Bir örnek verecek olursam; Eski komşularımız vardı. Adam kadını aldattı. KAdın öğrendi, daha boşanmadan oda çalıştığı yerden bir adamla aldattı onu. Aklınca intikam aldı.. :kusmuk:Bunlar aldattıkları kişilerle evli oldukları süre zarfında yattı kalktı anlayacağınız. Ve boşandılar. Sonra ne oldu biliyor musun? El ele gördüm bir gün. Tekrar evlenmişler. İğrenç görünüyorlardı.Nasıl mideleri alıyor anlamıyorum. O alçalmış. Senin en büyük intikamın onu unutmak olsun.. :temizlik:

Sadece buysa burnu fena sürtüldükten sonra belki ikiniz yeniden deneyebilirsiniz. Tabi pişman mı yasattıklarından ötürü perişan mı yoksa utanmaz utanmaz bekliyor mu bu önemli. Neden tesebbüs etmiş bir de
Bence boşa diyenlere boşamak ne kolay

Bu konuda karari kendin vereceksin. Istersen affedip yoluna devam edersin. Isttemezsen de bosanip baska bir hayat kurarsin. Burada onemli olan senin ne karar verecegin. Unutma bu senin hayatin ve affedip affetmemek de sana kalmis. Bence biraz sakin kalip dusun. Tabi bu arada bunun bir kerelik mi yoksa bir suredir devam eden birsey mi oldugu onemli. Ama ne olursa olsun hayat senin karar senin. Kimse seni yada kararlarini yargilama hakkina sahip degil.

Diger konunuzu okumustum. Esinize bulundugun ortamdan ara deyince tuvaletin orda konusuyorum icerde cok ses var diye yalanlar soylemisti. Allah yardimciniz olsun. Guven bir kere gitti mi geri gelmiyor ne yazik ki. Hayat sizin affetmek ya da affetmemek!!! Biraz kafanizi dinleyin ve her iki anlamda da karar vermek icin acele etmeyin. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

İntikam almak için uğraşma. En iyi intikam onu umursamamak olacaktır. Sakın sende onun yaptığını yapıp, benim canım yandı onunda yansın gibi düşünme. Bir örnek verecek olursam; Eski komşularımız vardı. Adam kadını aldattı. KAdın öğrendi, daha boşanmadan oda çalıştığı yerden bir adamla aldattı onu. Aklınca intikam aldı.. :kusmuk:Bunlar aldattıkları kişilerle evli oldukları süre zarfında yattı kalktı anlayacağınız. Ve boşandılar. Sonra ne oldu biliyor musun? El ele gördüm bir gün. Tekrar evlenmişler. İğrenç görünüyorlardı.Nasıl mideleri alıyor anlamıyorum. O alçalmış. Senin en büyük intikamın onu unutmak olsun.. :temizlik:

Nerden biliyorsunuz merak ettim belki kadin adamla flort tarzi takildi ama baska turlu aldatmadi.Kotu niyetli algilamayin cidden merak ettim birine boyle seyler yapistirmak kolay olmamali.

Canım benim Allah yardımcın olsun çok zor bende yakın zamanda öğrendim hala kendimi toplayamadım. O erkek yemeğin parasını haybiyeden vermez karşılığını alacak ki yedirsin. Benim kocamda evlenmeden önce aldatmış midem bulandı filan demişti. Dayanamadım sordum miden bulana bulana iyi erekte olmuşsun demek ki diye. Malesef erkeklerde haysiyet ar namus kavramı çok farklı. Ben affettim diyemem sadece sınavım bitene kadar bekliyorum işe girip ayrılacağım. Affetme konusu hikaye yanı benim aklıma gelmediği bir gün Yok o kadını nasıl öptüğünü nasıl sevildiğini düşünmeden bir gün geçiremiyorum. Benimki de pişman yeminler tövbeler ağlamalar ama İnan ki artık ona güvenmiyorum. Kenarda ölse üstünden atlar geçerim. Nefret ediyorum ama aynı evi paylaşmak zorundayım birkaç ay daha. Aldatan erkek bozuntusu bence yine aldatacaktır. Ben en güzel cezayı boşanmakla vereceğim temiz iş. Bende derdim asla aldatmaz biriyle birlikte olamaz diye adam günde bin adamın altına yatan eskortla yiyişmiş. Sana sabır diliyorum insallah güzel olacak gelecek

Canım benim Allah yardımcın olsun çok zor bende yakın zamanda öğrendim hala kendimi toplayamadım. O erkek yemeğin parasını haybiyeden vermez karşılığını alacak ki yedirsin. Benim kocamda evlenmeden önce aldatmış midem bulandı filan demişti. Dayanamadım sordum miden bulana bulana iyi erekte olmuşsun demek ki diye. Malesef erkeklerde haysiyet ar namus kavramı çok farklı. Ben affettim diyemem sadece sınavım bitene kadar bekliyorum işe girip ayrılacağım. Affetme konusu hikaye yanı benim aklıma gelmediği bir gün Yok o kadını nasıl öptüğünü nasıl sevildiğini düşünmeden bir gün geçiremiyorum. Benimki de pişman yeminler tövbeler ağlamalar ama İnan ki artık ona güvenmiyorum. Kenarda ölse üstünden atlar geçerim. Nefret ediyorum ama aynı evi paylaşmak zorundayım birkaç ay daha. Aldatan erkek bozuntusu bence yine aldatacaktır. Ben en güzel cezayı boşanmakla vereceğim temiz iş. Bende derdim asla aldatmaz biriyle birlikte olamaz diye adam günde bin adamın altına yatan eskortla yiyişmiş. Sana sabır diliyorum insallah güzel olacak gelecek

Allah yardimciniz olsun kirilmis uzulmussunuz.Ama onu sevdigi icin degil de baska seyler icin birlikte olmustur.Kendinizi manen uzmeyin optu falan diyorsunuz ondan dedim.
Yaptigi yanlis ve uzucu ama en azindan sunu anlayin sizi sevmediginden degil de zevk icin aldatmistir.Sadakatsizlik yapmis ama siz kendinizi yanlis nedenlerle uzmeyin.

Allah yardimciniz olsun kirilmis uzulmussunuz.Ama onu sevdigi icin degil de baska seyler icin birlikte olmustur.Kendinizi manen uzmeyin optu falan diyorsunuz ondan dedim.
Yaptigi yanlis ve uzucu ama en azindan sunu anlayin sizi sevmediginden degil de zevk icin aldatmistir.Sadakatsizlik yapmis ama siz kendinizi yanlis nedenlerle uzmeyin.

Keşke azıcık kendimi buna inandırabilsem öyle isterdim ki geceleri uyku girmiyor gözüme ezanı duyana kadar uyanıgım. Kabullenemedim yediremedim hep aklıma geliyor konuşmak görmek istemiyorum

Keşke azıcık kendimi buna inandırabilsem öyle isterdim ki geceleri uyku girmiyor gözüme ezanı duyana kadar uyanıgım. Kabullenemedim yediremedim hep aklıma geliyor konuşmak görmek istemiyorum

Bir kerelik aldatma degil mi sizin ki eskortla olan karistiriyor muyum?Eger oyleyse duygusal aldatma degildir o bakimdan dedim.Tabi ki yaptigi yanlis ve kirici ama duygusal birseyler yasadigi biri degildir.
Kendinizi o anlamda uzmeyin.Beni sevmiyor diye erkekler sevmeden de yapiyorlar.

Bir kerelik aldatma degil mi sizin ki eskortla olan karistiriyor muyum?Eger oyleyse duygusal aldatma degildir o bakimdan dedim.Tabi ki yaptigi yanlis ve kirici ama duygusal birseyler yasadigi biri degildir.
Kendinizi o anlamda uzmeyin.Beni sevmiyor diye erkekler sevmeden de yapiyorlar.

Evet dogru hatırladınız. Onun hiçbirşey olmamış gibi güle oynaya hayatına devam etmesi beni kahrediyor. Tövbe ettim dese bile inanamıyorum hep aklımda şüphe var güvenemiyorum çok zor gerçekten bir de sınav dönemindeyim ne ders çalışabiliyorum ne hayata tutunsbiliyorum kolum kanadım kırık

Evet dogru hatırladınız. Onun hiçbirşey olmamış gibi güle oynaya hayatına devam etmesi beni kahrediyor. Tövbe ettim dese bile inanamıyorum hep aklımda şüphe var güvenemiyorum çok zor gerçekten bir de sınav dönemindeyim ne ders çalışabiliyorum ne hayata tutunsbiliyorum kolum kanadım kırık

Peki o bunun farkin degil mi? Size destek olmuyor mu kalbinizi onarmaya calismiyor mu?

Cok guzel bi soz var : Bazen senin hic bisey yapmana gerek kalmaz, Allah sessizce intikamini alir...
Genelde en buyuk kotulugu kendilerine yapiyorlar intikam alma o zaten belasini bulur senin kulaginada gelir...

Sessizliğini kullanıyor yüzüne vurduğumda cahillik ettim diye söylüyor o kadar bende geçmiyor işte

Allah yardimciniz olsun ama kendinizi cok uzmeyin zevk icin yaptigi bir seydir buyuk ihtimal duyguyla degil kendinize yuklenmeyin bakin siz uzuluyorsunuz uyumuyorsunuz o devam ediyor hayatina bu kotulugu kendinize yapmayin.
Ayrilicaginizi soylediniz mi kaybetme korkusu yok mu?

Back
X