Esim beni aldatti. Itiraf etti. Mal gibiyim.

Sadece yemek mi yemiş boğazına durasıca
Evet. Yiyip icip ayrilmislar. Cok pismanmis. Zaten otururken de pisman olmus. S.refsiz. kizlarla mesajlasmis. Uzaktayiz diye anlamadim bile. Bi uygulama uzerinden. Sonra da birisiyle bulusmus. Ben aradim o gun. Disardayim yemek yiyecegim demisti. Acmayip bir dk sonra iki dk sonra kizin yanindan kalkip aramis beni. Haftasonu evdeydik birarada. Tum haftasonu kavga ettim. Kufurler ettim. Sadece ozur diledi. Yemin etti. Simdi yine bir basimayim. Neden diyorum. Neden. Neden yani ne gerek vardi.

Adam sizi coktan gozden çıkarmış, artik adama fiziksel zarardan baska bir zarar veremezsiniz ki. Siz de onu aldatsaniz bile umursayacagini sanmiyorum.

Yok yani bir de telefon numarasini da alsaymis.
Tek yemekle kaldigina emin misiniz???
Nasil yakaladiniz??
Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.

Evet. Yiyip icip ayrilmislar. Cok pismanmis. Zaten otururken de pisman olmus. S.refsiz. kizlarla mesajlasmis. Uzaktayiz diye anlamadim bile. Bi uygulama uzerinden. Sonra da birisiyle bulusmus. Ben aradim o gun. Disardayim yemek yiyecegim demisti. Acmayip bir dk sonra iki dk sonra kizin yanindan kalkip aramis beni. Haftasonu evdeydik birarada. Tum haftasonu kavga ettim. Kufurler ettim. Sadece ozur diledi. Yemin etti. Simdi yine bir basimayim. Neden diyorum. Neden. Neden yani ne gerek vardi.
Yemek yediler ama bisey olmadi öyle mi:/ inandiginizi düşünmek istemiyorum..

Yemek yediler ama bisey olmadi öyle mi:/ inandiginizi düşünmek istemiyorum..
Yok gercek olan bu. Eminim. Mevzu dahasi var mi yok mu degil ki. Bu kadar olduguna eminim. Biliyorum. Kendinden de kizdan da nefret ediyor. Kiz esimin evli oldugunu ogrenmis. Dalga gecmis sosyal medyadan mesaj atmis. Mevzu bu kadar rezil olayin bizim basimiza gelmis olmasi. Mevzu kendisini bu kadar alcaltmis olmasi.

Yok gercek olan bu. Eminim. Mevzu dahasi var mi yok mu degil ki. Bu kadar olduguna eminim. Biliyorum. Kendinden de kizdan da nefret ediyor. Kiz esimin evli oldugunu ogrenmis. Dalga gecmis sosyal medyadan mesaj atmis. Mevzu bu kadar rezil olayin bizim basimiza gelmis olmasi. Mevzu kendisini bu kadar alcaltmis olmasi.
Çok üzüldüm adına bir daha asla güvenemezsin boşanmalısın malesef bugün bunu yapan yarın daha da ileri gider ..kac yıllık evlisiniz çocuk var mı?

Çok üzüldüm adına bir daha asla güvenemezsin boşanmalısın malesef bugün bunu yapan yarın daha da ileri gider ..kac yıllık evlisiniz çocuk var mı?
Uc yillik evli on iki yillik sevgiliyiz. Cocuk yok. Bu neyin meraki. Bu neyin acligi. Olay guzellik bakim filan da degil. Eksigim olmadiginin kendisi de farkinda. Ama bu ne aclik. Bu neyin meraki. Aklim almiyor. Insan bu kadar guzel birseyi nasil mahvedebilir.

Uc yillik evli on iki yillik sevgiliyiz. Cocuk yok. Bu neyin meraki. Bu neyin acligi. Olay guzellik bakim filan da degil. Eksigim olmadiginin kendisi de farkinda. Ama bu ne aclik. Bu neyin meraki. Aklim almiyor. Insan bu kadar guzel birseyi nasil mahvedebilir.

12 yıl bir kadına sadık kalıp sonra birden değişmez gibi geliyor bana.
Daha önceden vukuatı olmuş muydu?

Çocuk olmamasına çok sevindim açıkçası napacaksiniz bilmiyorum ama bu adamdan sakin sakin çocuk yapmayın:( benim 3 yaşında bir oğlum var ve ayriyim ayrılık dünyanın sonu değil şimdi dünya başınıza yıkılmış gibi geliyordur eminim ama o adam için üzülmenize üzülüyorum gereksiz iradesiz biri imis

12 yıl bir kadına sadık kalıp sonra birden değişmez gibi geliyor bana.
Daha önceden vukuatı olmuş muydu?
Ne yani aldatmamis midir. Yalan soylemek baska yabanci bir kadinla basbasa yemek yemek aldatmak degil midir. Aldatti iste. 12 yil sadik kaldi sonra gitti aldatti.

Çocuk olmamasına çok sevindim açıkçası napacaksiniz bilmiyorum ama bu adamdan sakin sakin çocuk yapmayın:KK43: benim 3 yaşında bir oğlum var ve ayriyim ayrılık dünyanın sonu değil şimdi dünya başınıza yıkılmış gibi geliyordur eminim ama o adam için üzülmenize üzülüyorum gereksiz iradesiz biri imis
Kendime sasiriyorum. Su an kotu durumda degilim. Sadece ofkeliyim. Cok ofkeliyim. Cani oyle bir yansin oyle bir pisman olsun istiyorum ki. Baska da birsey yok icimde. Tum haftasonu yuzlerce soru sordum. Her ayrintiyi ogrenmek icin. Icim sogusun diye. Ise yaradi sanirim.

Bilmiyorum. Hicbirsey bilmiyorum. Ne yeminler ne sozler cok pismanimlar. Hayatimda etmedigim kadar kufur ettim ona. Iki saat bir yabanciyla yemek yiyecek kadar bana yalan soyleyecek kadar alcaltti kendini.
Af edersin nasıl bir aldatma bu yanı nasıl bir şey oldu, eğer anlatmak istersen? Bir gecelik bir
Şey mi, uzun süren bir ilişki mi?

Kendime sasiriyorum. Su an kotu durumda degilim. Sadece ofkeliyim. Cok ofkeliyim. Cani oyle bir yansin oyle bir pisman olsun istiyorum ki. Baska da birsey yok icimde. Tum haftasonu yuzlerce soru sordum. Her ayrintiyi ogrenmek icin. Icim sogusun diye. Ise yaradi sanirim.
Sevindim içinizin soğumasına iradesiz biri bir kere yaptıysa sonra da yapacaktır diye düşünüyorum

Sadece buluşup yemek yenmiş anladığım kadarıyla, sinek küçüktür ama mide bulandırır. Her şey yolunda ve Güzelken bunu yapıyorsa ilerde yine dener ve bu sefer daha ileriye gider hatta...

Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.

Neden aldatmis neyi eksikmis de, derdi neymis ve nasil itiraf etti vicdani mi konusturdu yoksa yakalandi mi

Aldatma ve şiddeti affetmek, ilerleyen zamanlarda tekrar aynı şeye maruz kalmayı bile bile kabullenmektir.
Bir kez yapan bir daha yapar.
Bu nedenle bir evlilikte aldatmaya veya şiddet varsa bence boşanmak gerekir.
Belki daha önce de yapmıştır ama bu sefer yakalanmış olabilir.

Son düzenleme:
Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Acaba sadece bu ksdar mi,yoksa bi yerden duyarsin diye mi

Sevindim içinizin soğumasına iradesiz biri bir kere yaptıysa sonra da yapacaktır diye düşünüyorum
Valla o kadar pisman yalvarma yakarmalar. Annesinin uzerine yemin etmeler. Ama birsey soyleyim mi ben de inanmadim. Yine yapmayacagini nerden biliyim. Bunu yapmasinin sebebi neydi. Ne gerek vardi. Hayir bi kazanci da olmadi ki. Rezil oldu sadece.

Back
X