- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.281
- 298
Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.
Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Yanlarında mıydınız?
Sadece yemek yemişler, kız çok sessizsin mi demiş? Hac başvurusu da yaptık dedi mi
Buna inanan saftır.. Ya da inanmaya bahane arıyordur.