• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni aldatti. Itiraf etti. Mal gibiyim.

Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.

Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Yanlarında mıydınız?
Sadece yemek yemişler, kız çok sessizsin mi demiş? Hac başvurusu da yaptık dedi mi
Buna inanan saftır.. Ya da inanmaya bahane arıyordur.

Istiyorsunuz ki size, " affedin zaten sadece yemek yemisler adamda zaten itiraf etmiş" diyelim. Ama malesef ki burada çoğunluk bunu demez. Adam aldatmis, bir nedenden (belki açığa çıkacağını sandı belki kadın evli olduğunu anlayınca seni rezil ederim dedi) dolayı olay ortaya çıkmış büyük ihtimal size azıcık bir kısmını anlatmış. Yani size oynuyor. Affedersiniz eline aldatma ruhsatı vereceksiniz ve asla bu olayı unutamayacaksiniz.
Çocuk yok öyleyse bosanın. Gerçi çocuk varsa da bosanin. En dogrusu bu.

Zor ama Bu yazilanlara da kulak asma...Biri der affetme biri Baska sey der biri der bosan. Aslinda kendin ne dusunuyorsun. Bir boslukda his edersin cunku daha sindirmek zorundasin. Bi kac gun kendine izin ver. Suan kotu anilarin var intikam hissi Nefret hissi Ama Iyi anilarin da vardi...Once Kendine gel sonra karar verirsin. Hatta onunla Konusma bi kac gun bi hafta.

Yok uzaktayiz biz. Baska sehirlerdeyiz is sebebiyle. Internettente bir uygulamada birkac kizla konusmus. Ne yapiyorsun ne ediyorsun diye. Birisiyle de bulusmus. Ben yalniz disarda yemek yer saniyordum. O kizla bulusmus. Ben o aksam ariyorum. Acmiyor. Bi dk sonra kizin yanindan kalkip beni ariyormus. Bir iki saat oturdular. Biz uc dort kere konustuk zaten bu arada. Kizin yanindan kalkip kalkip beni ariyormus. Kiz niye hic konusmuyorsun hep mi boyle sessizsin filan demis. Bu kadar sonra kalkip oteline dondu. Hep konustuk zaten o gece biliyorum.
Ben dogru olduguna inanmiyorum sizde hala bu adamin anlattigi kadarina nasil emin oluyorsunuz anlamadim

Otelde kalıyordu eşiniz sanırım. O gece telefonda otele gittikten sonra da konuştunuz mu? Uzun süre mi konuştunuz ve eşiniz mi konuşmayı sona erdirdi uykum geldi vs. gibi bunlar önemli detaylar. Sizi üzmek niyetinde değilim sadece tek başına otelde kalıyor olması müsait bir zemin oluşturmuş gibi geldi.Bu noktalardan yüzde yüz emin olmak lazım

Ondan bir anda vazgeçebildiğinizi görünce onun için büyük bir yıkım olacaktır inanın. Hayata onsuz da gayet güzel bir şekilde devam edebildiğinizi gösterin. İntikam istiyorsanız buyrun. Yok eğer ben bütün duyduklarımı yutup yoluma devam edicem diyorsanız ona da herkesin saygı duyması gerekir ama ben bir kere aldatıp bir daha aldatmamış insan duymadım.

Eskiden aldatma konularına girmezdim ama son zamanlarda bir çiftin aldatma/aldatılma durumuna şahit oldum ve aldatılanın acısını hissettim ve çok etkilendim. Aldatan da aldatılan da sevdiğim 2 arkadaştı... Neyse.

Aldatan insan bırakılmalıdır, aldatılan masum insan tertemiz bir hayata devam etmelidir. Yani boşanmalısınız. Kin tutmaya, intikama bile gerek yok. Kendinizi o kişiden sıyırmanız kendinize yapacağınız en büyük iyilik. Aldatanlar zaten kendi aldatan/yalancı karakterleriyle kendilerine ceza olmuşlar.

Yukarıda bahsettiğim 2 arkadaştan aldatılan arkadaşım aynı size verdiğim tavsiyeyi yaptı. Yolunu ayırdı ve yakın arkadaşlarının tesellisine sığındı. Çok saygı duymuştum kendisine bu gücünden ve kendisine olan saygısından dolayı.

Bosan diyemeyiz sana :( ama bundan sonra depresyon ve paranoya ya hazırlıklı ol evlilik devam ederse çünkü hiç birşey eskisi gibi olmayacak ..bende aldatildim ve buz gibiyim nefret ediyorum her şeyden hayattan yaşamaktan zevk almıyorum mutlu degilim hiç bir bebeğim var onun için yaşıyorum:((

Esim beni aldatti. Ogrendim. Itiraf etti. Cok agladim. Sinirden yedim bitirdim kendimi. Ama uc gun surdu. Simdi icim bombos. Hicbirsey hissetmiyorum. Uzulemiyorum.
Sadece intikam almak istiyorum. Basina cok kotu seyler gelsin istiyorum. Pismanliktan kivrandigini gormek istiyorum. Askimiza bize uzulemiyorum. Su an baska sehirlerdeyiz. Gecen gun konu acmistim aslinda ama uyeligim güya kendi talebimle kapatilmis. Nasil oldu bilmiyorum. O yuzden sil bastan yazdim. Bunun da bi onemi yok ya neyse.
Allah'a havale et..

Bu erkek milletinide bos birakmaya gelmyo ne bu ya kac yillik anlasmisiniz ya bu iliski bu olayami layik ya butun zamanini omrunu calmis resmen.yap yap pismanim de.yaparken konusurken yemekleri gotururken hic siz akliniza gelmemis o yillar aklina gelmemis nasil elin tele gitti nasil o yemege ayaklarin elin gitti bogazndan gecti ya. Bu insanda bu haram olaylara yapuosa kac kere yapti kimbilir bari sizin gunahinizi almasaydi evlenmeseydi.madem evliligi kaldramyodu bigun onla bigun bunla gezseydi omru bitseydi noldu evlendide sizinde ke disininde hayatini mahvetti. Sizin ahinizi aldi zaten bundan sonra hayatinda mutlu olamaz aglar aglar oturur.ne bu ya gun hafta degil yillar ya.saygisida yokmus. Bosan ne halt edyosan et aldatma ya.canim bu suphe girdi ya senden cikmaz sakin affetme hergunun acaba olur bigun yeter be yapmyom bisey durduk yere cikaryon lafi der o sizi birakir ozman ben kazandim gururuyla ayrilir sonra siz keske yapmasaydm duzeldiydi der durursunuz aslinda duzelmemistir.birakin gitsin haram seylerle ugrassin

Devam ederseniz affetti olacaksiniz hukuk onunde. Ve ilerde bosanmak isterseniz aldattigi halde evliliginize devam ettiginiz icin bu aldatmayi bosanma gerekcesi olarak sunamazsiniz ileride.
Ben iki olasiligi da degerlendirmek isterim. Diyelim ki pisman ve siz de devam etme karari verdiniz. Eskisi kadar ona saygi duymayacaksiniz. Iliski hicbir zaman eskisi gibi olmayacak. Surekli suphe icinde yasayacaksiniz. Gittigi her yeri, yaptigi herseyi, soyledigi her cumleyi sorgulayacaksiniz. O da giderek bogulacak bu durumdan. Guven tek kullanimlik oldugu icin asla geri gelmeyecek eski guven. Esiniz ne kadsr cabalasa da icinizde hep bir kusku kalacak. Iliski de giderek cikmaza girecek.
(Bu arada bir kez aldatan bunu tekrar yapiyor, gercekten. Aldatma bir kisilik bozuklugu cunku. Ki bu ilk yazisnasi bile degilmis. Yazisip ilk bulustugu imis.)
Gelelim ikinci duruma. Affedemeyip bosandiginizi dusunelim. 12 yilin vermis oldugu aliskanlikla ilk zamanlar boslukta ruh gibi hissedersiniz kendinizi. Evliligin bu hale gelmesinden dolayi da her biten iliskide yasanilan yas donemini siz de yasarsiniz. Cocuk olmadigi icin bag tamamen koptugundan bir sure sonra taziye donemi bitince normal yasantiniza daha kolay donersiniz. Cocuk olunca biraz daha agir geciyor bu durum. Bosanma sonrasi bir donem yeni hayata alisana ve taziye donemi bitene kadar kotu hissersiniz. Ancak supheli yasamayi tercih etmediginiz icin kafaniz da rahat olacaktir. Kangren olan yarayi bir anda koparmak gibi.
Secim sizin.
Intikam veya aci cektirmekten bahsetmissiniz. Devam edip intikam almayi dusunmek, intikam degil odullendirmektir onu. Cunku devam etmek affetmektir, affetmediginizi soyleseniz de devam etmek bu anlama gelir.
En buyuk intikam yoluna tek basina devam etmektir. Onu umursamadan. Umursamamak cunku bir insana verilecek en buyuk cezadir. Bosanma sonrasi, ilk zaman narkoz alip ameliyata girmis gibi olur erkekler. Birsey anlamazlar. Zamanla aciyi hissederler. Evren sizin sececeginiz intikamdan en guzelini alir merak etmeyin.Sizin birsey yapmaniza gerek kalmadan. Cunku herkes ektigini bicer. Ilahi adalet diye birsey var.

Son düzenleme:
Internetten birisiyle tanisip bulusup yemek yemisler. Cok pisman olmus. Telefon numarasini da almamis. Yiyip icip sohbet edip ayrilmislar.
Buna inandinizmi gerçekten.muhtemelnde sizden çirkin oldugunu falanda soylemiatir.

Eminim. Hesaplarini karistirinca ortaya cikardim. Uzerine gidince itiraf etti. Eminim cunku iki saat kadar disardaydi. Uc dort kere konustuk. Kizin yanindan kalkip kalkip beni aramis. Sanki o karisi ben sevgilisiyim. Is guc konusmuslar. Sohbet edip ayrilmislar. Yolda otele giderken otelde beni aradi. Eminim bu kadar olduguna ama daha ne olsun. Ahmak. Ne anladi simdi bundan. Hayatimizin icine etmekten baska ne ise yaradi.
Sana bisey diyeyi.mi arkadaşm.senden başka kimsenin hayatinin icine edilmedi...2 yada ennn ennn fazka 4-5 gün mahcup adami oynayacak.sonra eskisi gibi gezip tizup fil gibi uyuyup hayvanlar gibi yiyio icip yani bildigin erkeklere özgü gamsizca hayatina bilfiil devam edecek.ama sen bu saydiklarimi çoook uzun süre yapamayacaksin.yani ona olan hicbisey yok.

Back
X