• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldattı mı

Bilmiyorum n

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Eşim iş yerinde iki bayanla arkadaş olmuştu; Elif ve Sevilay. Başta bunu normal karşıladım çünkü iş ortamı sonuçta. Ancak zamanla bu arkadaşlığın sıradan bir iş arkadaşlığından çıktığını fark ettim. Mesajlaşmalar, aramalar, konum atmalar ve zaman zaman buluşmalar olmuş. Bunlar benim için sınırları aşan davranışlardı.
Bu durum ortaya çıktıktan sonra eşim, aralarında bir şey olmadığını söyledi. Fiziksel bir yakınlık olmadığını, sadece konuşma ve arkadaşlık olduğunu ifade etti. Ancak bu kadar yoğun bir iletişim ve gizlilik olunca, bunun gerçekten masum olup olmadığı konusunda içim rahat etmedi.
Daha sonra eşim bu iki kişiyle de tamamen mesafe koydu ve bir daha asla iletişim kurmadığını söyledi. İletişimin bu kadar net ve ani şekilde kesilmesi, bende “bir şey yaşandı mı da bu yüzden koparıldı?” sorusunu doğurdu. Eğer her şey masum olsaydı, bu kadar keskin bir bitişe gerek olur muydu diye düşünmeden edemiyorum.
Bu olaydan sonra eşim hatasını kabul etti, empati yaptı ve pişman olduğunu söyledi. Ancak kabul etmesine rağmen içimdeki huzursuzluk geçmedi. Çünkü benim kafamda asıl soru şu kaldı: Bu bir aldatma mıydı, yoksa aldatma sayılmayan ama güveni zedeleyen bir gri alan mıydı?
Üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen, bu konu bende kapanmadı. Zaman ilerlese de, yaşananların tam olarak ne olduğu ve bana her şeyin açıkça anlatılıp anlatılmadığı hissi içimde hâlâ duruyor. Asıl yoran şey olaydan çok, bu belirsizlik ve güven duygusunun tam olarak yerine gelmemesi.

Yani öyle bir zamandayız ki kadınlar evlilik falan dinlemiyor.Erkeklere hak vermiyorum ama onların yapısı belli.Ama ben anlattıklarınızdan eşinizin sizi sevdiğini düşündüm.Yoksa öyle profesyonel yalancı biri olsa ruhunuz duymazdı emin olun.
Benide cagordı tanıştırmak istedi

Böyle şeylerde iç huzura inanıyorum ben. Sizi gerçekten üzen, huzursuz eden bir şey varsa evet o korkularınız gerçekleşmiştir. Böyle durumlarda ispat etmeye etmemeye gerek de kalmıyor bence. Bakın üç yılınız çöp olmuş. Size yazık değil mi?
Doğru ama yapmadığına dair de kanıt var okadar ikilemde kaldım ki 2 cpcugum var kestirip atamıyorum

Sizin için çok zor bir durum,ne kanıtlayabiliyor ne kafada bitiriyorsunuz.
İmkanınız şartlarınız iyiyse ayrılın çünkü bu sizde hep yara olup kalacak kocanız bir bok yemiş ama kokusu burnunuzdan hiç gitmeyecek,bu acıyla sürünmek zorunda değilsiniz.Ya tamamen unutun temiz sayfa açın kocaya inanın evliliğe devam edin ya da bitirin üçüncü bir seçenek yok ....

Doğru ama yapmadığına dair de kanıt var okadar ikilemde kaldım ki 2 cpcugum var kestirip atamıyorum
Siz aynı şeyi yapsanız o kocanız hiçbir kanıt aramaz, uğraşmaz, çocuk da dinlemez koşarak boşanırdı. Empati yapınca size hak vermesi ne demek? Aynı şeyi sen yapsaydın ben rahatsız olurdum demek. Demek ki ortada rahatsız olacak bir şeyler var.

Sizin için çok zor bir durum,ne kanıtlayabiliyor ne kafada bitiriyorsunuz.
İmkanınız şartlarınız iyiyse ayrılın çünkü bu sizde hep yara olup kalacak kocanız bir bok yemiş ama kokusu burnunuzdan hiç gitmeyecek,bu acıyla sürünmek zorunda değilsiniz.Ya tamamen unutun temiz sayfa açın kocaya inanın evliliğe devam edin ya da bitirin üçüncü bir seçenek yok ....
Çok haklısın içimde almıyor olmamasını dilerdim diliyorum net bişey çıkmaması da bişeh yok göstergesi olmazmı

Siz aynı şeyi yapsanız o kocanız hiçbir kanıt aramaz, uğraşmaz, çocuk da dinlemez koşarak boşanırdı. Empati yapınca size hak vermesi ne demek? Aynı şeyi sen yapsaydın ben rahatsız olurdum demek. Demek ki ortada rahatsız olacak bir şeyler var.
Var tabiki olmaz mı ben sınırlıyorum o daha rahat bırakıyor beni kısıtlanıyor için saklamış falan

Eşten gizli karşı cinsle kurulan her iletişim, buluşma aldatmadır.
İlla birebir de yaşanmış bir ilişki olmasına gerek yok.
Hiçbir şey olmasa elalemin kadınlarıyla vakit geçirmek hoşuna gitmiş. Bu da en iyi ihtimal.
Ama üzerinden 3 yıl geçmiş artık. Bununla ilgili devam eden bir şey yoksa sonuç alamazsınız.

Eşten gizli karşı cinsle kurulan her iletişim, buluşma aldatmadır.
İlla birebir de yaşanmış bir ilişki olmasına gerek yok.
Hiçbir şey olmasa elalemin kadınlarıyla vakit geçirmek hoşuna gitmiş. Bu da en iyi ihtimal.
Ama üzerinden 3 yıl geçmiş artık. Bununla ilgili devam eden bir şey yoksa sonuç alamazsınız.
Yok devam eden bişey arkadaş ortamım oldu senide tanıştırdım vs diyo ama dediğin gibi durum hoş değil

Çok haklısın içimde almıyor olmamasını dilerdim diliyorum net bişey çıkmaması da bişeh yok göstergesi olmazmı
Eşimin iş yerinde karşı cinsten arkadaşları var ama adı üstünde iş arkadaşı sonuçta bu kadar çok konuşmak, mesajlaşmak,buluşmak, kakara kikiri benim kabul edeceğim bir şey değil,evli barklı insanlar eşiyle çocuğuyla vakit geçirir iş arkadaşı ayşeyle fatmayla değil .Aldatma var yok bilemeyiz ama zamanında ortam eşinizin bayağı hoşuna gitmiş....

Eşimin iş yerinde karşı cinsten arkadaşları var ama adı üstünde iş arkadaşı sonuçta bu kadar çok konuşmak, mesajlaşmak,buluşmak, kakara kikiri benim kabul edeceğim bir şey değil,evli barklı insanlar eşiyle çocuğuyla vakit geçirir iş arkadaşı ayşeyle fatmayla değil .Aldatma var yok bilemeyiz ama zamanında ortam eşinizin bayağı hoşuna gitmiş....
Kesinlikleee kendisi de diyor ortam güzeldi bende aldtamıyorum ya dedim ama suan baktığımda cok saçmalamış ayıp ettim vs diyo

Mesafe koymak en iyisi şu an için bence.Yaptığını düşünmesi lazım.İki çocuğunuz var onların rızkını başkasının yemesi bir yana erkekler boşandığında çocuklarını da boşuyor maalesef.Acele karar vermeyin en azından öfke ile karar vermeyin.Sakinleşince kendiniz ve çocuklarınız için en mantıklı ve menfaatinize olan kararı verin derim.

Mesafe koymak en iyisi şu an için bence.Yaptığını düşünmesi lazım.İki çocuğunuz var onların rızkını başkasının yemesi bir yana erkekler boşandığında çocuklarını da boşuyor maalesef.Acele karar vermeyin en azından öfke ile karar vermeyin.Sakinleşince kendiniz ve çocuklarınız için en mantıklı ve menfaatinize olan kararı verin derim.
Para yedirmemiş hatta gelemem param yok demiş onlar ödemiş yeterki gel diye

Kesinlikleee kendisi de diyor ortam güzeldi bende aldtamıyorum ya dedim ama suan baktığımda cok saçmalamış ayıp ettim vs diyo
Boşanma niyetiniz yok anladığım kadarıyla,suyu bulandırmayı bırakın,bi saaten sonra kocaya dırdır olarak gelir her lafınız,ikna etmeyi bırakır ilişki laçkalaşır.Bahsi açmayın artık geleceğe odaklanın yine bir halt yemesine karşı kendinizi güvene alacak şeyler yapın,odak noktanızı kocaya değil kendinize çevirin....

Boşanma niyetiniz yok anladığım kadarıyla,suyu bulandırmayı bırakın,bi saaten sonra kocaya dırdır olarak gelir her lafınız,ikna etmeyi bırakır ilişki laçkalaşır.Bahsi açmayın artık geleceğe odaklanın yine bir halt yemesine karşı kendinizi güvene alacak şeyler yapın,odak noktanızı kocaya değil kendinize çevirin....
Evet ders çalışıyorum atanmaya çalşıyorum kendimi garantiye alcam artıl güvenmiyorum ama zindan oldu bu 3 yıl bana ne diyorum aldattı ne diyorum aldatmadı cok zor bi duruö keşke net aldatsaydı acaba demezdim

Konuşturmak olurmuyum eşlerine kadar gittim eşleri eşinle konuştu gelen cay içelim eşim tanısın sizinle onunda içi rahatlasın demiş ben cok kızınca kadınlara selam vermeyin eşim rahatsız oluyor demiş bidaha da konuşmadı

Nasil yani kadinlarin kocalarina gidip eslerinizin benim esimle aralarinda bisey oldugundan supheleniyorum imasi mi yaptiniz? Ve sizi çaya mi cagirdilar içiniz rahatlasin diye. 😵 Benim eşimi bir kadin bu şekilde arayacak eşim arayan kadini da esini de dayaktan gebertirdi ne çaya cagirmasi 😄

Nasil yani kadinlarin kocalarina gidip eslerinizin benim esimle aralarinda bisey oldugundan supheleniyorum imasi mi yaptiniz? Ve sizi çaya mi cagirdilar içiniz rahatlasin diye. 😵 Benim eşimi bir kadin bu şekilde arayacak eşim arayan kadini da esini de dayaktan gebertirdi ne çaya cagirmasi 😄
Hayır ben eşlerini aradım anlattım herşeyi adam eşimi cekmiş kenara eşim ikna etmiş bişey olmadığına gelin tanışın eşimlede cay kahve içelim eşin kardeşim gibi falan demiş ben kabul etmedim

eşiniz çok mu yakışıklı bulunmaz hint kumaşı statüsünde bir erkek mi iş yerinde 2 kadınla arkadaş olması biraz samimiyet kurması neden aldatma olsun ki hadi 1 kişi ile bu yakınlaşma olmuş olsa acabalar gelir aklıma ama 2 si ile birden arkadaş olup her ikisi ilede arkadaşlığını sonlandırmasının baska bir sebebi vardır bu kadar dert etmeyin üzerinden 3 sene geçmiş yazık kendinize yazık ediyorsunuz

Para yedirmemiş hatta gelemem param yok demiş onlar ödemiş yeterki gel diye
Pek de inanmadım🙂 yok ben genel anlamda söyledim bu kadınlar olmaz başkası olur evlatlarınızın rızkını kimselere yedirmeyin.Sadece acele etmeyin dedim.Zor gerçekten sizi anlıyorum.

Back
X