• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldattı mı

Bilmiyorum n

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Eşim iş yerinde iki bayanla arkadaş olmuştu; Elif ve Sevilay. Başta bunu normal karşıladım çünkü iş ortamı sonuçta. Ancak zamanla bu arkadaşlığın sıradan bir iş arkadaşlığından çıktığını fark ettim. Mesajlaşmalar, aramalar, konum atmalar ve zaman zaman buluşmalar olmuş. Bunlar benim için sınırları aşan davranışlardı.
Bu durum ortaya çıktıktan sonra eşim, aralarında bir şey olmadığını söyledi. Fiziksel bir yakınlık olmadığını, sadece konuşma ve arkadaşlık olduğunu ifade etti. Ancak bu kadar yoğun bir iletişim ve gizlilik olunca, bunun gerçekten masum olup olmadığı konusunda içim rahat etmedi.
Daha sonra eşim bu iki kişiyle de tamamen mesafe koydu ve bir daha asla iletişim kurmadığını söyledi. İletişimin bu kadar net ve ani şekilde kesilmesi, bende “bir şey yaşandı mı da bu yüzden koparıldı?” sorusunu doğurdu. Eğer her şey masum olsaydı, bu kadar keskin bir bitişe gerek olur muydu diye düşünmeden edemiyorum.
Bu olaydan sonra eşim hatasını kabul etti, empati yaptı ve pişman olduğunu söyledi. Ancak kabul etmesine rağmen içimdeki huzursuzluk geçmedi. Çünkü benim kafamda asıl soru şu kaldı: Bu bir aldatma mıydı, yoksa aldatma sayılmayan ama güveni zedeleyen bir gri alan mıydı?
Üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen, bu konu bende kapanmadı. Zaman ilerlese de, yaşananların tam olarak ne olduğu ve bana her şeyin açıkça anlatılıp anlatılmadığı hissi içimde hâlâ duruyor. Asıl yoran şey olaydan çok, bu belirsizlik ve güven duygusunun tam olarak yerine gelmemesi.

Peki benim anlamadığım ya da kaçırdığım nokta bu kadınlarla buluştuğunu sizden sakladı mı?
Birinde geç saatti ben cıkmazdım bebek vardı 4 kişi çiğköfte yemege gitmişler beni aradı sana da alayımmı dedi aldı ama ladınlar oldugu söylemiyo birinde girmemek için param yok dedim cok ısrar ediyolar dedi kadınları söylemedi birinden corbacıya cagıroyolar sende gel dedi hem tanısın dedi ben de yola cıktım arabanın lastiği patlamış işe yetişemem sen git oğlumla dedim

Birinde geç saatti ben cıkmazdım bebek vardı 4 kişi çiğköfte yemege gitmişler beni aradı sana da alayımmı dedi aldı ama ladınlar oldugu söylemiyo birinde girmemek için param yok dedim cok ısrar ediyolar dedi kadınları söylemedi birinden corbacıya cagıroyolar sende gel dedi hem tanısın dedi ben de yola cıktım arabanın lastiği patlamış işe yetişemem sen git oğlumla dedim
Bilmiyorum konu sahibi, ben kıskanç biri değilim ama beni de rahatsız ederdi bu durum ama üzerinden baya vakit geçmiş keşke o zaman sorgulasaydınız :(

Bilmiyorum konu sahibi, ben kıskanç biri değilim ama beni de rahatsız ederdi bu durum ama üzerinden baya vakit geçmiş keşke o zaman sorgulasaydınız :(
Kız sorgulamam ortalığı yaktım yıktım delil yok yapmadığım kalmadı kadın kocasından boşandı dedim bak soyle nolır kocan aldatmadı seni dıyo hala

Kız sorgulamam ortalığı yaktım yıktım delil yok yapmadığım kalmadı kadın kocasından boşandı dedim bak soyle nolır kocan aldatmadı seni dıyo hala
Böyle bir durumda karşı tarafla iletişime geçmeyi çok yanlış buluyorum,sizi küçültür bence.Ne diyecekler,evet seni aldattık mı?
Ne yaparsanız yapın bu eşnizle sizin aranızda kalsın.

Konuşturmak olurmuyum eşlerine kadar gittim eşleri eşinle konuştu gelen cay içelim eşim tanısın sizinle onunda içi rahatlasın demiş ben cok kızınca kadınlara selam vermeyin eşim rahatsız oluyor demiş bidaha da konuşmadı
allah esiniz gibilerden de sizin gibilerden de uzak tutsun inşallah
cidden ortada fol yok yumurta yok kadinlarin kocalarina mi gittin? bir de milletin tadini kacirmissin. kocana guvenmiyorsan kocani bosa. niye insanlarin yuvasına nifak tohumu sokuyorsun görmediğin-bilmedigin bir olay icin?
biri de kocasindan bosanmis belki de bir sebebi de sensin. insallah ah etmemistir, hala daha sıkıştırıyorsun kadini

Böyle bir durumda karşı tarafla iletişime geçmeyi çok yanlış buluyorum,sizi küçültür bence.Ne diyecekler,evet seni aldattık mı?
Ne yaparsanız yapın bu eşnizle sizin aranızda kalsın.
Haklısın ama eş güven sarsınca ne yapacağını bilemiyor insan yoksa slm vermeyeceğim insanalr

allah esiniz gibilerden de sizin gibilerden de uzak tutsun inşallah
cidden ortada fol yok yumurta yok kadinlarin kocalarina mi gittin? bir de milletin tadini kacirmissin. kocana guvenmiyorsan kocani bosa. niye insanlarin yuvasına nifak tohumu sokuyorsun görmediğin-bilmedigin bir olay icin?
Kadın evde başka adamla basıldı oyle boşandılar beni dinlemedi ki adam

Yani öyle bir zamandayız ki kadınlar evlilik falan dinlemiyor.Erkeklere hak vermiyorum ama onların yapısı belli.Ama ben anlattıklarınızdan eşinizin sizi sevdiğini düşündüm.Yoksa öyle profesyonel yalancı biri olsa ruhunuz duymazdı emin olun.
Ay evet bende öyle düşünüyorum en azından yani o kadınlarla ve eşleriyle konuşturmus sizi ve de rahatlayın diye bende bu sorun görmedim bence içinize dert etmeyin zaten bi nane yemek istediğinde bunu belli eder siz arada sırada kontrol edin bazen zamansız görüntülü arayın bı şeyler yapın içiniz rahat olsun.

Back
X