Eşim beni aldatti

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
86
Ankara
Arkadaslar 7 yıllık evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylik cocugum var esimin kendi is yeri var işyerinde çalışan elemanla beni aldatmış zaten şüpheleniyordum msjlarini okudum kız 20 yaşında kızı buldum ailesi falan öğrendi kız diyorki beni kandırdı dukkani senin için satarım kaçalım demiş eşim kız 2 çocuğumun oldugunuda biliyor cok sinirliyim bi insan çocuklarını bırakıp nasil kaçar kızı sıkıştırdım aranizda ne geçti diye sordum sarıldı öptü başka bisey yok dedi psikolojim bozuldu psikiyatriye gidecem delirmek uzereyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum eşim beni affet bi hata yaptim dedi asla yapmaz diyordum hala nasil yaptı inanamıyorum ne yapacagimi bilemiyorum boşanma davası açtım ailemin yanında kalıyorum erkek kardeşim evli annemle babamla birlikte yasiyorlar bi yere sığamıyorum herkes hata yapar affet diyorlar ne yapayım ben simdi guvenim kalmadi artik ona güvenemem çocuklarıma üzülüyorum birde o kizada dava açabilir miyim msjlar var elimde yuvamı yıktı yanına kar kalmamalı bi akıl verin ne yapayım ben

Ailenizde mi cidden affet diyor? Bugün yapan adamın affedildikten sonra bir daha yapmayacağı ne malum? Böyle kolayca affedildikleri için cesaret buluyorlar zaten.

Boşanın. Çocuklarınızı da alıp dimdik durun.
Ailem affetme boşan diyor onun tarafı kanmış birine bi daha yapmaz affet diyorlar kendiside tobe etmiş oyle diyor ama affedemiyorum unutamıyorum yaptığını

Kıza sakın acıma, tazminat davası aç. Kandırdı diyor ama kandırdığı şey eşinin herşeyi satıp senin çocuklarının rızkı ile kaçmayı vadedip bunu yapmaması! Kızın üzüldüğü bu. Herşeyinizi alıp gitse sorun yoktu yani!
Eşindende boşan, hakkını al. Onada tazminat davası aç. Sürünsün ikiside.

Hata dediğiniz insanın elinde olmayan sebeplerle yapılan yanlışlıklardır. Bile isteye, aklı başındayken yapılan bu ahlaksızlığa "hata" denmez, "şerefsizlik" denir.

Aldatmak herkesin yapabileceği ve affedilecek kadar küçük bir hataysa eğer, düşünün bakalım, siz eşinizi aldatsaydınız neler yapardı? Ya da ailelerin tepkisi o zaman ne olurdu? Eşinize "hata yapmış, affet" derler miydi? Asla ama asla demezlerdi.

Kıza dava açmanız mümkün elbette. İkisini de süründürün. Yani size acımamış, arkanızdan bu iğrençliği yapmış, sonra affet... Ne kolay ya... Affedilmesi gerekecek bir ahlak yoksunu olmasaymış, ailesinin kıymetini bilseymiş en baştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…