Eşim beni aldatti

affedersen her gece ağlamadan uyumayacaksın.Çünkü hak etmedin.Sen çocuklarına bakarken onun başka şeyler peşinde olduğu aklından çıkmayacak.Herşeyi unuttum derken aniden bi yere bakıp daldığında acaba deyip ağlaya başlayacaksın.Bi daha güvenemeyeceksin.Attığın adım o kadar doğru ki....Allah yardımcın olsun bu zor günlerinde.Lütfen affetme bu haksızlığı yapma kendine.

Ailem gidip kendi evimde kalmamı kabul etmiyor o mutlaka eve geliyor rahat bırakmaz beni
Defolup gidecek. Ailenizin yanında rahat değilsiniz gibi geldi. Benim gibi kovamıyorsunuz. Ona bu rahatlığı nasıl bırakırsınız. Kızla eve gelirler artık. Ben evi bıraktım kesin bir delilim yok sadece bir not var. Yazan belli değil yazılan belli değil. Hatta not peçetede. Benim değil diyor. Ama siz kızı bile biliyorsunuz. Çocuklarınız var. Evinizi bırakmayacaktınız. Sürünecekti.

Sizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzu

Sakın sakın sakın affetmeyin. . Adam kaçmayı düşünmus yaaaaa 20 yaşındaki henüz daha yeni ergenlige giren cahil denecek bir kiza yaptığı teklife Bak yaaa sen evlisin çocuğun var be adam. .nesi farklı gekiyor bu erkeklere anlamamki yaaa zaten evinde eşin var istediğin zaman birlikte ol işte allahın belası adam..

Sizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzu
Evli çocuklu olduğunu bile bile yaptı ahlaksız belkide yattılar bilemiyorum o kızda yapmamalıydı bi insanın yuvasını yıktı dukkana o kadar kisi girdi cikti hic bisey yoktu o girdi o kizdan yuz buldu bide kiz esime diyorki msjlati sil esin görür

Yalnız kızın ailesine neden haber veriyorsun ben onu anlamadım.
Kıza istediğini say söyle ama ailesine taşıma,belki belalı insanlar,belki kızı öldürecekler nereden biliyorsun?
Kocanda adam olsaymış aldatmasaymış seni,kızda hatalı ama kocan kadar değil.
Ayrıca o kız olmasa başka biriyle aldatacaktı demekki sorun eşinde.
Kız onu ayartmadı ya,üstelik 20 yaşında kız eşiniz bilmem kaç yaşında.
Çıtır kız hevesine kapılıp avcı olmasaydı seni aldatmasaydı diyorum.
O kızın ailesinin yerinde olsam kıza kızmak yerine önce sana kızardım,adam aldatma potansiyeli taşıyan bir adammış demekki.

Eşinizin ailesi affet der zaten. Siz ne bakıyorsunuz onlara. Aileniz de destek oluyor ne güzel, boşanma davanızı da açmışsınız. Sakın geri adım atmayın. Nafaka bağlanır, çalışırsınız, bir şekilde geçinirsiniz.

Boşanmazsanız da olacağı belli; bir dahakine eşiniz, çocuklarını bırakıp kaçma planını gerçekleştirir.

Nereden biliyorsun başkasıyla aldatmadığını?
Belki aldattı da senin haberin yok,sen bunu yakaladın?

Ailem affetme boşan diyor onun tarafı kanmış birine bi daha yapmaz affet diyorlar kendiside tobe etmiş oyle diyor ama affedemiyorum unutamıyorum yaptığını
Erkek ailesi hep böyle yapar zaten, damat yapsa aynı hatayı affederler mi acaba...Aldatmanın affı olmaz, kızı boşverin Allah bildiği gibi yapsın, zaten ailesine rezil olmuş daha büyük ceza olamazdı oh olsun, o kız olmasa başkası olacaktı olmuştur da belki...

Kız hatalı, onda şüphe yok zaten. Ama siz boşverin kızı. Bakın bu düşünceler sizi asıl sorundan uzaklaştırır, bir bakarsınız eşinizin yaptığına mazeret uydurmuşsunuz. Kimse koskoca adama istemediği bir şeyi yaptıramaz. Size karşı sorumlu olan eşiniz, o da bile isteye sizi aldatmış.

Bencr de kadınla uğraşmak yeribe adama bakmak lazım. Kadın bile peşine düşse evli bir adam hayır demeliydi

Temmuz 2018 de resmi gazetede yayımlandı
3. Kişiye dava açamıyorsunuz

Siz o cahili boşverin
Kocanızın donuna kadar alın
Ve evi neden siz terk ettiniz
Ne olursa olsun o defolup gitsin

NEFRET EDİYORUM böyle erkeklerden
Ahlaksızlar vicdansız mahlukatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…