- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi endlesslove06
-
Oha igrenc ötesi, kizin ailesi nediyor?Pastane var gece 2 de geliyordu alt kat imalat aksam ne yaptıkları belli degil
Doğru söylüyorsun zaten affedemiyorum ona dokunduğunu düşündükçe çıldırıyorum onun yaptığını hic bi zaman unutamicam psikolojim gitti sakinlestiricilerle duruyorumAffet ..
Ve tekrar aldatıl .
Nasıl miden alcak onunla yatmayı ?
Yüzüne bakmaya ?
Kocam demeye ?
Defolup gidecek. Ailenizin yanında rahat değilsiniz gibi geldi. Benim gibi kovamıyorsunuz. Ona bu rahatlığı nasıl bırakırsınız. Kızla eve gelirler artık. Ben evi bıraktım kesin bir delilim yok sadece bir not var. Yazan belli değil yazılan belli değil. Hatta not peçetede. Benim değil diyor. Ama siz kızı bile biliyorsunuz. Çocuklarınız var. Evinizi bırakmayacaktınız. Sürünecekti.Ailem gidip kendi evimde kalmamı kabul etmiyor o mutlaka eve geliyor rahat bırakmaz beni
Kızın ailesi kızımı kandırmış cahil diyor yuvanızı yıkma diyor utanmazlarOha igrenc ötesi, kizin ailesi nediyor?
Sizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzuArkadaslar 7 yıllık evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylik cocugum var esimin kendi is yeri var işyerinde çalışan elemanla beni aldatmış zaten şüpheleniyordum msjlarini okudum kız 20 yaşında kızı buldum ailesi falan öğrendi kız diyorki beni kandırdı dukkani senin için satarım kaçalım demiş eşim kız 2 çocuğumun oldugunuda biliyor cok sinirliyim bi insan çocuklarını bırakıp nasil kaçar kızı sıkıştırdım aranizda ne geçti diye sordum sarıldı öptü başka bisey yok dedi psikolojim bozuldu psikiyatriye gidecem delirmek uzereyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum eşim beni affet bi hata yaptim dedi asla yapmaz diyordum hala nasil yaptı inanamıyorum ne yapacagimi bilemiyorum boşanma davası açtım ailemin yanında kalıyorum erkek kardeşim evli annemle babamla birlikte yasiyorlar bi yere sığamıyorum herkes hata yapar affet diyorlar ne yapayım ben simdi guvenim kalmadi artik ona güvenemem çocuklarıma üzülüyorum birde o kizada dava açabilir miyim msjlar var elimde yuvamı yıktı yanına kar kalmamalı bi akıl verin ne yapayım ben
Evli çocuklu olduğunu bile bile yaptı ahlaksız belkide yattılar bilemiyorum o kızda yapmamalıydı bi insanın yuvasını yıktı dukkana o kadar kisi girdi cikti hic bisey yoktu o girdi o kizdan yuz buldu bide kiz esime diyorki msjlati sil esin görürSizin hesap sormanız gereken kişi eşiniz. Kızın size karşı bir sorumluluğu yok tamamen eşinizle aranızda olan bir mevzu
O kiza iyi bir ders sart.Kızın ailesi kızımı kandırmış cahil diyor yuvanızı yıkma diyor utanmazlar
Nereden biliyorsun başkasıyla aldatmadığını?Evli çocuklu olduğunu bile bile yaptı ahlaksız belkide yattılar bilemiyorum o kızda yapmamalıydı bi insanın yuvasını yıktı dukkana o kadar kisi girdi cikti hic bisey yoktu o girdi o kizdan yuz buldu bide kiz esime diyorki msjlati sil esin görür
Erkek ailesi hep böyle yapar zaten, damat yapsa aynı hatayı affederler mi acaba...Aldatmanın affı olmaz, kızı boşverin Allah bildiği gibi yapsın, zaten ailesine rezil olmuş daha büyük ceza olamazdı oh olsun, o kız olmasa başkası olacaktı olmuştur da belki...Ailem affetme boşan diyor onun tarafı kanmış birine bi daha yapmaz affet diyorlar kendiside tobe etmiş oyle diyor ama affedemiyorum unutamıyorum yaptığını
Evli çocuklu olduğunu bile bile yaptı ahlaksız belkide yattılar bilemiyorum o kızda yapmamalıydı bi insanın yuvasını yıktı dukkana o kadar kisi girdi cikti hic bisey yoktu o girdi o kizdan yuz buldu bide kiz esime diyorki msjlati sil esin görür
Bencr de kadınla uğraşmak yeribe adama bakmak lazım. Kadın bile peşine düşse evli bir adam hayır demeliydiKız hatalı, onda şüphe yok zaten. Ama siz boşverin kızı. Bakın bu düşünceler sizi asıl sorundan uzaklaştırır, bir bakarsınız eşinizin yaptığına mazeret uydurmuşsunuz. Kimse koskoca adama istemediği bir şeyi yaptıramaz. Size karşı sorumlu olan eşiniz, o da bile isteye sizi aldatmış.
Oha diyorum o aileye kusura bakmayın ne olur, ben de ailesi duymuş ona yeter o ceza diye yorum yapmıştım geri alıyorum ailesiyle birlikte kızı rezil edin çevrelerineKızın ailesi kızımı kandırmış cahil diyor yuvanızı yıkma diyor utanmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?