Eşim beni aldatti

Size boşan ya da boşanma birşey diyemem. Bu sizin kendi kararınız olmalı.. Kimse sizi verdiğiniz karar için yargılayamaz da..

Adam zaten bir halt yemiş de; kıza da çok kızdım ben. Terbiyesizler. Ben sadece öpülmeden sarılmadan ibaret olduğunu sanmıyorum. Dükkanı satıp kaçmaya karar verecek kadar nolmuş öyle!?
Belki tekrar birleşirler bile

Ailenizi de yanınıza alın, evinize geri dönün.
Çocukların düzenini bozmayın. Aileniz erkek kardeşinizle değil sizinle yaşamış olur.
En azından dava sonuçlanana kadar.
Kilidi değiştirin. Eşinizin eşyalarını da koyun çöp poşetlerine, bırakın kapıya gelip alsın
Bu arada da dava sonuçlanır zaten.
Kanıtları da toplayın.
Kıza verebileceğiniz en büyük ceza ailesine söylemiş olmanız diye düşünüyordum ama ailesi de neredeyse alkış tutacak kızlarına. Cahilmiş, bilmem neymiş.
20 yaşında kadın bir adama metres olmayı biliyorsa cahil falan değildir.
Ama yapacak bir şeyiniz de Yok. Boşverin, siz ona harcayacağınız vakti yeni hayatınızı kurmaya harcayın

Cok rezil bir aldatma şekli. En rezili. Yanında çalıştırdığı kendinden küçük kızla resmi nikahli eşine, hayat arkadaşına, masum çocuklarına ihanet! Bunu yapanda vicdan merhamet arama. İlk vukuatı olmayabilir. Kadına artık dava acamiyorsunuz. Hiç de saf cahil değildir emin ol. Hangi salak 2 çocuklu evli olgun patronunun onun için herşeyi bırakıp kacacagina inanır ki? Hadi inandı diyelim keriz mi bu 20 yaşında hayatını yaksın. Emin ol çoluk çocuğunun senin rızkını yemek için gönül egliyordur kocanla. Günahı boynuna. Ne tavsiye edilir bilemedim gerçekten çok zor Ailen de arkanda değil onları suçlama. Bir evde bir sürü insan tıkılmıslar 3 de siz, üstelik bi ufak çocuk bi bebek. Hiç kolay değil. Umarim meslegin vardir bir is bulmaya calis, hem kafan dagilir hem cocuklarin icin. Ama muhtemelen eve dönmek zorunda kalacaksın öyle olacaksa da burnundan getirmeden dönme. Kendi üstüne birşeyler aldırt, hesap açıp para yatirmasini soyle. Çocukların için kendini güvenceye al

affetme bence ne baba olur ondan ne de koca.

Geçmiş olsun. Öncelikle düzen konusunu ayarlayın ki verdiğiniz kararın arkasında durabilesiniz. Ailenizin evinde sıkışık bi düzende olmaz bu. Önce rahat bi nefes alın yahu. Evinize dönün, eşiniz o evden gitsin. Gerekirse aileniz de o eve sizinle gelsin, sular duruluncaya kadar. Ayrıca son düzenlemelerle artık öteki kadına dava açılamıyor diye biliyorum.

Bak bir tanidigimin basina geldi. Adam aldatti 2 sene. Sonra ya senleyim ya ölurum tiri virilariyla esini kandirdi affettirdi kendini. Simdi diger kadini yine aramaya baslamis. Unutamadim seni mecburiyetten evime dondum ama hayat gecmiyor diye. Yani asla ama asla affetme. Allah boyle serefsizleri karsimiza cikartmasin.

ah o çocukları bundan sonraki süreçte neler bekliyor ... Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.

Herkes boşan diyorda sizin boşanmanız çözüm değil baba evi bile kalabalıkmış sığamazsınız o cocuklarınız illa anneniz babanız kardeşiniz olsa bile batar gözlerine en ufak şeyden bu manayı çıkarırsınız inanın rahat edemezsiniz baba evinde boşanmak çözüm değil iki çocukla üstüne bi işiniz yoksa. Ama ayrı ev tutup işe girdipinzde arkanıza bakamdan boşayın ama yeni bir ev ve iş için bekleyin derim kendinizi garanntileyin her zmaan kötünün gidip iyinin gelecegi olmuyo kendinizi garantileyin boşanmaya karar verirseniz evi isteyin ve işe girin derhal ama baba evine asla ama ASLA dönmeyin..

Bu dusuncedemisniz gercekten.bir yiva yikilmis sanki bes yasindaki kiz akli yok bir kizdan bahsediyoruz.bu kiz 20 yasinda.evli adamlarla gezilmeyecegini bilmesi gerekiyor.bilmiyorsa aile ogretmemis demektir.ee bu kizcagiz ne yapsin o zman her ergeblige giren nasilsa sen cahilsin ergensin diyip susalimmi.tabiki ailesi duymali.yaptiginin cok yanlis oldugunu soyleyecekler.siz ailesi ya kiza bisey yaparsa diyorsunuz ya bu kadin babasinin evinde hizursuz olup cocuguyla ortada kaldi diyip depresyonda intihar ederse ne olacak.o serefsiz kocasina deginmiuorm bile

Evet bu düşüncedeyim kusura bakmayın.
Ben kız suçsuz dediğimi ya da kızı koruduğumu hatırlamıyorum. Kız masum da demedim. Dediğiniz gibi bu kız 20 yaşında. Kandırılmaya müsait bir yaş. Hiç kimse,bu yaştaki hiçbir kız kendinden yaşça büyük,belki de babası yaşındaki adama metres olmak için can atmaz,o adamı ayartmaz. Adam çok çok zengin olur ya da süper adı bilinen bir iş adamı olur anlarım. Sıradan bir pastaneci,ne artısı olabilir ki bu kızın başını döndürecek kadar? Adam kızı ayartmış besbelli bu. Ha bu kız akıllı olsaydı da babası yaşındaki adamla kaçma planları yapmasaydı,yaşıtlarıyla ilgilenseydi,bir yuvayı yıkıp "metres" damgası yemeseydi. Kızda da büyük bir hata var,ben yok demedim zaten. Ben bu olayın kızın ailesine gitmesine kızdım. Belki baba belalı,evlenecekler diye tutturacak.. Belki abileri bu kızı kendinden yaşça büyük insanlarla evlendirmeye çalışacak,belki de öldürecekler,kızın aile yapısını bilmeden,kim olduğu hakkında fikir sahibi olmadan ailesine gitmeme taraftarıyım ben. Ha kıza dava açarsın,rezil edersin,para talep edersin o ayrı mevzu ama daha kötü sonuçlara gebe olacak bir adım atılmamalıydı. Hatanın büyüğü adamda ne yazıkki. Sırf 20 yaşında çıtır diyerek kıza asılmasaydı bunlar olmazdı. Kızda akıllı olsaydı metres damgası yemeseydi. İkisi de ahlaksızın önde gideni,bunda hepimiz hemfikiriz. Ayrıca konu sahibi kocam ilk kez yaptı daha öncede çalışanımız oldu diyor,demekki adamda aldatma potansiyeli var. Ben ilk olduğunu da düşünmüyorum,daha öncekileri yakalayamamıştır emin olun. Şuan kendisinin yapacağı en iyi şey;ikisine de dava açıp ayaklarındaki çoraba kadar almak. En mantıklısı bu.

Son düzenleme:
Sevgili Miaelle :)
Ailesinden cekinen korkan belali ise sayet bundan ürken bir kız evli adamla böyle iliskiler içerisine girmez.Bir abla kardes konusu vardi hatirlarsin yazilan yorumlari bir düsün :)
Dava ettigi zaman da zaten ailesi ögrenecek kizin her türlü.Bilmeleri de gerekiyor zaten en azindan bir daha evli erkeklere sarmaz öyle degil mi?
Konu sahibi asla affetmeyin mesajlari saklayin donuna kadar alin imalathane güzellerinin!
Bugunku konular cok gerdi beni aksamin sonunda banlanmasam iyidir!

Konular beni de gerdi.

Tabiki öyle.
Ama bak şöyle birşey var.
Başıma böyle şeyler geldiği için konuşabiliyorum. Sadece bizim konumuzda abim bekar patron,kadın evli 2 çocuklu 20'li yaşlarda bir bayandı.
2 çocuğunu bırakıp abimden çocuk yapmayı düşünecek kadar ezik acınası bir varlıktı. Biz ne olursa olsun ailesine gitmesin bu konu büyümesin dedik. Çünkü karşımızdaki insanın ailesini bilmiyoruz etmiyoruz belki bizde zararlı çıkabilirdik,cinayet bile olabilirdi.
Benim sinirlendiğim konu bu olayı kızla konu sahibinin kocası yaşıyor. Kızın ailesiyle yaşamıyor ya bu adam ilişkiyi. Niye gidip ailesine söylüyor? Kızı öldürseler cinayete sebebiyet verecek, evden atsalar kocasının ekmeğine bal sürmüş olacak adam kızı alıp kaçacak. Kızı rezil edersin dava edersin ama daha farklı bir yaklaşım daha farklı sorunlar/sonuçlar doğurur. Kızın yaptığı güzel birşey değil bunu savunmuyorum ama adamında ondan az kalır yanı yok. Adam kıza ne yapmış da kızın gözü ailesini bırakıp kaçacak kadar kör olmuş? Neyse. Boşansın ve hayatına baksın derim. Allah yaşatmasın.

Bence kizi kandirmak hattaa faydalanmak icin palavralar uydurmustur.Kiz hadi kacalim dese kivirirdi bence.Konunu hatirliyorum bence siz de kadinin ailesine söylemeliydiniz bu durumlarda aile biraz daha önleyici oluyor cogu zaman.Cinayet ihtimali de var ama cok olasi bir durum degil.Aile bireylerinden cok cekinen veya ciddiye alan insan böyle islere bulasmaz kendini boyle durumlara dusurmez diye tahmin ediyorum.Vicdanen gaddar bir insan degilim olmadim hic bir zaman ama bu sekilde yuva yikan,huzur bozan insanlarin bir bedel ödemesi gerektigini dusunuyorum.Yanina kar kaldikca cirkinlesmeye devam ederler cünkü..

Bende öyle diyorum ya.
Hiçbir genç kız metresliğe yuva bozmaya hevesli değildir.
Adamın daha büyük suçları var.
Kız ailesinden kaçmayı göze almışsa bu olayın içinde cinsellikte vardır eminim.
E adamda çıtır kızı buldu,tadını aldı zaman kaybetmeden kaçmak istemiştir.
Biz ailesinin adını numarasını eşinin/kızın annesinin numarasını bulduk zaten.
Ama gitmedik.
Eğer bir daha olursa gideceğiz diye tehdit ettik. Arkası gelmedi Allah'a şükür.

Affersen ileride bosanma bu yaptigini affettigin icin bu aldatilmayi bosanmada sunamiyorsun.
Aldatilan biri olarak sunu soyleyim ki aldatan hep aldatiyor, sadece her yakalandiginda eskisinden daha temkinli davraniyor. Sen de guvensizlikle yasamak zorunda kaliyorsun ve artik bir daha eskisi gibi olmuyor.
Kiza dava acabilir misin bilmiyorum. Bir aralar aciliyordu. Sonra evlilikten sorumlu olan ucuncu kisilerdir diye bu durum kalkmisti. Belki yine aciliyordur, avukata sormani tavsiye ederim.

Aldatilan biri olarak soyluyorum ki esas suclu esin. Cunku bu kiz olmasa baska biri olacak. Kiz sutten cikma ak kasik mi dersen tabi ki hayir. Ancak bu kiz esinle flort etmeseydi, esin kendine baska birini bulacakti. Kizin da sucu var ama sucun buyugu esinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…