• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatti

Canım benim hemen delillerini topla . Sonra sen değil kocanı kapının önüne koy..adımlarını çok dikkatli at . Mahkemeye ver hatta bu kıza da dava aç evlilik birliğini bozduğu için .
Çok zor çocukla fakat en fazla 3 ay sonra kocan köpek gibi pişman olup geri dönmek isteyecek. Tafsiyem geri dönme . Fakat illa dönsün istiyorsan da at evden bunu minnet etme peşinden dönme .

Kendini de suçlama iki tirip atmayla kimse kendini bi başkasına kaptirmaz,öncesi vardır. Hele ki evliliğini riske kimse atmaz. En aptalı bile hanımdan gizli en fazla gönül eğlendirmeye çalışır.. iki triple bu kadar fazlasını kimse göze alamaz . Malesef ki öncesi var.
Kızı ailesine mahallesine rezil etmekle tehdit et ödü kopsun ona o korku yeter.

Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
üzgünüm ama adamı bıktırmışsınız.Ben ona trip atınca hemen gönlümü alır demişsiniz.Bu sizin için güzel olabilir ama adam bılmış trip çekmekten haberiniz yok.Demek ki sadece size göre güzel giden bir evlilikmiş.
Bunu okuyan sürekli naz yapan hatunlara da ders olsun

Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti
Kiz aklini celdi ne demek yahu, kocaniz dunden raziymis . Oyle asiri mutlu , hersey mukemmel , harika falan bir evlilik de yok zaten :) zaten orada bir bit yenigi var . Bu kadae mukemmellikten de skilmis olabilir adam . Ha guzel bir evlilik tabi ki iyi bisey neden oyle demek degil soylemek istedigim ama adam gayet arayisa girmis. Hele bi de pisman degil . Bu kiz artik ona heyecan mi vermis neyse :/

Kiz aklini celdi ne demek yahu, kocaniz dunden raziymis . Oyle asiri mutlu , hersey mukemmel , harika falan bir evlilik de yok zaten :) zaten orada bir bit yenigi var . Bu kadae mukemmellikten de skilmis olabilir adam . Ha guzel bir evlilik tabi ki iyi bisey neden oyle demek degil soylemek istedigim ama adam gayet arayisa girmis. Hele bi de pisman degil . Bu kiz artik ona heyecan mi vermis neyse :/
Belki adam öncedende aldatıyordu vicdan azabı duyuyordu bu yüzden iyi davranıyordu

Lafima guvenin. Bu olayin ustune eger adami ayni evde ayni yatakta tutarsaniz onu sonsuza dek kaybedersiniz. Kanit toplayin, size bosanma davasi actiginda isinize yarayacak. Bir arkadasim benzerini yasadi. 5 yillik cok iyi giden bir iliskileri vardi. Adam bu kiza cok duskundu. Sonra bir gun aralari bozulmus, kiz bunu ittirmis barismamis. Adam hemen o gun baska bir kiz bulup sevisti. Sonraki gun de "seni aldattim ben o kizla devam edecegim ayrilalim" dedi. Kiz da sok oldu. kabul etmiyorum ayrilmayacagiz dedi. Gurursuzlugun kitabini yazdi aylarca. Sonunda adam diger kizin evinde daha cok kalmaya basladi ve evleri ayirdilar. Gecenlerde o adamin, o yeni kizla evlendigi haberini aldim. Ask boyle bir sey. Baskasindan hoslaninca oncekinin degeri sifirlaniyor. Bu arada aldatilan kiz ara ara surekli barismaya calisti adamla ama olmadi. Cok aci cekti. Onun durumuna dusmeyin. Surekli kendini sucluyordu. "Ona cok kotu davrandim, o aslinda beni seviyordu ama ben onu cok uzdum, resmen ben onu ittim bu iliskiye" diye. Ben olaya baktigimda ise gurursuz bir kadin ve ona acidigi icin ona kibar davranmaya calisan ama baska bir kadina asik bir adam goruyorum sadece. Onceden soyleydi boyleydiye bakilmaz. Kimse bakmaz. Simdiye bakacaksiniz.
Aldatmak askmi oluyor yapmayin ya.

Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom
Kendini kıza çok kaptırmış diyorsunuz,sonradan eşinizle hiçbirşey olmamış gibi nasıl devam edeceksiniz.Siz daha çok kızla yarışa girmiş gibisiniz;"meydanı ona mı bırakacam"...O zaman düello yapın kaybeden ortamı terketsin.O evlilik belli ki sizin için yolunda gidiyormuş,kocanız için değil.Belki de sizden çoktan soğumuştur,size iyi davranması sizi aldatmadığı anlamına gelmez ki,genelde aldatan erkekler suçluluk psikolojisiyle eşlerine daha iyi davranıyorlar.Sizinle kurulu düzenini koruyor,başkalarıyla da sefasını sürüyor.

Konuyu okurken içim şişti eşim de eşim hanımefendi kendinize saygınız yokmu hiç ? Konuyu ögrenirse ailesi yanımda durur demişsiniz yani adam karşınızda olduktan sizi aldattığını söyledikten sonra ailesi yanınız da olsa ne değişecek ? Siz aileyle mi yaşıyosunuz o evde kocanızla mı ? Ne istediğinizi yada kocanızın ne istediğini tam anlamıyla anladınız mı? Bu adam sizden ne istiyo boşanmak mı boşanın ozaman çünkü bugun olmasa 6 ay sonra boşanacak çünkü kafaya koymuş. O duruma gelmemek için de çoğu zaman size sabırlı davranmış ama anladığım kadarıyla siz bu sabrın şımarıklıgına kapılmışsınız. O adam size dönmez kafada bitmiş buna kendinizi hazırlasanız iyi olur

Karar sizin migde sizin ne denilir ama sana bir önerim var ses çıkarma aldatsın dursun sen evde çocuklarla ilgilen çantada kekliksin zaten bu kızdan ayrılınca bir başkasını bulacak
Çünkü migdesi geniş bir kadınla evli nasılsa affeder diye sen cepte onlar zevkte oohhh güzel hayat valla
Mide degilmi o ya o_O

Konu sahibi hakkında hayirlisi olsun sana ve çocuklarina çok üzüldüm. Umarim hasarsiz bi sekilde atlatirsiniz

Linçlenicem belki ama, çok güzel giden evliliğiniz vardı, adam ağzınızın içine bakıyordu, bir dediğinizi iki etmiyordu da ne yapmaya saçma sapan şeyler yüzünden trip atıyordunuz?

İşten geç gelicem dedi diye adamla 2 gün konuşmamak neyin nesi ya?

Kadın erkek farketmez, çok kez alttan alan karşı tarafın bir dediğini iki etmeyen insanlar bir anda öyle bir değişir ki..
Böyle kalakalırsınız. Madem o kadar mükemmel bir adam mükemmel bir eşti, ona göre davransaydınız.

Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti
Kavga sebebiniz elle tutulur bi şey değilmiş. Sanki fazla mı uzatmışsınız.

Kavga bahane olmuş adama trip ata ata bıktırmışsınız.güzel giden evlilik size güzel gidiyormuş.bu kızla mutlaka bir öncesi vardır adam belki aldattığı için size karşı aşırı iyidi son tripte artık bardağı taşıran son damlaydı bu ihtimalleri akılda bulundurun.sonuç olarak adam bıkmış istemiyor sizi ne yapabilirsiniz ki?soğuduysa ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız artık boşuna kendinizi küçük düşürmeyin adam pişman değil olsa bile bir kere aldatan bir daha yapar.

Back
X