Eşim beni aldatti

Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom
Senin kocayı almayacak da ondan. Adam sağlam değil ki, 2 çocuklu ailesini karısını onunla aldatan adama güvenir mi sanıyorsunuz? Ahlaksız kocanız temiz bir kazık yesin de kendine gelsin. Kuyruğu kıstırıp size dönecek zaten.
Aaaa yemin ederim görümcemin kocasına da aynısı oldu adam görümcemi kızın biriyle aldattı kadına bir dünya para yedirdi. Kız sonunda adama tekme atıp Zengin bir galeri sahibiyle evlendi. Görümcem hep kadını suçluyordu kocası sütten çıkmış ak kaşık gibi 😬Adam ondan sonra başkalarını buldu yine görümcemi aldatmaya devam etti. Esas pislikolanın kocası olduğunu biraz geç anladı. Konu sahibi erken anlar umarım.

Konuyu şimdi gördüm gerçek mi değil mi bilemem ama bazı üye arkadaşların tepkilerine cidden anlam veremedim.
Birinci grup kocana çok trip atıyormuş küsüyormuşsun adamda nefes almak için diğerine gitmiş, huzuru onda bulmuş diye adama hak verenler. Allah aşkına evlenmek ve evli kalmak kişilerin kendi kararı kmse kimseyi zorla hayatında tutamaz. Eşinden şikayeti olan alır eşini karşısına konuşur, evliliğini bitirmek istediğini söyleyip, açar davasını, karısının evladının yasal haklarını verir , karısı ile yollarını ayırır, evladına babalığını yapar önüne bakar. Evde karısına hizmetini yaptırıp sonrada gidip elin kadını ile gününü gün eden adamı nasıl haklı görüyorsunuz. O zaman ne yapsın millet eşi ile sorun yaşayan herkes gitsin başkasında tesselli olup evliliğine devam mı etsin?
İkinci grupta kadın çocuklarını bir süre babasında bırakırım dedi diye sanki çocuğu cami avlusuna bırakırım dedi gibi kadının insanlığını anneliğini sorgulayanlar. Öncelikle anneyim ve eşimle beraber gayet sağlıklı mutlu bir evlat yetiştiriyorum yani hariçten gazel okumuyorum Bizim milletin şu orta doğu zihniyetinde cidden en fazla evlatlarınıza zarar verip babasız bırakıyor. Evlat hem annenin hem babanın evladıdır sevmeside sorumluluğuda her ikisinde eşit olmalıdır. Biz bu ülkede ne yapıyoruz evlat sanki kadına zimmetli gibi davranıyoruz, çocuk doğunca sevmek ve gün içinde en fazla bir iki saat yanında olmak dışında babaya sorumluluk vermiyoruz, babalar çocuğa maddiyat dışında bir fedakarlık yapmıyor, evlilik bitincede sanki çocuk sadece anne bakımında olmalı gibi davranıyoruz, bir süre sonra adamda zaten maddi bağı dışında çocukla bağı koparıyor çünkü adam sperm vermek dışında bir şey yapmamış ki. Bakın insan oğlu emek vermediği, uğraşmadığı herşeyin nankörüdür, buna evlilikler ve evlatlarda dahil.Bırakın babalarda eşit sorumluluk alsın, bir babada anne kadar hatta bazıları daha iyi çocuk bakabilir. Bakın Avrupaya Amerikaya adamlar çocukları ile annelerinden daha fazla zaman geçirip bakıyorlar, çocuğa Anne bakmalı kafası tipik ortadoğu zihniyeti. Gidin araştırın islamiyette çocuk hem annenin hem babanın eşit sorumluluğundadır. Bir anne ihanet gibi ağır birşey yaşamışsa bir süre çocuklarını babalarının bakımına bırakıp kafa dinleyebilir, karar vermek için uzaklaşabilir. Bu çocuğu kullanmak değildir, kötü annelik değildir; nefes almaktır. Adamlarda zaten iki çocuğun tüm bakım yükü üzerine bindiğinde görür eşinin evde nasıl büyük bir sorumluluğu üzerinden aldığını, evde iki çocuğun sorumluluğu üzerindeyken ergen gibi her yüzüne gülen kadınla gününü gün etmenin kolay olmadığını. Bizim ülkede kadın evlenir , ev işinin sorumluluğunu alır, çalışırsa iş yükünü çeker , çocuk yapar onun sorumluluğunu çeker, kocası flört dönemindeki gibi bakımlı, güzel ve işveli olsun ister. Sonra kadın tüm bunların altında bunalır, ister istemez söylenir ki bu da bu kadar yükün altında gayet insani birşey bu seferde evde her işi görülen , çocuğunu bir iki saat sevmek dışında bir sorumluluk almayan adam buna katlanamaz ve gider bu konudaki gibi aldatır, burada kadından toplum iki şey bekler ya kocandır bunada katlan derler ya da boşan ama evladının tüm sorumluluğunuda sen al, bekar gibi adam hayatına devam etsin derler. Bu zihniyet bir annenin evladına yapabileceği en büyük kötülüktür aslında işte bu zihniyet yüzünden bizim memlekette birçok çocuk annesi ölünce ya da boşanınca babasızda kalır, çünkü adam babalığı nüfus kaydı dışında yaşamamıştır, çocuğu için emek vermemiştir ve karısı ölünce ya da boşanınca çocuğuda gözden çıkarmak onun için önemsizdir o yüzden bir kadın evladı için birşey yapmak istiyorsa babasını çocuğun doğumundan itibaren çocuk bakımına katmalı, çocukla en az anne kadar paylaşımda bulunmalı, kendisine birşey olursa çocuğun tüm özbakımını anne gibi yapacak kadar hazır olmalı bir baba, bunları yapmayan adama sıra sıra çocuk dizmek aslında evladına bir annenin yapacağı en büyük kötülüktür.
👏👏👏👏

Ceza mi veriyorsun ödül mü belli değil, beni öldürseler vermem evladımı, o rezil olcak diyede vermem, burnu surtulsun diyede vermem, o kuzucuğun suçu ne asıl, baba annenin yerini tutar mi agliycak hep anne mi istiyorum diye. Evladinin gözünden akacak bir damla yaşa deger mi, onun pisman olmasi. Icin sizlamiycak mi
Çocuğunu babaya da bırakabilir sonuçta o da babası.
Ama pişman olmayan adamı çocuğa bakamaz öyle pişman olur diye pişman etmeye çalışmak hem evlilikleri açısından hem çocuk açısından sağlıklı olmaz.
Onu diyoruz biz aslında.
Yoksa analık güzellemesi yapmıyoruz seçtiğin yol mantıklı değil pişman olmasını istiyorsan kendi içinden gelmesini bekle demek istiyoruz.
Aslında pişman olmasını bekle de demiyoruz mantıken ama konu sahibi onu istediği için o şekilde evriliyor konu

Evliliğiniz ne kadar iyi giderse gitsin isterse bu adam dünyanın en iyi adamı olsun gönlü başkasına kaydıktan sonra kıymeti varmı. Bence aldatma evlilikte geri dönüşü telafisi olmayan bir dönüm noktası.

Canim benim aldatmak aklinda fikrinde olmayan hic bir adam sirf siz trip attiniz 2,3 gun küstunu diye gidip bir baska kizla konusmaz. Emin ol bunu daha oncede yapiyordu sen ancak yakalayabildin.

Ceza mi veriyorsun ödül mü belli değil, beni öldürseler vermem evladımı, o rezil olcak diyede vermem, burnu surtulsun diyede vermem, o kuzucuğun suçu ne asıl, baba annenin yerini tutar mi agliycak hep anne mi istiyorum diye. Evladinin gözünden akacak bir damla yaşa deger mi, onun pisman olmasi. Icin sizlamiycak mi
Çocuğu annenizin evinden mi getirdiniz?

Siz annesiyseniz o da babası.
Biz anneler çocuklarımızın yegane sahipleri değiliz, hani eşlerimizle birlikte yaptık ya çocukları , o yüzden evlatlarımızın üstünde eşlerimizin de bizim kadar hakları var.

Yaa kötü düşünmek istemiyorum ama çok nazlanıyorsanız eğer adamın da canına tak demiş olabilir mi. Yeni biriyle tanışıp Güleryüz gördükten sonra hemen çarketmiş gibi duruyor. Tabi davranışı hiç desteklemiyorum ama siz peşinden koşarsanız eğer ancak kendi değerinizi düşürürsünüz. Açık açık söyleyecek kadar gözü döndüyse kocanızın, siz ağzınızla kuş tutun o bile yaramaz bence. Ben sizin yerinizde olsam ağlar ağlar kendime ağlardım. Siz ne deseniz ne yapsanız aleyhe olur. Bırakın bence giderse gitsin. Hem içiniz alır mı bunca söylenenden sonra. Bir daha nasıl güvenirsiniz ?

Çocuğu annenizin evinden mi getirdiniz?

Siz annesiyseniz o da babası.
Biz anneler çocuklarımızın yegane sahipleri değiliz, hani eşlerimizle birlikte yaptık ya çocukları , o yüzden evlatlarımızın üstünde eşlerimizin de bizim kadar hakları var.
Kusura bakmayın ama ben sizinle ayni düşünmüyorum. Tabiki biz ne kadar annesiysek oda babasi ama 3 yaşındaki bir çocuk malesef anneye muhtaç. Gerçekten bir gereklilik olmadigi surece babaya bırakılmamalı. Baba isterse gelsin her gun görsün, babayı evladından mahrum bırakmaktan bahsetmiyorum. Benim oğlum 2.5 yaşındayken mahkeme kararı yuzunden babasinda kaldi 15 gun. 5 yasina kadar 15 gun gormediginde yaşadıklarını bilemezsiniz. Bana agladim getirmediler diyordu. Annemi istiyorum dedin mi dedigimde hayir diyordu. Malesef ağladığında neden agladiklarini bileceklerini düşünüyor. Konu sahibi sadece baba pisman olsun diye cocugu vermekten bahsediyor zorundayım dese, bakamam dese, çalışamam dese bu yorumu yapmam o zaman Allah yardim etsin derim

Siz bu mesajları gördünüz mü? Dize getirmek için sallıyor olma ihtimali var mı? Eğer gerçekten böyle bir kadın varsa iki ihtimal var ya önceden de yazışıyorlardı bir tartışma anını bekledi kendini haklı çıkarmak için ya da yeni tanıştıysa sizden uzun süredir soğumuş on günde tanıdığı kadına bel bağlayıp evliliğini yakacak kadar. İlk ihtimal fazla iddialı sonuçta ters tepme ihtimali var. Son iki ihtimal geçerliyse de ortada kurtarılacak bir evlilik yoktur bence.

Lafima guvenin. Bu olayin ustune eger adami ayni evde ayni yatakta tutarsaniz onu sonsuza dek kaybedersiniz. Kanit toplayin, size bosanma davasi actiginda isinize yarayacak. Bir arkadasim benzerini yasadi. 5 yillik cok iyi giden bir iliskileri vardi. Adam bu kiza cok duskundu. Sonra bir gun aralari bozulmus, kiz bunu ittirmis barismamis. Adam hemen o gun baska bir kiz bulup sevisti. Sonraki gun de "seni aldattim ben o kizla devam edecegim ayrilalim" dedi. Kiz da sok oldu. kabul etmiyorum ayrilmayacagiz dedi. Gurursuzlugun kitabini yazdi aylarca. Sonunda adam diger kizin evinde daha cok kalmaya basladi ve evleri ayirdilar. Gecenlerde o adamin, o yeni kizla evlendigi haberini aldim. Ask boyle bir sey. Baskasindan hoslaninca oncekinin degeri sifirlaniyor. Bu arada aldatilan kiz ara ara surekli barismaya calisti adamla ama olmadi. Cok aci cekti. Onun durumuna dusmeyin. Surekli kendini sucluyordu. "Ona cok kotu davrandim, o aslinda beni seviyordu ama ben onu cok uzdum, resmen ben onu ittim bu iliskiye" diye. Ben olaya baktigimda ise gurursuz bir kadin ve ona acidigi icin ona kibar davranmaya calisan ama baska bir kadina asik bir adam goruyorum sadece. Onceden soyleydi boyleydiye bakilmaz. Kimse bakmaz. Simdiye bakacaksiniz.

Son düzenleme:
Evet 10 gün olmuş konusali ondan önce yoktu emin olun gerçekten çok çok güzel evliligimiz vardı eşim bana çocuklarına çok bağlı büyü lafını mecazi anlamda söyledim 10 gün içinde değişti 2 çocuk iyi giden bı evliliğim vardı cekiliyim meydani ona mı birakayim

Her cevapta evliliğim güzeldi diye papağan gibi tekrarlamissin.
Güzel değildi canım sen öyle sanıyordun! Sen öyle san diye zaten adam ilgili görünüyordu !
Sen öyle sanki ne b*k yediğini kurcalama ideal evlilik pozları kes etrafa..
Okurken catladim resmen..Kemal'im yapmaz diyerek bir diziyi bitiren bir karakter vardı tıpkı sen..
Aman Sen boşanma o seni boşar bari elinde zina için delil olsun, sus done topla evde hesapta para varsa kaptirmada kendini garantiye al.

Allah kahretsin beni sütüm kesilcek üzüntüden evet aldatan o yalvaran ben kıza kendini cok kaptrmis gözü hicbise gormuyo bende bildirdim defolup gitmeyi ortada 2 çocuk iyi giden bi evlilik bir anda olan bişe ona bırakıp gidersem meydanı o kıza vercem çocuklarım buruk büyücek evet herkes ayriliyo ama ben 2 gunluk birisi yüzünden böyle olsun istemiyom
Konudan bagimsiz sütüm kesilecek demişsiniz 😐 3 yaşında en küçük çocuğunuz kaç yaşına dek emziriyosunuz merak ettim doğrusu ben en fazla 3 ay emzirebildimde zorla 😬😬 yani cook değil mi .
Ve konumuza gelecek olursak ,demek ki evliliğiniz iyi asla değilmiş nasıl aldattı o zaman adamın karakteri leş ,leş olan karakterde biri tabi aldatir. Niye her cumlenizde evliliğimiz çok çok güzeldi diyosunuz ? Çok aşırı saçma ,siz öyle saniyormussunuz ve Kemal'im yapmaz modundasiniz ki hemen yok o kız ayartti filan diyosunuz ,siizn kocanizda kanmasaymis evlilik,sadakat nedir bilmeyen adama birde kucak açın böyle oy ne âlâ dünya

Yaşadıklarınıza üzüldüm sizi anlıyorum öncelikle , Bu konunun kısa süreli bir mevzu olduğuna inanmıyorum eşyanın tabiatına aykırı kendini kaptırdığı noktada davranışlar değişir bu süre zarfında olmaz
Kendinizi suçlamayın bu durum onun gerçekten karakteriyle ilgili
Sana pişmanlık duymayan bir eşe bu durumda müsemma göstermemelisin daha büyüğü gelir onun seni kaybetme korkusu duyması gerekiyor ben olsam düzenimi bozmam çocuklarımla, onu evden gönderir düzenini bozarım korkma meydan bırakma olarak sakın düşünme savaşta değilsin savaş varsa şuan kendinle dik durarak başarmalısın gerçekten pişmanlık bile edepten gelir şuan o bile yok
Çocuğunu arkanda bırakarak ona ceza vermeye sakın kalkma!!Bu ona ceza değil çocuğuna yaşattığın tramva olur ve bunu hiçbir zaman telafi edemezsin
Ayrıl kimseye demem hakkında hayırlısı olsun

Aaaa yemin ederim görümcemin kocasına da aynısı oldu adam görümcemi kızın biriyle aldattı kadına bir dünya para yedirdi. Kız sonunda adama tekme atıp Zengin bir galeri sahibiyle evlendi. Görümcem hep kadını suçluyordu kocası sütten çıkmış ak kaşık gibi 😬Adam ondan sonra başkalarını buldu yine görümcemi aldatmaya devam etti. Esas pislikolanın kocası olduğunu biraz geç anladı. Konu sahibi erken anlar umarım.
Çok az istisna var böyle avcı kadınların evlendiği. Genelde kullanıp atmak olduğu için amaç, adamın evli olmasını ve çocuklu olmasını umursamazlar. Evli adamın sadakat yükümlülüğü var. Karısı 2 gün nazlandı trip attı diye -kaldı ki bu kadın 5 ay önce 2.çocuklarını doğurmuş- hop başkasına atlayamaz. Bu olsa olsa çaldığı minareye kılıf uydurmak.
Kadını nasıl manipüle ediyor. O da sanıyor ki ben trip attım diye gitti. Olur mu canım, katranı kaynatsan olur mu şeker? Cinsi bozuk bu adamların.

Kusura bakmayın ama ben sizinle ayni düşünmüyorum. Tabiki biz ne kadar annesiysek oda babasi ama 3 yaşındaki bir çocuk malesef anneye muhtaç. Gerçekten bir gereklilik olmadigi surece babaya bırakılmamalı. Baba isterse gelsin her gun görsün, babayı evladından mahrum bırakmaktan bahsetmiyorum. Benim oğlum 2.5 yaşındayken mahkeme kararı yuzunden babasinda kaldi 15 gun. 5 yasina kadar 15 gun gormediginde yaşadıklarını bilemezsiniz. Bana agladim getirmediler diyordu. Annemi istiyorum dedin mi dedigimde hayir diyordu. Malesef ağladığında neden agladiklarini bileceklerini düşünüyor. Konu sahibi sadece baba pisman olsun diye cocugu vermekten bahsediyor zorundayım dese, bakamam dese, çalışamam dese bu yorumu yapmam o zaman Allah yardim etsin derim
Neden kusura bakayım ? :))

Cocuk anne sütü alıyor deseniz anlayacağım da 3 yaşındaki çocuk neden sadece anneye muhtaç olsun ?
Anneye de ihtiyacı var babaya da.
Neden çocuk üzerinde tek söz hakkı annenin oluyor ?

Tekrar edeyim annemizin evinden mi getirdik bu çocukları ? Eşlerimizle birlikte yaptığımıza göre cocuk hem annenin hem babanındır.

Neden kusura bakayım ? :))

Cocuk anne sütü alıyor deseniz anlayacağım da 3 yaşındaki çocuk neden sadece anneye muhtaç olsun ?
Anneye de ihtiyacı var babaya da.
Neden çocuk üzerinde tek söz hakkı annenin oluyor ?

Tekrar edeyim annemizin evinden mi getirdik bu çocukları ? Eşlerimizle birlikte yaptığımıza göre cocuk hem annenin hem babanındır.
3 yaşındaki bir çocuğun babadan cok anneye ihtiyaci vardir bunu pedegoglara sorabilirsiniz. Mahkemeler 7 yasina kadar anne ve baba istedigi takdirde cocugu babaya değilde anneye veriyor. Cocugun uzerinde tek söz hakkı annenin oluyor demedim ayrica. Yada annenindir babanin degildir de demedim. Psikolojik olarak cocuk 3 yasinda anneye muhtaçtır.

Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
okudukça durumunuza üzüldüm. evliliğinizi kuratmak istemenize saygı duyuyorum ancak, bir kez yapan bir daha yapar. öncelikle kendinizi üzmekten vazgecin. kızın büyü falan yaptıgı da yok. kızın sucu oldugu kadar esinizinde sucu var. esiniz günahsızmıs gbi olan tavrınızdan vazgecin. çalısıp kendi ayaklarınınız ustunde durabiliyorsanız da durumu degerlendirin ve olmayacak gibiyse hiç uzatmayın. bu sizin kişiliğinize saygısızlık. siz esinizi aldatsanız esiniz size nasıl davranırdı onu dusunun. sizce evliliğiniz kurtarmaya calısır mıydı yoksa sizi cop poseti gibi ailenizin evinin kapısına mı bırakırdı? lütfen kendinizi ezdirmeyin. dik durun. cocuklarınızda dik duran bir anne ister.

Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
Şu aşamada fevri harekette bulunmaniz sizin zararınıza olur. 2 tane küçük çocuk var. Mutlaka bedel ödetmeniz gerekiyor. Evliliğiniz sandığınız gibi gibi guzel değilmiş,siz öyle görmek istemişsiniz.10 günlük biri için kimse eşini 2 çocuğunu kenara atmaz,evveli vardır. 3 yaşında ki çocuğumu ona bırakayım da görsün gününü o zaman bana döner,beni arar. Bu mantık çok yanlış çocuğunuzu bu şekilde kullanmayın, sizin deyiminize göre 10 günlük kadın için yuvasını sallayan adama çocuk teslim edilmez.Mesajlari gözünüzle gördünüz mü bilmiyorum,kadına ulaşıp telefonunuza da ACR yükleyip,konuşmaları kayıt altına alın. Gördüğünüz mesajlar vs varsa wap'uzerinden kayıt altına alın. Screenshot alırken karşı tarafın kayıtlı olmaması lazım yani numarası gözükür şekilde görüntü alın. Aldatma durumunda yargıtay eş telefonundan alınan bilgileri delil sayar, %90 sayiyorda. Ekonomik durumuzu ya da ailenizden aldığınız desteği bilmediğim için ayrıl vs deneyecegim,koşullarınızi düzeltmeye bakın ve tetikte olun,uyanık olun. Kadın için bir arkadaşının sevgilisinin arkadaşı demissiniz. O arkadaşı aracılığıyla kadına ulaşıp bir de onu dinleyin bakalım, o ne diyecek. Nikâh masasında size sadakat sözü veren eşinizdir karşı taraf Ayşe olsa nolur? Fatma olsa nolur ? Bu kadın olmasa başka biri olacak x ya da y önemsiz. 2 çocuğa bakmak zaten zor bir de bu psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil. Diyeceğim şu ki çocuklarınızı asla bu konuda kullanmayın, çocuklarını düşünen adam zaten bu toplara girmez,ayrılığın bile bir adab-ı var. Delilleri topladıktan sonra dava açmaya karar verirsenizbbu süreçte eşinizle barışmayın,delilleriniz yok sayılır. Öğrendikten sonra 5 yil süresi var. Oturduğunuz ev eşinizin üstüneyse eve hemen Şerh koydurun.

Yorumları okumadım 24 sayfa yazılmış.
Öncelikle çok üzüldüm ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ne yapılabilir bu durumda bilmiyorum
Çocuklar olunca çok bir şeyde demek istemiyorum ama aldatılma varsa ne yapılabilir bence bellidir.
Eşiniz pişman değilse hele ki söylenecek çok bir şey yok bence gidip özür dileyecek haliniz yok sanırım.
Çok güzel giden evlilikler de bitiyor ayrıca çevremde örneklerini gördüm.
3-5-10 hatta 20-25 senelik evliliklerin türlü sebeple bittiğine çok şahit oldum ve içlerinde çok iyi evliliği olanlarda vardı.
Bende diyorum evliliğim evet bakınca güzel ama hayat bu her şeyi yaşayabiliriz neticede.
Kendimi koydum yerinize benimde iki evladım var başıma gelse demek ki evliliğim düşündüğüm kadarda iyi değilmiş diyebilirim diye düşünüyorum.

Back
X