Eşim beni aldattımı acaba...

Memees

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
57
24
3
41
Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....

Evet msjın resmini çektim numarayı aradım ismini bilmiyorum ama bir kadın ve gerçekten küçük çocuğu var..

O zaman niye sormadınız mesajlari anlamadim.. yani aldatmis diyemeyiz iki mesajla, aldatan adamda telefonu evde bırakıp gitmez bence bide mesajlar silinmemiş falan.. bu yüzden kendinide yiyip bitirme sütüne yazık.

Üstünden çok zaman geçmiş niye o zaman sormadınız ki şimdide kendini yiyip bitiriyorsun yeni doğum yapmışsın tam bu zamanda kendine ve bebeğine dikkat etmelisin

Görüp ayrılmanızı mı istedi acaba :KK64:
Bir de nasıl sessiz kaldınız insan meraktan kuşkudan çıldırır.
Neden boyle bişey yapsın ki ayrılmayı istiyor olsa bile kendini suçlu konuma düşürüpte ayrılmaz herhalde ve de ayrılamakla ilgili gitse gelece dair planlar var hep

Bana çok iyi niyetlisin gibi geldi Canım, lohusasın üzmek istemiyorum ama nasıl peşine düşmedin? Tabi eger ayrilmayacaksan unut ama gerçekliğinden emin olunca durmam ayrilirim diyorsan bi şekilde arastir bul

Üstünden çok zaman geçmiş niye o zaman sormadınız ki şimdide kendini yiyip bitiriyorsun yeni doğum yapmışsın tam bu zamanda kendine ve bebeğine dikkat etmelisin
Çünkü bekleyip in olmak istedim acaba devamı gelirmi diye takip ettim bu yüzden ama devamı gelmedi

Bana çok iyi niyetlisin gibi geldi Canım, lohusasın üzmek istemiyorum ama nasıl peşine düşmedin? Tabi eger ayrilmayacaksan unut ama gerçekliğinden emin olunca durmam ayrilirim diyorsan bi şekilde arastir bul
Gerçekliğini bilsem ayrılırım tabi ama nasıl bulucam nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilemiyorum

Neden boyle bişey yapsın ki ayrılmayı istiyor olsa bile kendini suçlu konuma düşürüpte ayrılmaz herhalde ve de ayrılamakla ilgili gitse gelece dair planlar var hep
E madem böyle düşünüyorsunuz, mesajları görmenize rağmen polyanna moduna büründünüz böyle devam edin boşanasınız yok çünkü belli.

E madem böyle düşünüyorsunuz, mesajları görmenize rağmen polyanna moduna büründünüz böyle devam edin boşanasınız yok çünkü belli.
Neden anlamıyorsunuz ve hemen tepki veriyorsunuz polyana falan değilim sadece sorup hayır ben atmadım şu bu attı deseydi ne olacaktı bekledim devamı olsun diye takip ettim olmadı diyorum ve dediğim gibi msjları silmeyip tlfnu evse bırakması çok saçma geldi anlam veremedim bu yüzden..hiç kolay değil emin olun..

Boyle saçmalık mı olur?
Mesajı görür görmez önce ekran görüntüsünü alıp sonra da hesap sormalıydınız..
Bu kadar umursamaz olmazdım ben. Esinizin telefonundan kim mesaj atabilir ki

Neden anlamıyorsunuz ve hemen tepki veriyorsunuz polyana falan değilim sadece sorup hayır ben atmadım şu bu attı deseydi ne olacaktı bekledim devamı olsun diye takip ettim olmadı diyorum ve dediğim gibi msjları silmeyip tlfnu evse bırakması çok saçma geldi anlam veremedim bu yüzden..hiç kolay değil emin olun..
Dalga geçmiyorum kolay olmadığını da tahmin ediyorum yanlış anlamayın ama şu attı bu attı derse de kim attı diyorsa o kişiyle yüzleşseydiniz mesela? Ya da eşiniz evde telefonu bıraktığında o numaraya tekrar yazsaydınız gelen cevapta neyin ne olduğunu anlardınız. Şimdi sorsanız yine inkar edecek ve hatta madem biliyorsun diyecek daha da yüzsüzleşecek.

Kocanızın söyleyeceği yalan “biri benden mesaj atmış”. Biri kocanızdan mesaj attıysa sevgiline, sorarsınız adamın kim olduğunu öğrenirsiniz. Arar adamı “bana bi sevgilinin numarasını söyle bakalım” der eşleştirirsiniz. Veremezse zaten aldatıldınız demektir. Böyle beklemenin, kanıt aramanın ne alemi var ki?

Back
X