eşim beni anlamıyor bende eşimi..

valla canım;
sen oturduğun yerden sorun yaratıyorsun gibi;
arkadaşıma sordum o şöyle dedi,böyle dedi,
o sizin eşiniz rakibiniz değil,saat 10olsa ne olur 11 olsa ne olur,
sonuç olarak aramış ya hiç aramamış değil,
demişsiniz ya eşim kendini ifade edemiyor,
bu onun sorunu işte,üstüne neden gidiyorsun,
güzellikle denesen hiç fena olmaz,
artık evliliklerde bu tip şeylerin aşılması lazım..
bak insanlar ne sorunlar yaşıyor,seninki çok hafif ve gereksiz geldi bana...

seni kırmak değil amacım,farklı yerden bakmanı istiyorum...

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz daha öncede çalışmadınız çalışmış olsaydınız insan işe adapte olduğunda harıl harıl çalıştığında 3-4saat bile geçmiş olsa insana 10dk gibi gelir bana öyle geliyordu saate bir bakıyordum ohooooo saatler geçmiş.o yüzden eşinizin söylediğinde bir laf değiştirme göremedim.. kavga etmek için sebep aramayın belliki canınız sıkılıyor kavga için yer arıyorsunuz yapmayın ilişkinizi yıpratmayın.birde eşiniz neden sizden korkuyor anlamadım?

Eşiniz sizden korktuğundan değil sorun çıkmaması için açıklama yapmaya çalışıyor..
Şu şekildede cvp.verebilirdir size: ''eh yeter be, aradım işte şimdi, ne sorgulayıp duruyorsun, yeni ya da değil aradım işte. '' böyle cvp. vermesi an meselesidir.

Böyle ufak konularda iletişim problemi varsa eğer bunu gören sizseniz çözecek insanda sizsinizdir..

Ayrıca örnek verdiğiniz mese hakkında da birşey yazmak istiyorum.Biri aradığında neden aramıyorsun,ya da geç arıyorsun gibi sözleri asla sarfetmemek lazım..Heleki eşler ise söz konusu. Bu çok can sıkıcı bir durum.

Aramak istesede insan aramak istemiyor bu sözlerin üzerine, ya da aramak zorunda olduğu için arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…