Eşim beni beğenmezse :(

Konu başlığını eleştirmeye geldim..

Çevrende hiç bir erkek ya eşim beni beğenmezse diye düşünüyor mu ?
Yada şuan evleneceğin şahıs bunu düşünüyor mu?
Veya sen ya evlenince eşimi beğenmezsem diye düşündün mü?
Eşin mor, kırmızı vb saç seviyor diye gidip boyatacak mısın ?
Yeşil/mavi/ela göz sevse lens mi takacaksın ?
Bir insan seni sevmiyorsa, beğenmiyorsa ne yaparsan yap sevmez beğenmez zaten.
Bu düşünceleri kafandan atmazsan zaten sen dal gibi de olsan başka şeyler bulacaksındır sonu gelmeyecektir..

Rica ederim kendine güven, güvenmediğin sürece bu hayat seni ezer.
Bazı şeyleri eşin arkadaşın için değil kendin için yap .
Evet bu konuda katılıyorum size onunda kilosu çok az değil ama normal. Evet ben biraz fazla kafama taktım haklısınız kendim için yapmalıyım :(

164 cm boya 88 kilo epey fazlaca.. 75-80 gösteriyorum diye avutmayın kendinizi o da çok fazla. Son dakika sıkışacağınıza birkaç ay önce sıkı diyet ve spora başlasaydınız keşke.. Gencecik bir kızın böyle bir bedene sahip olması çok üzücü,eşinizi bilmem ama ben olsaydım beğenmem imkansızdı kilolu birini
Evet farkındayım fazla olduğunun denedim aslında ama çok yoğunluk olduğu için bu süreçlerde bir süre verdim kilo sonradan yediklerimi ayırt edemedim artık evde ne varsa o şekilde beslendim :(

Partneriniz şuan fiziginizi zaten görüyor. Evlendikten sonra Aa sen sismanmissin derse gözünde sorun vardir kesinlikle

Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
Bak sana kestirme bir yol soyluyorum en garantilisinden bugun basla 1 aya kalmaz 1 beden duseceksin en az ozellikle basenlerin backlarin.eriyecek ,asker yuruyusu, oldugun yerde bacaklarini karnina kadar cek 50 ile basla hergun 10 15 sayiyi arttir sonra gör....spor egzersiz herkesi zayfilatir birde yapabiliyorsan aksam 8 den sonra yeme icme bu gobek vs birakmiyor

Göz var nizan var.Eşiniz neye benzediğinizi görüyor ve bu halinizle sizi sevmiş ki evleniyorsunuz.Siz de kendinizi sevin lütfen..Nikahınıza da az zaman kalmışken sakın şok diyet vs gibi şeylere bulaşmayın,bağışıklığınızı gereksiz sarsmış olursunuz.Nikahtan snra önce bir dahiliyeye snra diyetisyene gidin,sağlığınız ve kendiniz için kilo verin derim.

Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:

adamın ne düşündüğünden ziyade kendi sağlığınız mutluluğunuz için kilo vermelisiniz. aynı boydayız 58 kiloyum, 34 yaşındayım ve ben bile bazen bi 5 kg daha versem 40lı yaşlara daha dinç girerim diye düşünüyorum.

kilonuz gerçekten fazla ve bu ileride kolesterol, kalp vb rahatsızlıklara sebebiyet verir. o sebeple en kısa zamanda diyetisyen+spor ikilisine başlamalısınız.

Kilonuz boyunuza göre çok fazla çok üzücü malesef bende ilk evlendiğinde 59 kg idim boy 170 şimdi ise 75 im çocuk fogur kilo al zor ya kilo vermek bende bazen kendimden utanıyorum 🤭🤦🤦iç çamaşırlar üstümde yağların kiloların kat kat duruyor çatlaklar sarkmalar 🤦🤦 bircturlu toplayamadim bu sarkmaları . Sen elinden geldiğince sağlıklı diyet yap spor yap erkek milleti yüzsüz kilola dalga geçerler 🤦 zamanla aldığım bu kilolar bile kocamın gözüne batıyor bu nedir heryerde yağların fışkırıyor dio 😁 bende de basen var ne yapacan bacım bizim de cilemiz sonradan oldu seninki şuan daha bekarken var o yüzden hızlıca diyet yap spor yap yoksa evlenip çocuğa karıştın mi iş işten geçer toparlanması zor olur ben bile bu boyla kilo ile rahatsızım kendimden oturuyorum göbeğim kat kat 🤦🤦 çatlaklar başını almış gidio isikiz zor diyet yaptım ancak 2 ayda 6kg verdim spor yapmadım sebze hasladim sabah yumurta hasladim bol su içtim evde spor yapmaya çalıştım uzun zamandır bıraktım diyeti ama kilom sabit 75 ten cikmio

Zayiflamak istiyorsaniz bir doktora gorunun. Insulin direnci kolesterol batin ultrasonu falan hepsini yapin. Hem doktor hem de dietoloq ile gorusun. Onun sizin için uygulayacaği diyet listesine uyun. Her gun azi 5 km yürüyüş, 2 litre su, ekmek ve şekersiz, basitden başlayarak daha zorlu egzersizlerle 2-3 aya baya baya toparlarsiniz. Kendini beyenmiyerek haksizlik etme. Kiloyu sirf sağliğin için ver. Ilerde çocuk dogurmak hamile kalmak zorluklari çekmeyesin, istediğin elbiseyi rahat giyesin diye.

Eşinizin bepenmemesinden ziyade sağlıklı bir yaşam için kilo vermek isteyin. Yerinizde olsam önce doktora gidip kan değerlerime baktırırım. Sonra İnternetten diyetisyenle görüşüp diyete başlar aynı zamanda YouTube ve spor uygulamalarından evde spor yapıp gün içinde de en az yarım saat yürürdüm. Bence bir ara 58 kiloydum. 2 yıl içinde baya zayıfladım 44 kiloya kadar düştüm. Ardından spora başladım ve kas yapıp dolgunlaşmaya çalıştım. Şuan 48-49kiloyum. Hem kilo vermiş hemde kilo almış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle kilo almak çok daha zor. 88 kilo olsam max bir senede 50 kiloya düşerdim. Zayıflamanın tek kuralı sağlıklı ve dengeli beslenmek, bol bol hareket edip yürüyüş yapmak...

Eşinizin bepenmemesinden ziyade sağlıklı bir yaşam için kilo vermek isteyin. Yerinizde olsam önce doktora gidip kan değerlerime baktırırım. Sonra İnternetten diyetisyenle görüşüp diyete başlar aynı zamanda YouTube ve spor uygulamalarından evde spor yapıp gün içinde de en az yarım saat yürürdüm. Bence bir ara 58 kiloydum. 2 yıl içinde baya zayıfladım 44 kiloya kadar düştüm. Ardından spora başladım ve kas yapıp dolgunlaşmaya çalıştım. Şuan 48-49kiloyum. Hem kilo vermiş hemde kilo almış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kesinlikle kilo almak çok daha zor. 88 kilo olsam max bir senede 50 kiloya düşerdim. Zayıflamanın tek kuralı sağlıklı ve dengeli beslenmek, bol bol hareket edip yürüyüş yapmak...
Sporla istediğimiz yerleri dolgunlaştırmak mümkün mü? Ben de 54 kiloyum kilomdan memnunum, sıkılaşmak istiyorum onun da sporla olabileceğinin farkındayım ama dolgunlaşma konusu pek mümkün gelmiyor sanki. Popom biraz küçük geliyor daha dik ve dolgun olmasını istiyorum 😳

Evet farkındayım fazla olduğunun denedim aslında ama çok yoğunluk olduğu için bu süreçlerde bir süre verdim kilo sonradan yediklerimi ayırt edemedim artık evde ne varsa o şekilde beslendim :KK43:
Evde ne varsa onu yesenizde olur ama en fazla 4-5 kaşık akşam öğünlerinde. Akşam 7’de en geç yeme işini bitirin ve birdaha bişey yemeyin.

Şu esin beğenmez diye elestirenleri bı kenara koy,zira hepsi buluşmaya giderken iki kat özenli gider. Laf etmez belki ama bakışı değişebilir Karatay diyeti varmış şimdi onu arastoroyorum kısa zamanda baya kilo verdiriyor bı arastorin isterseniz.

Sporla istediğimiz yerleri dolgunlaştırmak mümkün mü? Ben de 54 kiloyum kilomdan memnunum, sıkılaşmak istiyorum onun da sporla olabileceğinin farkındayım ama dolgunlaşma konusu pek mümkün gelmiyor sanki. Popom biraz küçük geliyor daha dik ve dolgun olmasını istiyorum 😳

Youtube dan Emi Wong un Videolarina bakin daha yeni basliyorsaniz. Onlarin videolari iyi

valla senı uzmak istemem ama
çok yakınımın kızı senın boylardaydı ve bayaa kiloluydu bu oğlan bunu nasıl aldı dedik
çocuk boylu poslu kaslı falan

sonra kızı bir gördüm iğne ipliğe dönmüş , meğer boşanmışlar , şerefsiz kızın üstüne iki sevgili birden yapmış ve ikiside incecik kızlarmış ,

hiç birşey yapamasanda yürü , yürü yürü

Youtube dan Emi Wong un Videolarina bakin daha yeni basliyorsaniz. Onlarin videolari iyi
Teşekkür ederim, sizin dediğinize de bakacağım.Chloe Ting var yapacağım zaman onu denemeye çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da deneyip incelenler var gerçekten ama bölgesel olarak dolgunlaşmak biraz farklı bir olaymış gibi geliyor.

Teşekkür ederim, sizin dediğinize de bakacağım.Chloe Ting var yapacağım zaman onu denemeye çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da deneyip incelenler var gerçekten ama bölgesel olarak dolgunlaşmak biraz farklı bir olaymış gibi geliyor.

Chloe Tingin videolarini tanimiyorum. Emi Wong un avantaji yeni baslayanlar icin yaziyorsa gercekten yeni baslayanlar icin. Bazilarinda yaziyor ama 30 saniye sonra bitiyor insan :D dolgunlastirmak mümkün ama var olmayani da kat kat ekleyemiyor maalesef(poposuz biri olarak söylüyorum:D)

valla senı uzmak istemem ama
çok yakınımın kızı senın boylardaydı ve bayaa kiloluydu bu oğlan bunu nasıl aldı dedik
çocuk boylu poslu kaslı falan

sonra kızı bir gördüm iğne ipliğe dönmüş , meğer boşanmışlar , şerefsiz kızın üstüne iki sevgili birden yapmış ve ikiside incecik kızlarmış ,

hiç birşey yapamasanda yürü , yürü yürü
Ya siz de iyi ki hanımefendiyi üzmek istememişsiniz, bir de isteseniz neler anlatacaktınız acaba 😂

Kaç senedir spor yapiyorum. Oyle dev gibi iki top şeklinde popom olmadi. Spor da yapsan popo yoksa yoktur, kucukse kucuktur yani. 🙄 Poponuz varsa ama sarkiksa sporla kaldirirsiniz en fazla ama olmayan popoyu kocaman yapacak spor ben bilmiyorum.

Popom duzgun ama kucuk yani oyle instagramdakiler gibi karinca kadar belimle kocaman totom olmadi o kadar da squat yaptim 🤭🤭🤭🤭

Chloe Tingin videolarini tanimiyorum. Emi Wong un avantaji yeni baslayanlar icin yaziyorsa gercekten yeni baslayanlar icin. Bazilarinda yaziyor ama 30 saniye sonra bitiyor insan :KK70: dolgunlastirmak mümkün ama var olmayani da kat kat ekleyemiyor maalesef(poposuz biri olarak söylüyorum:KK70:)
Şimdi baktım sizin dediğinize de, ikisi de benzer içerikler üretiyormuş benim dediğim daha ünlü sanırım sadece. Bu arada söylerken utanıyorum ama kadının bölgesel çalışma için hazırladığı video listelerinde tüm vücudu çalıştırmak için olan bir videosu var. Onu bitirip ikinciye geçmek nasip olmadı henüz :D O videoyu zar zor bitirip yorgunluktan ve terlemekten kendimi duşa atıyorum hemen. Ben ve düz popom beraber bir ömür geçirmeye mahkumuz sanırım bu gidişle 😄

Back
X