Eşim beni beğenmezse :(

Kaç senedir spor yapiyorum. Oyle dev gibi iki top şeklinde popom olmadi. Spor da yapsan popo yoksa yoktur, kucukse kucuktur yani. 🙄 Poponuz varsa ama sarkiksa sporla kaldirirsiniz en fazla ama olmayan popoyu kocaman yapacak spor ben bilmiyorum.

Popom duzgun ama kucuk yani oyle instagramdakiler gibi karinca kadar belimle kocaman totom olmadi o kadar da squat yaptim 🤭🤭🤭🤭
Dev gibi olmasa da büyük popo seviyorum ben ne yalan söyleyeyim 😂 En azından dikleştirmeye uğraşayım ben de o zaman

Hemen doktor başvur insülin direncin var demekki ilerisi için problem hele Cocuk istiyorsanız. Eşin seni beğenmiş ki evleniyor sağlığın için insallah kilo verirsin bir an önce. Mutluluklar dilerim.

Dev gibi olmasa da büyük popo seviyorum ben ne yalan söyleyeyim 😂 En azından dikleştirmeye uğraşayım ben de o zaman

Dikleştirince zaten biraz da diklestigi icin eskisinden buyuk gorunebilir ama coook fark beklemeyin diye dedim. 😁
İnternetteki o onceki hali dümdüz olup sonra spor yaptim buyuk oldu olayi hikaye. Bi doktor mudahalesi var oralarda 🤭

Valla arkadaşım 60 kilo ikea evlenip sağlık problemleri yüzünden 85 i gören senib boylarda bir kadın olarak söylüyorum. Yok efendim eşin için zayıflama kendini sev kendini olduğun gibi beğen falan hikaye. Ne giydiğin yakışır ne dilediğin gibi sevişebilirsin ne kendine güvenip kendini sevebilirsin. Eşin de kilonu sevmiyor. Eşim bi ara acayip kilo almıştı. Eşimi seviyordum ama kilosunu asla sevmedim. Kendimizi kandırmayalım.

Kilonuz gerçekten fazla. Eşinizin sizi beğenmesini değil de öncelikle sağlığınızı düşünün. Karaciğerinize, dizlerinize, derinize yazık değil mi? Önce bir dr a gidin. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa diyet ve spor ile zayıflarsınız. Spor yapın ama spordan olağanüstü bir verim beklemeyin. Kilo vermenin yolu az ve kaliteli yiyeceksiniz.

esınız sızı begenıyormus kı evlenıyorsunuz
benı gorenler 80 der gercek kılom 88 dıyorsunuz ıkısı de fazlaymıs zaten yanı sızı gorenler 60 deseydı ıste asıl o zaman sıkıntı olurdu :)
saglıgınız ve kendı mutlulugunuz ıcın devam edın bıraz daha gayret :)

Bence diyetle hızlı kilo vermek yerine spor ağırlıklı yavaş kilo verin . Cildiniz sarkarsa onun geri dönüşü yok sanırım.

Kilon fazla.
Söyle bir gercek var ki, esinin seninle evlenmekte bir cikari yoksa eger,
Seni seviyor mutlaka.
Herkes incecik kizlardan hoslanicak diye birsey yok. Senin durusunu, bakisini, oldugun gibi sana asiktir.

Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :(
Eşini bilmem ama 164 e 88 kilo fazla.Önce kendin için sağlığın için kilo ver. Beğenip beğenmeme mevzusuna gelince beğenmezse kabullenmese nikah masasına oturmazdı. Ama nikahı kıyıp sonradan laf sokan da çok oluyor. Bütün bunları göz önünde bulundur.

Sporla istediğimiz yerleri dolgunlaştırmak mümkün mü? Ben de 54 kiloyum kilomdan memnunum, sıkılaşmak istiyorum onun da sporla olabileceğinin farkındayım ama dolgunlaşma konusu pek mümkün gelmiyor sanki. Popom biraz küçük geliyor daha dik ve dolgun olmasını istiyorum 😳
Günde max 250 squat yaparak bacaklarımı ve kalçamı dolgunlaştırdım. Tabi bunlar ilk yıl hemen olmadı. 2017 den spora devam ediyorum. Şuan istediğim fiziğe sahibim. Özellikle squatın çok faydasını gördüm. Düzenli spor yaptığım için hafif selülit vardı o da kayboldu

Günde max 250 squat yaparak bacaklarımı ve kalçamı dolgunlaştırdım. Tabi bunlar ilk yıl hemen olmadı. 2017 den spora devam ediyorum. Şuan istediğim fiziğe sahibim. Özellikle squatın çok faydasını gördüm. Düzenli spor yaptığım için hafif selülit vardı o da kayboldu
Squat daha çok bacak için diyorlar bacaklarımın kalınlaşmasını da istemiyorum aslında ama siz bu hareketleri ağırlık yardımıyla mı yapıyorsunuz? Bir dönem fitnessa gittim ama çok kısa süren bir dönem oldu 😂 Eğitmen yardımı ile çalışıyordum, ben zaten ufak tefek bir şeyim kadın arka bacak çalıştırırken 20kg yükledi küçük bir sakatlık geçirdim ondan sonra da kapısının önünden geçmedim bir daha. Artık boyumdan mı dersiniz hantallığımdan mı bilemem ama ağırlık kaldırmalı spor bana göre değil squat etkili olsun diye de ağırlıkla çalışılmalı diyorlar. Ay bilemedim bu spor konusu dert oldu ben de en iyisi gidip yarım saat yürüyeyim yarın bari en klasik spor 😄

Squat daha çok bacak için diyorlar bacaklarımın kalınlaşmasını da istemiyorum aslında ama siz bu hareketleri ağırlık yardımıyla mı yapıyorsunuz? Bir dönem fitnessa gittim ama çok kısa süren bir dönem oldu 😂 Eğitmen yardımı ile çalışıyordum, ben zaten ufak tefek bir şeyim kadın arka bacak çalıştırırken 20kg yükledi küçük bir sakatlık geçirdim ondan sonra da kapısının önünden geçmedim bir daha. Artık boyumdan mı dersiniz hantallığımdan mı bilemem ama ağırlık kaldırmalı spor bana göre değil squat etkili olsun diye de ağırlıkla çalışılmalı diyorlar. Ay bilemedim bu spor konusu dert oldu ben de en iyisi gidip yarım saat yürüyeyim yarın bari en klasik spor 😄
Hayır ben ağırlıkla çalışmadım. Squat sadece bacakları kalınlaştırmıyor. Üst bacak, arka bacak ve kalça kaslarını güçlendiriyor. Yürümeyle sıkılaşma ve dolgunlaşma asla olmaz 😂

Şok diyetlerle kilo verseniz dahi, diyeti bıraktığınız anda misliyle geri alırsınız. Öncelikle kilo vermenizi engelleyen bir sağlık probleminiz varsa bunu kontrol ettirin. Kan değerlerinize baktırın. Eğer bunlar normalse, sağlıklı beslenme ve sporla orta ve uzun vadede hedefinize ulaşacağınız kanaatindeyim. Moral olması açısından yazıyorum:

Boyum 1.65 yani sizinle hemen hemen aynı boydayız. Pandemi nedeniyle kendimi yemeğe verince.. 4 ayda 77'ye çıkmıştım. Haftanın 3-4 günü minimum 1-1,5 saat spor veya yürüyüş, ekmeği kestim. Kuruyemiş, kuru meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklara yöneldim. Canım çikolata isterse ya bitter yedim ya da 2-3 parça çikolata. Fast food istersem de en iyi ihtimalle 10 günde 1 o da abartmamak şartıyla. Bu sayede 1.5 ayda 70 kiloya düşmüştüm. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar enerjik olduğumu hatırlamıyorum. Ruh halim inanılmaz değişmişti. Kavrama gücüm bile artmıştı sanki. Ama sonra irademe hakim olamayıp eski beslenme düzenime geri döndüm. Haliyle 3-3.5 kilosunu geri aldım. Habire erteleyip duruyorum ama bir an önce sağlıklı beslenme düzenime geçmem şart.

Kilo vermenin birinci kuralı sabırlı olup zamana yaymak ve iradeye sahip çıkmak. Gerçekten o direnci kırınca vücut buna alışıyor ama kırana kadar zorlanacaksınız.
Şimdiden bol şans! 🖐️🖐️🖐️

Spor yapın zayıflayın zayıfladıkça mutlu olacaksınız
88 demek doğum olsa 100 demek ister misiniz 100 kiloda olmayı

Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
Bencede kafaya tak zaten 75 80 le 88 arasında pek bir fark yok. Yürüyüş yapmayla başla bence

Şok diyetlerle kilo verseniz dahi, diyeti bıraktığınız anda misliyle geri alırsınız. Öncelikle kilo vermenizi engelleyen bir sağlık probleminiz varsa bunu kontrol ettirin. Kan değerlerinize baktırın. Eğer bunlar normalse, sağlıklı beslenme ve sporla orta ve uzun vadede hedefinize ulaşacağınız kanaatindeyim. Moral olması açısından yazıyorum:

Boyum 1.65 yani sizinle hemen hemen aynı boydayız. Pandemi nedeniyle kendimi yemeğe verince.. 4 ayda 77'ye çıkmıştım. Haftanın 3-4 günü minimum 1-1,5 saat spor veya yürüyüş, ekmeği kestim. Kuruyemiş, kuru meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklara yöneldim. Canım çikolata isterse ya bitter yedim ya da 2-3 parça çikolata. Fast food istersem de en iyi ihtimalle 10 günde 1 o da abartmamak şartıyla. Bu sayede 1.5 ayda 70 kiloya düşmüştüm. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar enerjik olduğumu hatırlamıyorum. Ruh halim inanılmaz değişmişti. Kavrama gücüm bile artmıştı sanki. Ama sonra irademe hakim olamayıp eski beslenme düzenime geri döndüm. Haliyle 3-3.5 kilosunu geri aldım. Habire erteleyip duruyorum ama bir an önce sağlıklı beslenme düzenime geçmem şart.

Kilo vermenin birinci kuralı sabırlı olup zamana yaymak ve iradeye sahip çıkmak. Gerçekten o direnci kırınca vücut buna alışıyor ama kırana kadar zorlanacaksınız.
Şimdiden bol şans! 🖐️🖐️🖐️
Yok sağlık problemim yok daha yeni kontrol ettim şekerim falan da normal. Bende pandemi döneminde ne olduysa oldu zaten evdekilerle film geceleri vs. yapınca hep bi abur cubur oldu evde sonrasında da toparlamak çok zor oldu tabi :(
Ya bencede sabırlı olmak çok önemli ben kaç kere başladım ama sonra hep bozdum ve bozunca dikkat etmedim aslında aralarda bozsamda diğer günler dikkat etseydim şimdiye bayağı kilo vermiş olurdum :(

Eş adayınız da tahmin ediyorum ki çok zayıf biri değildir o yüzden o önce kendine baksın.😒
Güzellik ve kilo kıyas olacak şeyler değil. Kilolu da güzelsinizdir belki ama sağlık için ideal kiloya düşmeniz şart. Özgüvenli olun bir kadın isterse her şeyi başarır.💪

Back
X