Eşim beni beğenmezse :(

Boyum 1.64 gibi kilomda 88.
Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
Zayıflayın dıyetısyene hıdın .Yuruyus yapın.Bencede kılolusunuz.Saglıgınız ıcın yapın .

Yok sağlık problemim yok daha yeni kontrol ettim şekerim falan da normal. Bende pandemi döneminde ne olduysa oldu zaten evdekilerle film geceleri vs. yapınca hep bi abur cubur oldu evde sonrasında da toparlamak çok zor oldu tabi :KK43:
Ya bencede sabırlı olmak çok önemli ben kaç kere başladım ama sonra hep bozdum ve bozunca dikkat etmedim aslında aralarda bozsamda diğer günler dikkat etseydim şimdiye bayağı kilo vermiş olurdum :KK43:
Bence yarından tezi yok başlamalısınız. Zira yaş ilerledikçe, metabolizmanın yavaşlamasına bağlı olarak kilo vermek zorlaşıyor :( Kilo verdikçe kıyafetler daha güzel duracak, cildinize parlaklık gelecek ve önceki mesajımda saydığım şeyler.. İnanın, bunların hissettirdiği duygu gerçekten eşsiz 🤗🤗🤗

Yakın bir zamanda nikahım var kilo vermeye çalıştım biraz verdim de ama kendimi beğenmiyorum kıyafetlerden de kilom çok belli olmuyor. En başta sağlığım için kilo vermek istiyorum tabiki. Yani şöyle diyeyim ben kilo aldığımda orantılı bir şekilde kilo vücuduma yayılıyor tek bir yerde toplanmıyor o yüzden dışardan göre bana 75-80 falan der kilo olarak. Ama tabi basenlerim var çok kafaya taktım bu durumu :KK43:
Canım ne zaman nikahın istersen katıl bize

Not:
" Her erkek/kadın güzel bir bedene sahip olmak ister ama kimse güzel gormek için dua etmez"

Ya siz de iyi ki hanımefendiyi üzmek istememişsiniz, bir de isteseniz neler anlatacaktınız acaba 😂

üzgünüm ama gerçekler , erkekler kendine bakmadan kadında incelik zayıflık bekliyorlar
hiç bir kadın kocası şişman kilolu diye boşamaz ama erkek bunu çok rahat yapıyor ve hiç kimsede sen untanmıyormusun demiyor ,

Insulin direnciniz falan olabilir bir ic hastaliklari doktoruna muayene olun once. Ne genis basenliler vardi sporla erittiler valla hepsini, sporun yapamadigi sey yok. Youtubeda bir suru video var, bol bol yapin, mutlu, kendinden emin gelin olun. (Youtubeda bodyproject diye aratip cikan videolara bakin)
Basen eriyebilen bi seyse ben 45 kilo bile olsam orada kamp kuran basenleeimin bundan neden yok acep🤔basenli vucut yapisindiye bir gercek var

Hayatım erkekler için kendini ezikleme
Kimse için ezikleme
Gerçekten sevdiğinde insan bunlara takılmıyor
Senin eşin olağanüstü kusursuz bir adam mı?
Her zaman kendini beğen ama yalandan değil beğen yani
Önemli olan kadınlığın getirdiği güzellikleri farkında olduğunu hissettirmek
Benim eşim kaslı sporcu bir adam
Ben balıketli bıngıl bir kadınım
Selülitim de var
Ameliyat izlerim de var
Ve basen denilen şeyden bende çok var
Hamdolsun bi göbeğim yoktur pek
Bir kadın dişiyse her kusurunu onla örtüyor emin ol
Ve bazı adamlar bıngıl seviyor inan bana 😂

Basen eriyebilen bi seyse ben 45 kilo bile olsam orada kamp kuran basenleeimin bundan neden yok acep🤔basenli vucut yapisindiye bir gercek var
bence dogru spor diye bir sey var..unide bir arkadasim vardi erisin diye basenlerine strec film sarar ara ara duvarlara vururdu. sonra ne yapti nasil yapti bilmiyorum yok etti o basenleri. pek cok imsan var etrafimda basenlerini eritmis olan.

Nişanlınız sizi bu şekilde gördü ve beğendi öyle değil mi?? O halde canınızı fazla sıkmayın.. Kilonuzun fazla olduğunun farkındasınız zaten o yüzden ne yapacağınızı da biliyorsunuz 😊 Ama kendinizi strese sokup moral bozmaya gerek yok.. Stresten kilo alma durumu olmasın diye diyorum..

Bol su içerek işe başlayın bence.. Kilo vermek hemen olacak birşey değil o yüzden sabırlı olmalısınız ve tabi ki istikrar.. Bu durum canımı çok sıkıyor deyip hiçbirşey yapmazsanız hep bu durum içinde kalırsınız.. Bir yerden başlarsanız devamı da gelecektir.. Ve inanın çok zor da değil.. Önce beslenmenizi gözden geçirin ve nerede hata yaptığınızı görün.. Gereksiz gıdaları hayatınızdan çıkarın aslında bu kadar basit 😊

Hepiniz haklısınız sanırsam biraz kendimi de sevmem gerekiyor ve sağlığım için zayıflamam gerekiyor elimden geleni yapacağım :(

Kafana takma eşin düşünsün karım beni beğenirmi diye boşver ...

Back
X