Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.
Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.